28-03-2010 Workshop: De Stilte van het Hart

Laatste wijziging: maandag 29 maart om 10:16, 3171 keer bekeken
 
Groningen, maandag 29 maart 2010

Doel van deze workshop is om van het hoofd naar het Hart te gaan en om zodoende voortaan meer vanuit je voelen in contact te komen met je spirituele Hart. In deze workshop gaan we dieper in op Heartmath, Neurofeedback, Eenheidsbewustzijn en behandelen we 4 principes die je kunt toepassen om het Bewustzijnsveld te realiseren. Verder laten we delen uit de film The Voice (Humanity is about to make a quantum leap) en The Living Matrix (The New science of Healing) zien.

 

quantum- of Eenheidsbewustzijn, van hoofd naar het centrum van je wezen: De stilte van het (spirituele) Hart. Innerlijke vrede scheppen vanuit de hogere niveaus is leren je Hart te openen. Het Hart openstellen betekent open en liefhebbend blijven, ongeacht wat een ander doet, ongeacht wat je doet of wat er in je carrière gebeurt. Het betekent ervoor kiezen je vredig te voelen ongeacht hoe je leven eruitziet. Van Vechten, Vluchten of Verstarren naar Vrede.

 

Heartmath: je leert 2 eenvoudige Heartmath technieken voor Hartcoherentie. Dit is een van de krachtigste stressreductie methoden en brengt u uiteindelijk in een staat van optimaal presteren (Peak Performance).

Neurofeedback: een introductie in deze EEG Biofeedback methode volgens de Zengar manier. Het is een ontspannen en efficiënte manier voor fitness van de hersenen. Ook deze training werkt uiteindelijk toe naar een staat van optimaler presteren. Dit gebeurt door het verminderen van de turbulenties in de verschillende hersenfrequenties (Delta, Theta, Alpha, SMR, Bèta en Gamma hersengolven. Neurofeedback kan krachtige positieve effecten geven zoals diepe ontspanning, heldere realisatie van wie

je echt bent, diepe inzichten, meer in het nu zijn, e.v.a.

Beide trainingmethoden zijn zeer geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en worden toegepast in het Onderwijs, Sport en bedrijfsleven en bij particulieren.

28 Maart  2010, Tijd: 10.30 - 17.00u,   Locatie: Walter Kollolaan 210, 3543 HS Utrecht, Investering: 55 euro, incl. lunch, koffie en thee. Aanmelden via
jzavrel@quantumbewustzijn.nl