Een unieke tijd in de evolutie van de mens

Laatste wijziging: dinsdag 23 februari om 15:28, 2853 keer bekeken
 
Groningen, dinsdag 23 februari 2010

Nu is de tijd in de evolutie van de mens, waar grote stappen worden gezet. Het zal een startpunt zijn voor de komende duizenden jaren waarvan men zal zeggen, dat toen het proces van gelijkwaardigwaardigheid, overvloed en eenheid voor al het leven begonnen is. Waar de mens weer echt vrij is. Het is de tijd waar de Aardeveranderingen plaatsvinden, samen met de verschuiving van het bewustzijnbesef van haar bewoners. Er vindt een versnelling plaats van beleving in tijd, waardoor de tijd sneller lijkt te gaan. Er is een grote ontwikkeling gaande, technologisch, als in het spirituele bewustzijn van de mens. We komen erachter dat we verbonden zijn met elkaar, en dat afscheidenheid eigenlijk niet bestaat. Dat we verder mogen kijken, dan onze planeet, en onze drie dimensionale wereld.

Deze ontwikkeling heeft grote gevolgen voor de planeet en al het leven wat daar op voor komt. Het zal er niet altijd even fraai uitzien, maar het is nodig om de nieuwe werkelijkheid te creëren. Weet dat Jij onderdeel maakt van dit proces, en dat het er wel degelijk toe doet hoe jij vanuit je hart de wereld naar buiten creëert. Jij mag een standaard zijn naar Jouw omgeving toe, waarbij je het licht ongemerkt doorgeeft. Al ben je de inspiratiebron, mensen mogen hun eigen waarheid ontdekken. Als lichtwezen heb Jij gekozen om deel te nemen aan dit proces, dus ben Jij ook bewust in deze tijd gereïncarneerd. Een ieder van jullie heeft een specifieke taak. Het is nu belangrijk om er achter te komen wat. Probeer in contact te komen met je gidsen. Iedereen heeft ze.

Het is belangrijk om te weten wat er in deze soms negatieve werkelijkheid gebeurd, maar focus je daar niet op. Maak op een gezonde realistische manier een plan voor de toekomst, maar leef niet daar. Er gebeurd een hoop rond 2012, maar weet dat dit proces NU al in werking is. Hou deze zaken in het achterhoofd, maar probeer in het NU te leven. Droom van een werkelijkheid die je graag zou zien, maar grijp het gevoel vast, dat het NU al zo is. Een werkelijkheid Waar mensen hand in hand liefdevol samen leven. Waar er overvloed is in alles, waar honger niet bestaat. Waar men met respect en in ballans samenleeft met de natuur en al zijn mooie wezens die daarbij horen. Weet dat als je op deze manier het proces van creatie ingang zet, je maar een paar miljoen mensen op deze mooie planeet Aarde nodig hebt, om deze droom te manifesteren. Richard.

http://Free-Spirit-Insight.hyves.nl
http://Free-Spirit-Insight.nl  (binnenkort online)