Planet Alert voor Augustus 2010

Laatste wijziging: dinsdag 17 augustus om 12:37, 3748 keer bekeken
 
Groningen, dinsdag 17 augustus 2010

Wat een intense periode is dit en dit zal de hele zomer zo doorgaan. Er zijn zowel positieve als negatieve trillingen die ons raken. Hoe je op deze energie reageert bepaalt hoe het in jouw leven uitwerkt. We zitten in de periode die we jaren geleden al voorspeld hebben. Het is geen wachten meer op verandering, we zitten er middenin, en wij zijn degenen waar we op gewacht hebben. Het is tijd om naar een hogere frequentie te transformeren en te ascenderen.

De positieve kant is dat Saturnus nu uit Maagd is en dat geldt ook voor Mars. De laatste maand toen Mars door Maagd ging was het een zware periode voor veel mensen. Maagd gaat over gezondheid, ziekte, en het lichaam. Vele mensen werden ziek omdat zij de negatieve energie moesten transformeren die in hun lichaam vastgehouden werd. In feite is dit de laatste drie jaar al bezig dus hopelijk hebben we alle kritiek, veroordelen, controle en angst uit het lichaam losgelaten dat getransformeerd kan worden naar het lichtlichaam. Met de planeten in het kardinale kruis zullen we meer planetaire zaken krijgen dan alleen lichaamsaangelegenheden.

Heeft iemand van jullie pijn achter in het hoofd wat naar beneden gaat in je nek en schouders, rechts of links, in de afgelopen weken? Ik heb dat zeker ervaren. Ik vroeg mijn gidsen wat er aan de hand was en kreeg het antwoord dat ons reptielenbrein getransformeerd wordt. Toen kreeg ik een email die ging over een nieuw geluid wat uit het Zonnestelsel komt binnenkort. Dit artikel praat over "Het kosmische geluid wat de Aardse menselijke transformatie ontsluit" en je kan het vinden op www.quantumlightconnections.com. Op die website is een forum en daar kun je zoeken op "cosmic unlocking sound".

Ik zou graag een stukje uit dat artikel hier weergeven. Het zegt: "Een van de krachtige elementen die de mensheid terughoudt is een systeem waarbij die gedachtenvorm die sommigen de "Illuminati Agenda" noemen, wat feitelijk een verzameling van negatieve programmering is, continu naar ons uitgestraald wordt. We kunnen dit niet negeren, omdat meer dan de helft van de mensheid uitgerust is (tegen onze collectieve wil) met een symbiotische energie structuur die dient als ontvanger, en dat zit achter in ons hoofd, en dat zorgt ervoor dat we voortdurend luisteren." Achter in ons hoofd is waar het reptielenbrein zit wat vaak de hersenstam genoemd wordt. Dit houdt ons gevangen in het negatieve denken met ons brein in plaats van met ons hart. Met het loskoppelen van deze reptielenbrein energie voelen sommigen ook pijn of geluid in hun oren. Dit kan heel vervelend zijn als dit geluid af en toe erg luid wordt. Dit loskoppelen, of transformeren wordt op dit moment afgemaakt.

Het andere deel van dit artikel zegt: "Er is een komende gebeurtenis die begint en eindigt met een nieuw kosmisch geluid dat zal resoneren door ons Universum. De bijbel heeft het over "Het Woord" en het zet de toon voor het geheel van onze fysiek gemanifesteerde werkelijkheid. Dit geluid is ook een sleutel die vele energie structuren van een controlerende aard die heel lang op zijn plaats gezeten hebben, losmaakt en opzij zet. Het nieuwe geluid vervangt er een van een lagere frequentie, en door dat te doen zal alles naar boven opschuiven. Door het activeren van de nieuwe bewustzijnsstructuur nodigt het uit tot een terugkeer naar het volle bewustzijn voor de hele mensheid. Dit geluid zal heel plotseling manifesteren, de bijbel zegt, "in een oogwenk". Sluiers worden doorbroken, oude controlesystemen zullen eindelijk instorten en zijn niet langer effectief. De lange strijd voor de ziel van de mensheid zal gewonnen zijn, en we zullen ons ware zelf terug krijgen."

Wanneer wordt dit geluid gehoord? Of horen we het nu al? De tijd zal het leren! Ik schreef over dit geluid in mijn Planet Alert van augustus 2009- Toen hadden we een maansverduistering die in lijn was met Cygnus. En voor zover ik het begrijp, is Cygnus waar het geluid van de schepping van ons universum vandaan komt. In de astrologie staat Cygnus op 13 graden Waterman. De maansverduistering van vorig jaar was op 6 Augustus en de maan was op 13 graden Waterman. Dit geluid was gepland om op die eclips te gebeuren, maar het heeft iets nodig om het te activeren. Ik weet niet wanneer die activering komt. De zon zal op 13 graden Leeuw staan op 6 Augustus 2010. Er is een mogelijkheid dat dit het geluid zal activeren, als het al niet geactiveerd is. Ik denk dat de exacte oppositie van Saturnus met Uranus met 0 graden Ram/Weegschaal op 25-26 Juli (Maya nieuwe jaar zwart gat dag) het einde van een schepping aangaf en het begin van een nieuwe. De Zon staat nu in Leeuw, die het hart regeert en onvoorwaardelijke liefde.

Onze Aarde moet nog steeds haar schoonmaken afmaken en planetair zijn we in een zeer intense periode die de hele zomer zal doorgaan. Is het je al opgevallen hoe gemakkelijk mensen overstuur raken en hun humeur kwijtraken. De afgelopen volle maan leek heel snel voorbij te gaan en je zult de effecten daarvan nog even voelen en vooral als de komende dagen Mars het kardinale kruis aanraakt.

De zon op de volle maan was op 3 graden Leeuw en de maan op 3 graden Waterman. Dit activeerde een tyfoon in de Filipijnen, wat ik in mijn vorige artikel al aangaf. Er ware ook drie hele grote aardbevingen in de Filipijnen. We zullen de effecten van dit kardinale kruis pas echt voelen als Mars in Weegschaal komt op 29 Juli. De gebieden die door dit kardinale kruis worden aangeraakt zijn Ram (Tonga en de omringende eilanden), Kreeft (De golf van Mexico en de westkust van Zuid Amerika), Weegschaal (Afrika), en Steenbok (China en de zuid Pacific eilanden zoals Sumatra). China heeft al veel regen een overstromingen gehad. Op dit moment zijn ze heel bezorgd over de de Drie Stromen Dam die niet al het water kan tegenhouden.

De Zon staat op 18+ noord declinatie in oppositie met Pluto op 18+ zuid declinatie. Dit zal zo blijven tot eind Juli. Op dit moment zijn er 6 planeten in 0 to 3 graden noord-zuid declinatie. Vier planeten in noord en twee in zuid declinatie. Dit komt door een planetaire afstemming en werkt zich uit als een grote oppositie. De evenaar zit op 0 declinatie. De lagere hoogtes zullen waarschijnlijk door dit aspect geraakt worden en de Zon-Pluto declinatie zal waarschijnlijk een nieuwe gebeurtenis in de Golf van Mexico aanstoten of op grotere hoogte zoals 36 of 38 graden noord zoals de olielekkage in Michigan. Het raakt in ieder geval al China.

Het aspect van Mars conjunct Saturnus in oppositie met Uranus, en Jupiter in vierkant met Pluto is heel krachtig en explosief. Weegschaal is een lucht teken en gaat over wind, Ram is een vuurteken, en Pluto is in het Aarde teken Steenbok. De Zon gaat door Leeuw en dat is een vuurteken. Vuur zal deze hele maand een uitdaging blijven met wat explosieve energie zoals misschien een vulkaanuitbarsting. Pluto zal een lange tijd in Steenbok blijven dus blijven er aardbevingen en zullen meer structuren instorten. Mars maakt op 3 Augustus een 90 graden hoek met Pluto. Dit aspect kan machtsstrijd geven en een tendens om anderen te overheersen. Mensen worden agressief en boos in deze periode dus blijf kalm. Conflicten over geld, financiën, politieke zaken, of militaire gebeurtenissen. Deze energie kan ook natuurrampen brengen.

De Aarde gaat door een transformatieproces met een tendens om negatieve energie te activeren en het leven te verstoren zoals we het nu kennen. Ik weet zeker dat de uiteindelijke uitkomst voor iedereen het beste zal zijn. De andere kant van negatief is positief en kan net zo krachtig zijn. Nu Saturnus in Weegschaal staat let dan op hoe de energie naar mensen verandert en dat geeft meer rechtszaken en verandert meer wetten. Op 16 Juli behandelde de Senaat de Wall Street Reform wet. Dit is een belangrijk winstpunt voor de mensen. Toen op 21 Juli een financiële wet maar ik weet nog niet zeker wat daar van terecht komt omdat ik het nog niet helemaal goed onderzocht heb. Mijn gevoel is dat het iets te maken heeft met het Jaar van Jubilee dat op 11 Juli 2010 begon. De tijd zal het leren.

Weet je dat sinds 24 Augustus 2006 de astronomen 13 planeten in ons zonnestelsel erkennen? Acht zijn grote planeten zoals Uranus, Neptunus, Saturnus, Jupiter, Venus, Mercurius Mars en de Aarde. De vijf dwergplaneten zijn Eris, Pluto, Ceres, Haumea, en Makemake. De dertiende planeet die het laatst ontdekt is is Makemake. Het is ontdekt op 31 Maart 2005. Makemake was aangestoten ten tijde van de Golf Olie crisis en Mars was conjunct met Makemake toen de olielekkage plaatsvond in China een week geleden. Astrologie is een interessante wetenschap. Ik vraag me af wat er gebeurt in de vijfde dimensie als we vrij van planetaire invloeden zijn en in staat zijn met onze bovenbewuste geest te creeëren inplaats van onze onderbewuste geest. Dat lijkt me pret.

Onthoud, als de energie te intens voelt, neem dan even een pauze en doe iets leuks. Plezier en lachen is wat we in hogere vibraties ervaren. Als er iets gebeurt wat je niet leuk vind, lach er dan om en kijk hoe de energie verandert ten goede. Liefde voor jullie allemaal en leef in de vreugde van het leven!

Het originele engelstalige artikel is te vinden op Mahala's blog

Dit artikel is vertaald door René van Goto2012Bron: goto2012.nl