Eenwording met het Universele Hart

Laatste wijziging: dinsdag 17 augustus om 11:26, 3112 keer bekeken
 
Groningen, dinsdag 17 augustus 2010

2 mogelijke data: zondag 1 augustus of zondag 15 augustus 2010, 11.00u – 16.00u, Walter Kollolaan 210, Utrecht

Investering: 50 euro, incl. lunch/thee/koffie

Door:  Jarco & Arati Zavrel,  Quantum  Leap

 

In deze Workshop brengen we je naar het Hart van wie je bent  met praktische instrumenten en technieken om je te helpen transformeren van het ‘rupsenbewustzijn’ naar het ‘vlinderbewustzijn’. Door diepere lagen in je potentieel te activeren ga je steeds meer op zielsniveau ervaren. Door middel van o.a. visualisatie en eenvoudige technieken gaan we contact maken met de kracht van je Hart.  Deze ‘bezieling’ zal hernieuwde energie, inspiratie en inzichten geven! Je krijgt inzicht in een van de krachtigste stressreductie methode en je kunt jezelf hiermee trainen naar een staat van Peak Performance (optimaal handelen vanuit optimaal Bewust Zijn).

Wereldwijd maken we op dit moment een bijzondere overgang mee van het informatietijdperk naar het bewustzijnstijdperk/transformatietijdperk. Alles gaat zo snel dat het met ons hoofd niet meer is te bevatten en te controleren. We gaan ons steeds meer realiseren dat we één zijn in een bewust universum en dat het Hart daarin centraal staat.

Mensen die nog vasthouden aan oude (ego)structuren kunnen het daarom steeds moeilijker krijgen omdat ze zich beroepen op een wereldbeeld, overtuigingen en identificaties, die absoluut niet meer resoneren met de nieuwe werkelijkheid.

Je leert praktische en krachtige technieken en maakt kennis met methoden die gebaseerd zijn op de meest moderne wetenschappelijke inzichten van het HeartMath Instituut op het gebied van hartcoherentie (een innerlijke staat van flow en topprestatie), hart-brein communicatie, persoonlijke uitstraling, het emotielandschap, de kracht van positieve gevoelens en hart intelligentie als innerlijk kompas. Op de laptop, met HeartMath software, laten we je ervaren hoe je je hartritme zelf kan sturen naar deze optimale ‘flow’ staat van hartcoherentie, met veel positieve gezondheidseffecten.

Daarnaast maak je kennis met de achtergrond van het optimaliseren van de hersengolven (delta, theta, alpha, SMR, beta & gamma hersenfrequenties) naar peak performance door middel van Zengar Neurofeedback.

Aanmelden via jzavrel@quantumbewustzijn.nl

www.quantumbewustzijn.nl