De reden waarom walvissen en dolfijnen zichzelf op het strand werpen

Laatste wijziging: dinsdag 17 april om 09:09, 3325 keer bekeken
 
Groningen, dinsdag 17 april 2012

Dit is een indrukwekkende docu over de reden waarom walvissen en dolfijnen soms op het strand belanden en nog veel meer...

Dit zei Keisha Crowther over dit onderwerp toen ze in februari in Nederland was en klopt precies met hetgeen in het eerste deel van de video wordt blootgelegd.

Een van de vragen uit het publiek was waarom de walvissen en dolfijnen zichzelf soms massaal op het strand gooien. Daar heeft ze onderzoek naar gedaan en kwam met een schokkend antwoord. Als dat gebeurd is, werden er sonars getest van atoomonderzeeërs. Elke keer heeft ze dat bevestigd gekregen. Walvissen en dolfijnen zijn super gevoelige wezens en je moet je voorstellen dat bij het testen van sonar het voor hen zo is dat er een rij van de grootste geluidboxen die er te krijgen zijn, op zijn hardst staan en ze daar zonder gehoorbescherming tegenaan worden geplaatst. Water is een super geleider en de enige manier om van die helse pijn verlost te worden is uit het water te gaan. Ze weten dat dit zo is en toch gaan ze er mee door... Walvissen, dolfijnen en olifanten hebben een veel hogere frequentie als mensen en als wij mensen zo'n dier doden is dat een onvoorstelbaar pijnlijke daad. Ethisch, maar dus ook fysiek op deze manier.

---

Opmerking Agus:

NOAA deep-sea acoustic research project heeft ontdekt dat de navy een sonar heeft ontwikkeld die walvissen doodt. De walvissen die gestrand zijn, vertonen interne verwondingen die zeer waarschijnlijk door sonar worden veroorzaakt.

Maar er is meer… Er is een andere soort wezen die met de dolfijnen en walvissen communiceert maar die zelf geen vis is. En het gebruikt speren om vissen te doden… Voorzichtig en beetje bij beetje, met allerlei wetenschappelijke studies en bewijzen, komen ze achter de eigenschappen van dat wezen.

Maar dit is geen Disney tekenfilm. Dit is serieus. En het leger doet er alles aan om dit geheim te verzwijgen. Het wetenschappelijk studie- en bewijsmateriaal en de aantekeningen van de wetenschappers worden in beslag genomen in een snelle, (veel te soepele en goed voorbereide) operaties.

Wij (beter gezegd: de dark cabal) zijn niet erg tolerant tegenover andere intelligente levensvormen. Ze zijn bezig om ze uit te roeien. Ik denk dat dit een spirituele oorlog is. Ze willen de beschermers van moeder aarde en van de natuur vernietigen.

Als je denkt dat je alles al weet, verlegt deze documentaire die grens weer een stukje verder. Dit moet je absoluut niet missen. Dit moet iedereen ook weten!!!

De documentaire is goed opgezet. De taal is gelukkig Engels, de ondertiteling is Chinees.

Er zitten een aantal bijzondere aspecten aan deze video. De onderzoekers zijn acteurs, dat is een wat vreemde setting en geeft een gevoel alsof je naar een film zit te kijken. Ten tweede is het tweede deel van de film gericht op het aannemelijk maken dat zeemeerminnen bestaan. En ondanks het feit dat ik voor mezelf de mogelijkheid open houd dat dat zo zou kunnen zijn, valt hiermee voor het gros de geloofwaardigheid van het eerste deel helemaal weg. Het overall gevoel wat de meesten er aan over zullen houden is: "Het is maar een film en dat stuk over zeemeerminnen was best grappig, knap zelfs hoe ze dat aannemelijk kunnen maken, maar natuurlijk niet echt".

Wat "de elite" doet is veelal ingebed in rituelen, één daarvan is dat hetgeen ze uitvoeren openbaar gemaakt moet worden. Deze opzet heeft wel iets weg van die signatuur, het wel vertellen aan het grote publiek, maar op zo'n manier dat niemand het gelooft of er overheen leest of kijkt.

Wikipedia over stranden van walvissen en sonar: http://en.wikipedia.org/wiki/Beached_whale#SONAR

Bron: YoutubeBron: earth-matters.nl