Kunstmatige klimaatverandering is groot bedrog

Laatste wijziging: zaterdag 3 januari om 02:40, 4123 keer bekeken
 
Groningen, zaterdag 3 januari 2009


Minister van milieu, Sammy Wilson denkt nog steeds dat kunstmatige klimaat verandering een groot bedrog is.

Het besteden van miljarden om te proberen de koolstofemissies te verminderen is één reusachtig bedrog die landen uit de Derde Wereld berooft van de essentiële fondsen om hongersnood, HIV en andere ziekten aan te pakken zegt Sammy Wilson.
 
De DUP minister is zwaar bekritiseerd door milieudeskundigen voor het beweren dat klimaatverschuivingen afhankelijk zijn van de natuur en niet door de mensheid.
 
Maar terwijl hij erkent dat zijn meningen over Global warming niet populair zijn, was de parlementslid van oost-Antrim niet voorbereid om door ecofundamentalisten te worden geïntimideerd.
 
“Ik zal niet stoppen om te zeggen wat ik geloof over klimaatverandering dat gezegd moet worden,“ zei hij.
 
"De meeste mensen die het hardst over klimaatverandering schreeuwen hebben geen één artikel erover gelezen .”
 
“Ik denk in 20 jaar tijd zullen wij terug kijken op de gehele klimaatverandering debat en ons afvragen hoe wij ooit werden bedrogen in het besteden van miljarden ponden zonder enig grondig onderzoek van de achtergronden, de wetenschap en de implicaties van het geheel. Omdat er nu een graad van hysterie heerst, een niet gevormde hysterie moet ik eveneens zeggen”
 
“Ik bedoel dat ik het de hele tijd in de Assembly krijg en de meeste mensen die over klimaatverandering praten hebben niet eens één artikel over klimaatverandering gelezen, niet eens één boek over klimaatverandering gelezen, als u hen vraagt om te verklaren waarom zij geloven dat er een verband bestaat tussen Co2 emissie en de gevolgen die zullen plaatsvinden, als u hen vraagt om het gedachte proces of de modellering te verklaren die vereist wordt en de veronderstelling daarachter en hoe dun alle verbanden zijn, dan zouden zij geen enkele aanwijzing hebben.”
 
“Zij worden eenvoudig doormiddel van brieven geïnformeerd door al de lobbygroepen, het is populair en daarom gaan zij met de stroom mee - en dat zou o.k. zijn als er geen implicaties waren, maar de implicaties zijn immens.“
 
Terwijl mensen in de westerse wereld hogere brandstofrekeningen krijgen als resultaat van de inspanningen om Co2 te verminderen, zijn de implicaties in armere landen ernstiger.
 
“Wat zijn de problemen die ons plaatselijk en internationaal zullen raken, zijn dit niet de zaken waar wij ons op zouden moeten concentreren?“
 
“HIV, gebrek aan schoon water, dat miljoenen mensen in landen in de Derde wereld doodt en gebrek aan onderwijs.”
 
“Een fractie van het geld dat wij momenteel aan klimaatverandering besteden zou al deze drie problemen kunnen uitroeien, een fractie van het geld.
 
“Ik denk dat wij als maatschappij sommige van deze zaken in perspectief moeten krijgen en wanneer ik naar deze onzin luister die door sommige van mijn collega's in de Assembly wordt gesproken amuseert het mij af en toe en andere keren irriteert het mij.”
 
Ondanks zijn meningen over Co2, zegt Mr. Wilson niet van plan te zijn terug te krabbelen op de gemaakte afspraken door zijn voorganger Arlene Foster van het Ministerie van Milieu, om de Stormont landgoed koolstof neutraal te maken.
 
“Ik maak mij geen zorgen over het verminderen van de Co2 uitstoot, maar het beleid zal helpen om brandstof rekeningen te verminderen.”
 
“Ik beschouw deze actie niet als het verminderen van Co2 emissies” zegt hij. “Ik geef helemaal niets om Co2 emissies om eerlijk te zijn omdat ik het niet belangrijk acht, maar wat ik wel geloof is, dat er misschien één of andere convergentie kan zijn, door het efficiënter gebruiken van brandstof zal het onze economie ten goede komen; het kan ons concurrerender maken.
 
Als wij in scholen honderdduizenden op brandstof kunnen besparen, dan kan meer geld besteedt worden aan boeken en schoolmedewerkers.
 
“Dus, ja er zijn dingen die wij kunnen doen. Als u het wilt uitdrukken in termen van koolstof neutraal, dan praat ik enkel in termen voor het efficiënter maken van de locatie, minder verkwistend en hopelijk zal dat geld opleveren om de juiste dingen te doen die wij zouden moeten doen.“
 


Bron: endtimes