LIEFDE ZIJN, in ieder geval 144.000 harten samen 1

Laatste wijziging: donderdag 5 mei om 16:12, 4405 keer bekeken
 
Groningen, donderdag 5 mei 2011

Beste mensen; degenen die werken met energie van Licht en Liefde,

Een oproep is uitgegaan van John Armitage aan allen. Laten we onze harten verenigen en samen een ritmische trilling teweeg brengen dat een kristallen rasterwerk activeert door ten minste 144,000 deelnemers. Het is begonnen op 26 April en loopt tot en met 26 mei 2011.

Het gaat hier niet om het ontvangen, nee, het gaat erom het te ZIJN en door het te ZIJN een nieuw niveau van ascentie van het planeet te bewerkstelligen.

Momenteel zijn er enorm veel afleidingen gaande hier op Aarde en dat is van vele dingen juist het doel ook; om ons af te leiden van onze kern taak.

Wat is dan onze kern taak? Het antwoord is eenvoudig; om onze WARE ZELF TE ZIJN. Dat te wezen zonder gevangen te raken in de illusie gecreëerd door het ego. Wij ZIJN ieder de sprankjes Licht dat een vlam van transformatie teweeg brengt en verandering op gang brengt.

Laat jouw hart groeien, groeien, groeien. En tegelijkertijd laat alle gedachten aan het resultaat los. Wees Liefde zonder voorwaarden. Wees het, zie het, loop het zonder angst of oordeel in alle delen van jouw wezen. Wees het levende, handelende essentie van Liefde zonder enige voorwaarden. Wees het niet slechts in meditatie maar in alles dat je doet en denkt en voelt in de loop van de dag. Wees het niet als een deel tijd baan maar als de vol tijd baan je hier gekomen bent om te doen. Ga verder en wees de Liefde meer dan je ooit gedaan hebt. Als er al 144,000 harten op Aarde dit al deden zou het nu niet nodig zijn! Laat iedereen NU de focus richten op Liefde ZIJN!

De hulpwieltjes zijn nu verwijderd en we moeten voluit gaan fietsen. We hebben alle vaardigheden al die nodig zijn, alle hulpmiddelen, en we hebben alle helpers denkbaar om ons bij te staan.. Het is aan ons, hier in 3D om de frequentie van Liefde op Aarde te activeren en gronden. Wanneer voldoende van ons hier voor gaan zal het de collectieve frequentie en licht peil op het niveau gebracht worden dat nodig is om deze stap van ascentie mogelijk te maken.

Het is niet eens nodig om te weten hoe en wat precies. Alles dat nodig is, is om jouw hart meer en verder te openen. Het is belangrijk om allemaal samen te verenigen in de frequentie van Liefde. Dat we EEN zijn in het uitstralen van Liefde als 144,000 trommels.

Deze oproep is om dit gericht te doen door tot 26 mei. Het verzoek is ook dat iedereen het doorgeeft en anderen uitnodigt om mee te doen via jullie eigen netwerk; email lijsten, vrienden, studenten, face boek etc etc. Doe datgene wat voor jou nodig is om de focus te houden, zet de intentie maar besef dat het niet alleen om de intentie en de wens gaat maar om het te leven en te ZIJN!

Zie de Liefde, wees de Liefde, leef de Liefde; wij zijn de verandering, wij zijn de Liefde, wij zijn eeuwig. Verenig onze harten!!

Het gaat in ieder geval om 144,000 harten die samen als 1 vibreren in Liefde!

Attentie: aquariusage.comBron: spiritualwisdom.nl