Mogelijk wormgat gefilmd boven Mexico

Laatste wijziging: donderdag 18 februari om 16:12, 4488 keer bekeken
 
Groningen, donderdag 18 februari 2010

In Mexico is deze maand een zeer opmerkelijk schouwspel gefilmd. Buiten de geschatte datum en het feit dat het filmpje is geschoten in Mexico is er verder weinig bekend. Zelfs de maker heeft ervoor gekozen om anoniem te blijven. Misschien is de filmer bang geworden, want volgens onderzoekers zou de vreemde wolk namelijk een geheim wormgat kunnen zijn voor UFO's.

"Het verbluffende filmmateriaal toont wellicht een UFO dat de aarde verlaat of binnentreedt. We weten dat deze 'wolk' is gefilmd in Mexico, maar we staan open voor meer informatie. Degene die het originele filmpje op YouTube heeft gezet, geeft naast het tijdstip 'ergens in februari 2010' verder geen informatie over de exacte locatie."

Volgens een kijker is er op 57 seconden in het filmpje iets vreemds te zien. Een UFO of meerdere UFO's zijn rechtsonder in beeld te zien.

Het vreemde natuurverschijnsel doet denken aan een soortgelijk verschijnsel dat in oktober boven Moskou werd gefilmd en wereldnieuws werd. Sindsdien is een zogeheten 'UFO-halo' in tal van landen gesignaleerd. Volgens ufologen gaat het hier om een toegangspoort voor UFO's of zelfs een UFO-moederschip. De ongelovige meteorologische dienst van Rusland blijft het nog steeds houden op een optische illusie, veroorzaakt door de zon die op het wolkendek schijnt.Bron: fok.nl