The Global Revolution

Laatste wijziging: zondag 5 juni om 23:48, 4455 keer bekeken
 
Barcelona, zondag 5 juni 2011

Nou woon ik al een tijdje in Spanje, omdat ik het toch wel gezien het met de onderdrukking van het nederlandse volk en de lakse houding van diezelfde schaapjes.
Desondanks spreek ik hier 'automatisch' positief als ik het heb over nederlanders in het algemeen en verdedig ik ze om het minste of geringste en geef natuurlijk dan ook direct aan wat ik denk dat ze hier in Spanje fout doen.

Maar nu moet ik toch zeggen dat ik eigenlijk wat trotser ben op de spanjaarden dan de nederlanders als het gaat om op te staan en niet meer als schaapjes behandeld te willen worden!

Voor die nederlanders die zich nu spontaan aangevallen voelen en in de verdediging willen schieten, heb ik maar 1 antwoord ... en dat is even te kijken naar het volgende overzicht via deze link waar te zien is waar de mensen het gehad hebben met de huidige stand van zaken in de wereld.

Mocht je van mening zijn dat er in Nederland echter toch wel wat aan gedaan wordt en ook samenscholingen zijn ... alsjeblieft, laat het bekend worden via deze link.

ThePilgrimBron: Alexander Higgins