De Ascenderende Kosmische Hartslag - Shala Mata, Onze innerlijke stabiliteit

Laatste wijziging: zaterdag 26 juni om 20:56, 2704 keer bekeken
 
Groningen, zaterdag 26 juni 2010


Datum: juni 2010 

Wanneer ik mij voorbereid op het schrijven van mijn maandelijkse artikel word ik vaak wakker met een liedje in mijn hoofd of zelfs een beeld dat ik wil gebruiken. Ik heb geleerd om deze zachte aansporingen te vertrouwen, wetend dat het allemaal in elkaar zal passen en stromen. De ochtend van de veel goeds voorspellende volle maan van 27 mei werd ik wakker met het liedje “June is busting out all over” (Juni barst los in groei en bloei). Het is een liedje uit de musical “Carousel” uit de jaren zestig die ik als kind heb gezien. Het is een van die opwekkende melodieën die gemakkelijk te fluiten zijn – iets wat ik blijkbaar veel doe. Een ander mooi lied uit dezelfde musical is “You’ll never walk alone”. (Je gaat nooit alleen.) Deze prachtige liedjes spreken van de energie en het gevoel van juni.

Juni barst uit in groei en bloei en opent de deur naar weer een volgende ingrijpende energieverandering – iets dat eenieder van ons de afgelopen maanden heeft gevoeld als verwachting. Wanneer we juni en de vele krachtige aspecten die ze brengt binnengaan, worden we opgeladen om “onze innerlijke stabiliteit” bewust en met intentie vast te houden. Op vele manieren zal juni aanvoelen als een voltooiing van de grote hoeveelheid energieveranderingen die we de afgelopen vijf maanden hebben gehad en tegelijk beginnen aan een nieuwe reeks vibratiekansen die de komende drie maanden bij elkaar zullen komen.

Ik heb vaak geschreven over de toegenomen vibratie en het toegenomen licht van de Centrale Zon dat via onze zon naar ons toestroomt. Onlangs hebben vele anderen geschreven over de toegenomen activiteit van zonnevlammen en de pulserende energie die van onze zon komt. Deze energie is de voorbode van de energie van juni en de maanden daarna.

Wij zijn ons allemaal bewust van de dramatische aardeveranderingen die optreden: aardschokken en vulkanische uitbarstingen en natuurlijk het dramatische lekken van olie die verwoesting brengt in de golf van Mexico. De omvang van de schade aan oceanen en dierenleven is moeilijk te bevatten en kan ons een gevoel van hopeloosheid geven. Er verandert zoveel op onze geliefde Moeder Aarde; ons evolutionaire pad is in razend tempo in beweging. Gedurende de maand mei hadden we het gevoel dat de energiefluctuaties bijna om het uur optraden en dat was een uitdaging voor de diepste kern van onze innerlijke stabiliteit. Het was fysiek en emotioneel moeilijke om ons evenwicht te bewaren.

Wij leven tussen de twee dimensionale werelden van 3D en 5D. We hebben onze innerlijke relatie in onze heilige hartruimte effectief opnieuw ingedeeld, en creëerden een dieper bewustzijn van waar we op trillingsniveau een match voor en mee zijn. We zijn begonnen met het versnellen van ons Lichtlichaam wat golven vitale energie heeft gecreëerd die verweven zijn met het kwantumlicht van onze zon. Onze hersenactiviteit is aan het veranderen, er wordt een brug geslagen tussen ons zenuwstelsel en deze lichtfrequenties en ons fysieke lichaam moet zich dagelijks aanpassen wanneer de energie oplicht, verandert en transformeert. Velen merkten dat hun cognitieve denken verdwenen was, dat ze niet in staat waren om gedachten te formeren of eenvoudige taken te herinneren. Ook veelvoorkomend waren perioden van “dagdromen” in het niets.

Vermoeidheid, slaapstoornissen, zich ontkoppeld voelen, hoofdpijnen en lichaamspijnen werden ook gevoeld. De energie van mei veranderde bijna per uur, of de energie leek binnen te stromen of we voelden juist dat we rust nodig hadden, stil moesten zijn en niet moesten denken. Onze innerlijke stabiliteit is direct gekoppeld aan onze emoties, en wat we “voelen” bij elke gedachte die we hebben, woorden die we spreken en belangrijker nog, de energie achter onze woorden. We staat in relatie met alles en alles is veranderd, vandaar het gevoel van voltooiing.

In juni zullen we een nieuwe relatie beginnen die veel meer innerlijk is en gefocust op hoe we ons aanpassen aan de verhoogde frequentie die de komende weken zal blijven escaleren. Onze gedachtepatronen en overtuigingen smelten weg terwijl nieuwe patronen zich vormen die ons aansporen om meer vanuit het ons hart te functioneren. Wij zijn multidimensionale wezens, zijn dat altijd geweest en zullen dat altijd zijn. Wij functioneren via een complexe communicatiematrix tussen ons hoger dimensionale zelf en ons huidige 3D zelf.

In juni zal de communicatie duidelijker en korter worden, ons innerlijk weten intensiever. We hebben hierom gevraagd en ons er diepgaand op voorbereid, maar dit is nieuw en vraagt onderscheidingsvermogen omdat er zoveel informatie binnenstroomt van zowel onze eigen leiding en innerlijke communicatie als die van anderen. Meer dan iets anders zal dat onze innerlijke stabiliteit en ons vertrouwen bevorderen dat we precies zijn waar we moeten zijn. Dit gezegd hebbend – hoe voelen we ons daar waar we op dit moment zijn?

Hoe we ons voelen is de magische indicator en de meest oprechte communicatie die we hebben als constante metgezel. Wij weten nu dat hoe we ons voelen volledig onze eigen keuze is. Ons emotionele lichaam is onze kosmische gids naar onze innerlijke stabiliteit. Wanneer er een harmonieuze energiestroom loopt door onze spirituele, emotionele, mentale en fysieke lichamen voelen we ons evenwichtig en in staat om meer van ons licht op te nemen.

Het andere liedje uit de musical die ik eerder noemde is “you’ll never walk alone”. De tekst is heel eenvoudig maar biedt hoop voor het nieuwe.


When you walk through a storm
Hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of the storm
Is a golden sky
And the sweet silver song of the lark
Walk on through the wind
Walk on through the rain
Though your dreams be tossed and blown
Walk on walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone
Rogers and Hammerstein.


Als je door een storm gaat
Houd de moed erin
En wees niet bang voor het donker
Aan het eind van de storm
Is de hemel goud gekleurd
En zingt de leeuwerik zijn melodieuze fluwelen lied
Ga verder door de wind
Ga verder door de regen
Hoewel je dromen door de lucht vliegen en weggeblazen worden
Ga verder, steeds verder met hoop in je hart
En je zult nooit alleen gaan
Je zult nooit alleen gaan


Wat een prachtige, gepaste reminder voor deze tijd van onzekerheid en grote verandering. Ik besef dat het niets nieuws is maar het is een reminder die goed voelt. Door ons te herinneren dat we ervoor hebben gekozen om hier te zijn voor het ascensieproces, zijn we in niets hiervan alleen. Laat deze woorden en andere zoals “let is be” (laat het zijn) onze mantra zijn voor juni en de maanden daarop.

Wij weten dat we in een tijd van grote overgang en transformatie zitten. Onze taak voor juni is: focussen op de “gouden hemel” of het gouden tijdperk dat eraan komt en het een deel maken van onze NU-realiteit. Wij doen dit door onze innerlijke stabiliteit in ons hart te bewaren als een vreugdevolle, speelse aanvaarding; door de ketenen van oude oordelen en angsten af te werpen, en te laten zien wie we zijn. Het is ons geboorterecht om ons blij en tevreden te voelen, dit is de communicatiestandaard van ons Lichtlichaam.

Door de vele lagen van vibratie upgrades hebben we de afgelopen maanden ons functioneringssysteem effectief opgewaardeerd. We hadden vaak het gevoel of we door modder ploeterden, buiten de stroom stonden van wat goed en opheffend voelde.

De gerichte energie van juni zal een oproep zijn om onze aandacht en prioriteit te leggen in de expansie van ons Lichtlichaam. Onze sterrenzaad families: de Arcturianen, Pleiadiërs en andere stralen dit transformerende energieproces NU naar ons toe. Via ons hartportaal hebben we toegang tot ons 5D bewustzijn en daardoor zijn we in staat om uit te stralen wie we echt zijn en de wijsheid, liefde en krachtige energie van ons fantastische niet-fysieke te communiceren. Ons ontwaken is een persoonlijke reis van immense proportie en vereist aandacht en intentie om vertrouwen te hebben in innerlijke duwtjes en de communicatie met ons Lichtlichaam.

De energietransmissies van juni zullen constant zijn, zoals het surfen op reuzengolven. De verbinding met ons Lichtlichaam loopt via ons hart, waar de geboorterechtfrequentie van onvoorwaardelijke liefde onze menselijke perceptie van liefde zal blijven veranderen en onze vibratie naar de expansie van grotere “innerlijke stabiliteit” zal openen.

De frequentie en vibratie van “onvoorwaardelijke liefde” is de levenskracht van ons Lichtlichaam en de fundering van de hogere dimensies. In de voorbereidingen naar onze ascensie om het licht in onze cellen en ons lichaam te ontsteken, gaan wij steeds meer op in deze energie. We hebben het in onze wereld over onvoorwaardelijke liefde, maar in werkelijkheid is het in ons 3D-bestaan een moeilijke energie om vast te houden. Vaak ontvangen we fragmenten van deze kwantumenergie en moeten dan hard werken om ons fysieke lichaam erop af te stemmen. Juni zal meer impulsen van deze energie brengen en we zullen tijd nodig hebben om die te verwerken en op te gaan in de wijsheid ervan.

Dit proces mild en kalm toelaten is van het grootste belang door het standpunt in te nemen dat dit integratieproces bovenal in dienst staat van onze huidige zelf. We zouden meer stille tijd alleen nodig kunnen hebben om beschouwend te communiceren met onze innerlijke leiding. Dit kan een gevoel van overweldiging geven als we constant maar bezig zijn, maar het is belangrijk om te accepteren en toe te laten hoe JIJ je op elk gegeven moment voelt.

Tijdens deze maand zullen verschillende planetaire aspecten deze toegenomen energie-impulsen steunen en versterken. Elke volle en nieuwe maan biedt een tijd voor diepe verandering en een kans voor bezinning. De zonnewende op 21 juni is altijd een krachtige tijd voor viering en ceremonie. Zonnewende betekent letterlijk “stilstand van de zon”, waarbij de zon drie dagen lang opkomt en ondergaat op dezelfde plaats aan de horizon en daardoor stil lijkt te staan. Deze tijd zal een krachtige impuls van verhoogde frequentie zijn voor de planeet en ons Lichtlichaam.

Wij hebben deze maand ook een gedeeltelijke maansverduistering tijdens de volle maan op 26 juni. Een maansverduistering steunt onze emotionele relatie met onszelf en met anderen en zal een tijd zijn voor verdere innerlijke bezinning.

Alles welbeschouwd: juni zal verandering lanceren in veel verouderde overtuigingen en beperkingen. Dat zal intens maar wel vol optimisme aanvoelen als we besluiten om de lichtharmonisaties te voelen en toe te staan om de dingen die naar boven komen onder woorden te brengen. Ons fysieke lichaam zal als altijd steun nodig hebben op wat voor manier voor jou ook goed voelt. Optimale steun van mineralen is belangrijk om onze cellen sterk te houden en in staat om de verhoogde elektrische lading vast te houden. Ze zorgen er ook voor dat we voldoende vocht vasthouden en ondersteunen alle lichaamssystemen.

Blijf tijdens de komende energie-downloads ontspannen en rustig, voel je gesteund en laat de veranderingen toe. Stem je af op de gevoelens van liefde, vreugde en plezier die je Lichtlichaam uitzendt – deze vibratie is de zuiverste, sterkste kracht in ons hele universum.

Vergeet niet dat lachen de snelste manier is om je ziel te voelen en een gegeven of gekregen glimlach – de kus van een engel. Wij zijn allemaal met elkaar verbonden in deze prachtige tijd en reis.

Laat je prachtige Licht voortdurend schijnen!

Met liefde en zegeningen in dienstbaarheid

 

ShalaBron: lichtwerker.com