De Grote Leugen

Laatste wijziging: woensdag 10 november om 16:39, 4633 keer bekeken
 
Groningen, woensdag 10 november 2010

Universal Pictures gaat een nieuwe film uitbrengen getiteld Skyline, die zich bezighoudt met buitenaardse ruimteschepen, welke mensen, die kijken naar een heldere blauwe licht, opzuigt naar deze ruimtevaartuigen en dan verdwijnen.

Ik denk dat deze film meer is dan alleen het product van de wilde verbeelding van sommige slimme science fiction schrijvers die op zoek zijn op niets meer dan om het publiek te entertainen en een Academy Award voor zichzelf te winnen, voor de beste film (maar niet in die volgorde). Ik denk dat deze film heel goed mogelijk een belangrijke rol kan spelen in de eindtijd profetie.

Of er al dan niet intelligent leven bestaat op andere werelden, is irrelevant in dit artikel en ik zal het dan ook niet dit probleem hier bespreken. Wat belangrijk is, is dat meldingen van niet-geïdentificeerde vliegende objecten er al zijn sinds het begin van de geschiedenis met rapportage van letterlijk miljoenen mensen die dit hebben gezien, alhoewel officieel contact met hun bewoners nog (zo wordt gedacht) nooit is vastgesteld. Onze regering, alsmede de regeringen over de hele wereld, hebben het bestaan van buitenaardse ruimteschepen hevig ontkend. In feite, is de heftigheid, waarmee de regeringen hun bestaan hebben ontkend de oorzaak van een sterk argument van een officiële wereldwijde cover-up complot, die de mogelijkheid van het bestaan van buitenaardse leven nog meer geloofwaardig maakt.

De Opname van de Kerk zal zeker een oorzaak zijn om een wereldwijde paniek te zaaien als een ongelovige publiek pogingen doet om de verdwijning uit te leggen van honderden miljoenen mensen in een oogwenk. We weten ook dat de anti-christ geopenbaard zal worden en een bevoegdheid zal krijgen, onmiddellijk na de Opname.

2 Tessalonicenzen 2:9-12 vertelt ons dat de anti-Christ leugens zal vertellen en dat God een valse gedachte zal sturen waardoor alle ongelovigen die worden achtergelaten op de Aarde na de Opname deze leugen zullen geloven

Daarentegen is diens komst naar de werking des satans met allerlei krachten, tekenen en bedrieglijke wonderen, en met allerlei verlokkende ongerechtigheid, voor hen, die verloren gaan, omdat zij de liefde tot de waarheid niet aanvaard hebben, waardoor zij hadden kunnen behouden worden. En daarom zendt God hun een dwaling, die bewerkt, dat zij de leugen geloven, opdat allen worden geoordeeld, die de waarheid niet geloofd hebben, doch een welgevallen hebben gehad in de ongerechtigheid.

Wat is deze leugen? De Bijbel vertelt het ons niet, maar ik kan er zeker één suggereren. Op 21 september 1987, deed President Ronald Reagan, naar wat ik beschouw als een zeer profetische uitspraak, wanneer hij in de 42ste zitting van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties zei: “Hoe snel zullen onze verschillen over de hele wereld verdwijnen als we worden bedreigd door vreemdelingen van buiten deze wereld.” Ik denk dat dit de grote leugen zal zijn dat buitenaardse wezens uit een andere wereld de miljoenen mensen ontvoerden en die gewoon lieten verdwijnen.

Hoofdstuk 13 van Openbaring vertelt ons ook dat de anti-christ een leugen zal vertellen aan hen die hem volgen wat ertoe zal leiden dat de hele wereld hem gewillig volgt. Ik zou niet weten welke andere leugen de anti-Christ zou kunnen gebruiken, dat ertoe zou leiden dat de overige bevolking van de Aarde hun verschillen zo snel vergeten en zich met hem verenigen.

Op 16 maart 1979 , werd een film over een nucleair ongeval en de bijbehorende cover-up uitgebracht door Columbia Pictures getiteld: “The China Syndrome.” Dat was slechts 12 dagen voor het nucleair ongeval in Pennsylvania met de Three Mile Island. Vele tientallen nucleaire wetenschappers staan sindsdien in de rij om te zeggen dat ondanks het ongeluk in de Three Mile Island een kernenergiecentrale nog steeds veilig is. Niettemin, heeft het publiek ervoor gekozen om de film met Jane Fonda, Jack Lemmon en Michael Douglas te geloven, inplaats van het legioen van wetenschappers die allemaal een titel voor hun naam hebben staan. Als gevolg daarvan, is er nauwelijks nog een ontwikkeling van kernenergie geweest in de Verenigde Staten net als in vele andere landen over de hele wereld. De kracht van Hollywood om de massa’s te beïnvloeden kan niet worden onderschat en gemakkelijk de logica en rede van de wetenschap overwinnen.

Voordat ik al te neerbuigend doe moet ik bekennen dat ik vele jaren geleden heb deelgenomen aan een aantal conventies van Star Trek. Ik weet dat er niet zoiets bestaat als de Star Ship Enterprise, ook de Federatie van Planeten bestaat niet en het meeste van de technologie die ik zag in de show van Hollywood was illusie en bedrog. Maar toch, ik zag de karakters nu in het echte leven en heb zelfs de handen geschud met enige van hen. Voor een kort moment leek de lijn tussen realiteit en fictie een beetje vaag.

De release van een nieuwe film uit Hollywood betekend op zichzelf niet het einde van de wereld voor ons. Ik kan het echter niet helpen, maar vraag me af of ik het gewoon ben, of dat er erg veel aan de gang is in de UFO-gemeenschap wanneer er plotseling wordt gesuggereerd dat er, op een of andere manier, iets groots staat te gebeuren. Bijvoorbeeld:

· Bijna 400 jaar nadat Galileo gevangen zat onder dreiging van marteling voor het verwerpen van de opvatting dat de aarde het centrum was van het universum, kondigde het Vaticaan aan dat het bestaan van intelligent buitenaards leven mogelijk is.

· De pauselijke astronoom zegt dat hij een vreemdeling uit een andere wereld zou dopen als hem dat gevraagd wordt.

· Na vele decennia van stilte komt een groep van gepensioneerde nucleaire officieren onlangs naar voren om te vertellen dat buitenaardse ruimtetuigen militaire installaties bezocht en de kernkoppen op intercontinentale ballistische raketten demonteerden.

· Op 11 september 2010 dwong een UFO tot sluiting van een luchthaven in Baotau, Mongolië, voor ongeveer 1 uur, terwijl luchtverkeer werd omgeleid om te voorkomen dat de commerciële vliegtuigen zouden crashen. Op 07 juli 2010 werd de Xiaoshan luchthaven in Hangzhou in China gesloten voor ongeveer 1 uur wat te wijten was aan een UFO die erboven zweefde. Er zijn in totaal 8 meldingen van grote UFO-waarnemingen gedaan in China gedurende een periode van 4 maanden.

· Astronomen kondigden onlangs aan dat het “100 procent zeker” is dat er buitenaards leven bestaat op aard-achtige planeten.

· Theoretisch natuurkundige en kosmoloog Stephen Hawking, vermoedelijk één van de slimste mensen op deze planeet, voelde zich onlangs gedwongen om te verklaren aan de wereld, dat hij er bijna zeker van is dat buitenaards leven bestaat in andere delen van het universum en dat we moeten afzien van contact met deze soorten omdat deze misschien de mensheid kan verwoesten.

· De Verenigde Naties hebben een afdeling opgericht voor, Buitenste Ruimtelijk Zaken (UNOOSA). Recente artikelen in de media, bevestigen en ontkennen het bestaan van een ambassadeur in deze afdeling, als de aangewezen vertegenwoordiger die het eerste contact maakt met buitenaards intelligent leven van een andere planeet.

Misschien dat al deze gebeurtenissen die nu plaatsvinden slechts een toeval zijn en mijn gevoel dat door een overwicht aan suggesties wordt gebombardeerd over het mogelijke bestaan van een kwaadaardig buitenaards leven als de oorzaak van de dreigende Opname van de Kerk, moge misschien ongegrond zijn.
In minder dan een maand zal echter de film Skyline worden vrijgegeven en miljoenen bioscoopbezoekers zullen er getuige van zijn dat gewone mensen worden weggerukt tot in een buitenaards ruimtevaartuig en dat in levendige kleuren met een hoge definitie, op een groot scherm met de meest realistische surround-geluid dat onze technologie kan produceren. Zal dit de suggestie zaaien in de hoofden van miljoenen mensen over de hele wereld? Ik denk het wel.
Zal wellicht de Opname dichterbij zijn dan de meeste mensen denken?
Ik ben er absoluut van overtuigd.

Bron: www.wimjongman.nl
Bron: Carl WorlineBron: weeswaakzaam