Media Stilte - Blackout

Laatste wijziging: zondag 18 september om 12:50, 6136 keer bekeken
 
Groningen, zondag 18 september 2011

Sinds gisteren zijn op verschillende locaties in de wereld protesten gestart tegen de corruptie van banken en overheid. Over het algemeen zijn hiervoor de beursgebouwen uitgekozen.
Net zoals de protesten in Egypte, Tunesië en Libië ruim in beeld werden gebracht worden nu ook de protesten in de 'eigen' westerse wereld ruim in beeld gebracht ... oeps ... niet dus!

We zouden dus (zoals we al jaren duidelijk proberen te maken) moeten protesteren tegen de corruptie in banken, overheid en media!

Wat mij echter het meest opvalt is dat van de media die als voorvechters van het volk worden gezien en waarvan je zou verwachten dat ze hier ruimschoots over berichten ... dat ook niet doen.
In de VS worden Rense.com en Infowars.com gezien als websites en internetradiostations die het volk voorzien van belangrijke informatie die de mainstream media niet tonen, zoals in Nederland bijvoorbeeld het welbekende Niburu.nl... zij doen blijkbaar echter ook mee aan de blackout betreffende de protesten op WallStreet, Madrid en vele andere locaties in de westerse wereld.

Ik begin nu haast te denken dat deze websites ook een agenda hebben die uiteindelijk niet het volk dienen. Wat Niuru.nl betreft weet ik wel beter, maar het is toch stuitend dat zij hier niet over berichten!
Er kan dus echter maar 1 conclusie getrokken kan worden ... het volk kan niets vertrouwen wat de media betreft, maar moet zelf op pad gaan en voor zichzelf op gaan staan!

thepilgrim