Weerradar geeft iets ongewoons aan tijdens massale vogelsterfte

Laatste wijziging: zaterdag 8 januari om 15:55, 4275 keer bekeken
 
Groningen, zaterdag 8 januari 2011

Op een weerradar scherm zie je blijkbaar niet alleen het weer. De National Weather Service in North Little Rock onderzocht een stipje op de radar, dat te zien was rond dezelfde tijd dat honderden vogels uit de hemel vielen door het vermeend oud en nieuw trauma

North Little Rock, Arkansas - Op een weerradar scherm zie je blijkbaar niet alleen het weer. De National Weather Service in North Little Rock onderzocht een stipje op de radar, dat te zien was rond dezelfde tijd dat honderden vogels uit de hemel vielen door het vermeend oud en nieuw trauma.

Vandaag sprak THV reporter Lauren Clark Wetenschap en Operations Officer Chris Buonanno bij de NWS, die zegt dat de splinter op de foto zeker geen neerslag is.

"Er zijn aanwijzingen dat we een non-target neerslag oppikken. Het heeft een aantal overeenkomsten met een zwerm van vogels."

De vlek op de radar wordt op een hoogte tussen de 1.300 en 1.400 meter geschat en Buonanno wijst erop dat deze niet beweegt als een wolk of regenbui zou doen.

Hoewel speculaties blijven binnenstromen, hebben ambtenaren in Wisconsin bevestigd dat de doodsoorzaak van de vogels in Beebe een force trauma was.

Bron: beforeitsnews.com

Vertaling door StarPeople

Bron:YouTube.com

Bekijk ook de video op beforeitsnews.com