Spiritueel Verlicht Aards Bestaan

Laatste wijziging: maandag 6 december om 15:00, 4249 keer bekeken
 
Groningen, maandag 6 december 2010

In ieder Mens is een Evolutie ’Blauwdruk’ gestart zodat wij een bestaansrecht krijgen om door te blijven leven hier OP Aarde, wij zijn dan de Kristal Generatie. De Aarde is speciaal voor de Mens gecreëerd en Mens + Aarde horen bij elkaar. De Mens is al Spiritueel ook de Aarde wordt EEN met het Universeel Bewustzijn. De Mens moest AARDEN op Aarde, zo hadden wij geen contact met ons eigen Hoge Zelf. Wij komen te weten wat IN ons eigen dynamische INNER ZELF zit.

Onze INNER IK = “EGO’’ = onze YIN verzorgende SQ geestelijke kant was niet verlicht, kreeg onze YANG kant = onze ZIEL zijn wij ZELF geestelijke armoede. In ons Gods-Bewustzijn zit het Universeel SQ GELOOF is DE perfecte waarheid. Geloof in je eigen zuivere Hoge Zelfbewustzijn OPENT onze eigen inner 10delig geestelijke waarheid Zielenhart-Bewustzijn. Bewustzijns zijn zuivere inner helpers ‘gereedschap/tools. Wij zijn gezegend met een dynamische inner ZELF, bij eind 2012 zijn wij weer onze Spirituele natuurlijke ZELF hier op Aarde. Onze Hoge Zelf intelligentie = ook onze Tweeling Ziel + Beschermengel + Gids, staan in verbinding met ons 10delig DNA waarheid systeem. Ons Aards lichaam heeft aards voedsel/drinken nodig, ons Geestelijk Lichtlichaam heeft SQ Spiritualiteit waarheid als voedsel nodig. Sta OPEN voor je eigen dynamische inner ZELF, wij hebben 10 geestelijke lichtzintuigen en SQ geestelijk waarheid verstand. Wij zijn al speciaal DOOR onze eigen inner dynamische 10delig 5de Zielenhartbewustzijn. SQ spiritualiteit is geestelijke kennis, kunnen wij niet begrijpen met 5 zintuigen en IQ Aardse kennis. Met SQ Spiritualiteit spreken wij DE zuivere waarheid via ons Zielenhart. Spiritualiteit zit IN ons hoeven wij NIET te leren, GELOOF erin.


Prent by mij onbekend

1. Houdt van je ’verwaarloost’ inner kind, gaat je ‘’saboteur weg’’, je inner zelf verlicht. 2. Geloof in je HOGE ZELF = je EGO = Yin + Yang in balans. 3. Geloof in je YIN voedende SQ Spirituele kant zit je GEEST met 10 geestelijke bewustzijns in zijn je zuivere gereedschap tools. 4. Je YANG kant van je EGO = je ZIEL ben je zelf en je hebt je YIN geestelijke kant nodig. 5. SQ oerwaarheid is het perfecte Universeel GELOOF, geloof ook IN de waarheid van je eigen SCHEPPER, weet je hebt een Waarheid-Bewustzijn IN je. 6. De kracht van de Menselijke schepping is je eigen dynamische GEEST is een deel van de Heilige GEEST van je eigen SCHEPPER, zo IS de Mens ook speciaal. 7. SQ Spiritualiteit is weten + voelen + spreken met je eigen Zielenhart bewustzijn. 8. Oordelen = projecteren, zoek die foutjes die je projecteert in je zelf. 9. Je dacht ook met 5 beperkte zintuigen en alleen IQ aards verstand werkt maar HALF. Iedereen heeft een spiritueel SQ waarheid verstand en 10 geestelijke 10 lichtzintuigen. 10. Je geestelijk geloven zit in je ZESDE lichtzintuig, je geestelijk vertrouwen zit in je ZEVENDE lichtzintuig.

De Mens was van zijn inner SQ Spiritualiteit/Geestelijke YIN kant vervreemd. Accepteer je complete ZELF en je inner LICHT straalt, want wij zijn al verlichte spirituele Mensen als wij weer DENKEN via ons 10delig Zielenhartbewustzijn. Geloof in je eigen helende voedende geestelijke YIN kant, dit verlost + verlicht ons op ’geestelijk’ niveau van ’onbewuste’ negativiteiten. Wees vergevensgezind voor je eigen ’onbewuste’ negatieve erfenis van Atlantisch. Vergeven doe je op een ’geestelijk’ niveau met je eigen Christus-Bewustzijn, zo kun je negativiteit LOS laten. Met een Transformatie buig je negatief ‘geestelijk’ om naar positief. Transformeer je ongeloof, bijgeloof, rituelen naar de SQ waarheid. Geloof in je eigen Christus-bewustzijn is je eigen inner helper verlost/verlicht je. Geloof in je Christus- bewustzijn zit je eigen Licht-kracht-energieën in, IS ook je eigen immuunsysteem beschermer voor ziektes. Stress en Burn out komen als je perfect wilt zijn, DE waarheid IS perfect. Een fout maken is menselijk is niet dat je zelf fout bent er zijn altijd oplossingen. Je eigen biologische inner klok werkt goed als je SQ geestelijk gelooft + vertrouwt in je inner zelf. DE waarheid van het Universeel SQ Spiritueel perfect geloof is van DE SCHEPPER.

Nu mogen wij de SQ waarheid weten en die is puur. Zo zuiveren wij ons onder-bewust-zijn zit onze onbewuste negatieve eigenwijze ‘’saboteur’’ in. Door op Aarde te aarden, kende wij alleen de 5 beperkte Aardse zintuigen en kenden alleen IQ aards beperkte kennis. Een saboteur is ontstaan omdat wij beperkt waren en in onwaarheden ’illusies’ geloofden en dit komt van SQ onwetendheid. Deze Evolutie hersteld bij de Mens zijn negatief ‘’eigenwijze saboteur denken’’ is de 3de + 4de HEL Dimensie OP Aarde. Wij kunnen voor ons zelf met gedachten ’krachten’ een HEMEL op Aarde creëren en met foute gedachten kunnen wij voor ons zelf een HEL op Aarde creëren. Leef je eigen leven, niemand anders kan dit voor je doen. Vergeef jezelf ook voor je negatief denken, dan kan het collectief ‘’geestelijk’’ GEWETEN van de Mens op Aarde hersteld worden voor eind 2012.

De Aarde verandert zodra de Mensheid geestelijk BOVEN de 3de en 4de HEL negatieve ‘’vasthoudende’’ terroristische ‘’eigenwijze saboteur’’ staat. Saboteur is een onrealistische ‘’vacuüm AURA collectieve rancune energie’’ van Atlantisch die negatief denken, angsten en trauma’s vasthoudt. KOM nu OP voor jezelf, laat je automatische piloot LOS en je negatieve saboteur gaat weg. Accepteer NU je LEVEN is je gegeven dan ben je VERLICHT je bent al een Spiritual Mensenkind.

Onze BREIN ’hersenen’ zijn een besturingssysteem is alleen voor de functies van ons aardse fysieke lichaam wij kunnen er niet mee denken of mee weten. Bedankt LICHT Familie voor deze SQ informatie.Bron: spiritualwisdom.nl