De Natuurlijke Tijd – 3 t/m 15 februari

Laatste wijziging: woensdag 3 februari om 20:32, 2783 keer bekeken
 
Groningen, woensdag 3 februari 2010

De oude Maya cultuur uit Mexico en Guatemala heeft prachtige kennis achtergelaten over de sterren en de kalender. Omdat wij van HappyNews ook graag de eenheid met de natuur willen herstellen, plaatsen we hier, in samenwerking met Maya Tzolkin, om de 13 dagen een nieuwe Wavespell. Elke dag heeft een eigen energie gebaseerd op een combinatie van een Zonnezegel, met namen als Draak, Wind, Krijger en Adelaaar en een Toon. De Tonen lopen van 1 tot en met 13.  Zo’n periode van 13 dagen wordt een Wavespell genoemd – golfbetovering  – omdat er 13 dagen een bepaalde energie is, die bepaald wordt door de eerste dag van een Wavespell. Ook als je geen enkele weet hebt van het bestaan van Wavespells zijn ze er, net zoals de seizoenen van het jaar er gewoon zijn. Kijk maar eens of je het ga herkennen in je leven. In het 13 Manen Werkboek staan speciale notitiepagina’s zodat je jouw ervaring tijdens de wavespells kunt bijhouden.

Gele Krijger Wavespell
kin 196 t/m 208
3 – 15 feb 2010
Tot zich nemen
Onbevreesdheid, Vragen stellen, Intelligentie

Zegel Krijger: Krijger is de kracht van onbevreesdheid. Hij heeft de moed om naar voren te treden in moeilijke situaties om zijn waarheid te verdedigen. Krijger vergaart wijsheid door vragen te stellen. Bij een vraag hoort een antwoord. Wie de antwoorden wil horen zal echte wijsheid verkrijgen.

Krijger Wavespell:
Verleiding ligt op de loer in de vorm van mooie spullen, je wilt vooral glimmende voorwerpen hebben! Het is de krijger, de kraai en de gier in je die vooraan staan als er wat te halen valt. Laat je niet verleiden, maar stel vragen. Heb ik dat werkelijk nodig? Maakt dat me gelukkig? Verhelder je motivaties. Je kunt deze dagen ook wat in de war zijn omdat je alles bevraagt. Niets lijkt meer vanzelfsprekend. Wees onbevreesd, want het is best een bijzondere staat van zijn als niets zeker is. Geniet ervan en wees niet te serieus. Vragen stellen is de sleutel tot wijsheid, maar vergeet niet dat je ook de bereidheid moet hebben de antwoorden te horen, ongeacht de uitkomst..Bron: happynews