H1N1 vaccinatiedoden in Duitsland (Video)

Laatste wijziging: zaterdag 28 november om 22:42, 4831 keer bekeken
 
Groningen, zaterdag 28 november 2009

Duitse artsen geven waarschuwing vrij over varkensgriepinjectie

Het Berufsverbands der Deutschen Umweltmediziner heeft op 9 november een persbericht vrijgegeven met de waarschuwing voor "significante gezondheidsrisico's" van het gebruik van GlaxoSmithKline's Pandemrix voor massale vaccinaties gezien het ontbreken van gegevens over veiligheid, vooral voor zwangere vrouwen en kinderen.

Het persbericht voorspelde de aard van de sterfgevallen die nu in Duitsland worden gerapporteerd als gevolg van mensen die de Pandemrix injectie namen. De krant Bild gaf vandaag toe dat tot nu toe ten minste zeven mensen in Duitsland zijn overleden na het nemen van de injectie.

De DBU wijst erop dat GSK en de farmaceutische bedrijven door de overheid immuniteit hebben gekregen voor eventuele doden of schade die hun vaccins veroorzaken, waardoor de patiënten alle risico's dragen.

Bovendien heeft de DBU verklaart dat het adjuvante squaleen, illegaal in de VS en Groot-Brittannië, zorgt voor een pro-inflammatoire respons, activeert het immuunsysteem en is immunogeen als het als een onderhuidse of intramusculaire injectie genomen wordt en kan auto-immuunziekten veroorzaken zoals die bij Amerikaanse en Britse militairen gevonden werden die squaleen als onderdeel van het miltvuurvaccin hadden genomen.

Studies over squaleen, die hoofdzakelijk zijn uitgevoerd door farmaceutische bedrijven en de WHO, hebben geen bijwerkingen bepaald en geven dus geen volledig beeld.

De Duitse regering en het Paul Ehrlich Instituut hebben systematisch de enorme hoeveelheid wetenschappelijk bewijs met aanwijzingen dat de varkensgriepinjectie gevaarlijk is genegeerd en zo mensen blootgesteld aan een onaanvaardbaar risico.

 Lees hier het bericht.

Oorspronkelijk artikel: www.globalresearch.caBron: newearthnews.eu