Onze burgerrechten verdampen, en wie zeurt is verdacht

Laatste wijziging: woensdag 13 januari om 20:51, 3551 keer bekeken
 
Groningen, woensdag 13 januari 2010

Ongetwijfeld sta ik bij een aantal bekend als iemand die er vreemde gedachte's op na betreffende het bewustzijn, en vaak krijg ik op fora reactie's dat ik moet stoppen met drugs gebruiken of dat ik waarschijnlijk een persoon ben met een zwaar psychische afwijking. Alleen al het idee dat Einstein het fout zou hebben is al reden voor een grondig onderzoek naar mijn psyche.

Heel jammer voor mensen die dat denken, mijn brein is zo helder als een druppel water en mijn voetjes staan stevig op de grond.

Nu even iets anders, want naast wetenschap hou ik mij ook graag met de maatschappij bezig en zie ik hoe wij van vrij denkende wezens steeds meer een slaaf worden van een democratisch systeem. Door steeds meer regels en beperkingen ( eigenlijk is dat hetzelfde) in te voeren wil men het gevoel van veiligheid waarborgen. Dat laatse is een utopie en zal enkel benaderd worden door u al uw rechten verder af te nemen.

We krijgen dan een maatschappij met louter verplichtingen welke uitgelegd zullen worden als uw keuze`vrijheid`.

Voor alle burgers die dat niet begrijpen:

Een absolute veiligheid bestaat enkel bij wederzijds respect of bij opgelegde beperkingen door de overheid. Dat laatse is echter enkel te garanderen als u allemaal verplicht thuis blijft en indien mogelijk daar ook gewoon dood blijft liggen.

Nu kreeg ik vandaag het volgende foldertje in de bus;

                          

 

Vooral de tekst op de achterzijde ( afb 2) trok mijn aandacht;

U herkent een hennepkwekerij aan stank, afgeplakte ramen en zoemende ventilatoren.

Vervolgens;

Wat doen wij met uw melding?

- We checken elke melding

- We ontmantelen de kwekerij

- Kwekers krijgen vrijheidsstraffen en boetes


Meld misdaad anoniem: ... het nationale veraders nummer overgenomen van de een Russisch telecom bedrijf.

Goed, ik ben een zeikerd. Waar maak ik me druk om, ik heb toch zeker niets te verbergen?

Dat klopt, ik heb inderdaad niets te verbergen. Maar deze folder is wel een vrijbrief voor iedere burger om alles en iedereen aan te geven die je verdacht vindt. Ik heb zomers namelijk een ventilator in mijn huiskamer, en als iemand bij mij thuis een blowtje rookt dan heb ik daar geen moeite mee.

Vanwege een kleine verbouwing heb ik ook een raampje afgeplakt omdat ik mijn gordijnen  wil sparen. Een bravere burger kunt u zich eigenlijk niet voorstellen.

Maar ja... mijn buren he? Die vervelen zich de hele dag en het hoogtepunt van hun bestaan is het weerbericht wat altijd na het acht uur journaal komt. Verder hebben ze niets.

Hoe lang duurt het nog voordat de politie bij iedereen een huisbezioekje komt doen onder het mom van veiligheid? Is een huiszoekingsdbevel niet meer nodig?

Kunnen we dan niet iedere burger of huis welke bezocht is een gele sticker geven onder het mom van `dit is een goede burger! Neem een voorbeeld aan dit schaap..`

De politie faalt in het bestrijden van echte criminaliteit zoals berovingen en moorden. En om dit falen te verdoezelen gaan ze nu iedere burger vragen om vooral je buurman anoniem aan te geven. Je hoeft het niet zeker te weten dat er iets fout is, de politie komt enkel even checken of de anonieme aangifte juist is. Zo niet dan kun je een vriendelijke begoeting verwachten en krijg je een `BOB` sleutelhanger.. Bewust Onschuldig Bezocht.

De maatschappij wordt steeds zieker. En de bron van deze ziekte zit hem in het kippenhok in Den Haag met uitzaaingen naar stadsdeel de Baarsjes. 

Ik ben tegen ruimen, maar hoe lang gaan wij nog luisteren en gehoorzamen naar deze kippetjes?Bron: vkblog.nl