Live tot 22.00 uur : Radioprogramma over de New World Order en 9/11

Laatste wijziging: zondag 22 november om 00:01, 5370 keer bekeken
 
Groningen, zondag 22 november 2009

Zaterdag 21 november gaan we het in The Voice Of NWO hebben over twee huiveringwekkende complotten. Die avond staan de aanslagen van 9/11 en The New World Order centraal. We zijn de hele uitzending in gesprek met Julian van We Are Change.

De uitzending is tussen 19.30 en 22.00 uur live te beluisteren via deze link en via de chat kunnen jullie meepraten.
Tot 5 december is het te streamen via deze link. Als je geen verbinding krijgt, klik dan HIER voor een oplossing op maat!

De aanslagen van 9/11 en The New World Order
In het eerste uur gaan we het hebben over de aanslagen van 9/11. Volgens velen zit de Amerikaanse regering achter deze aanslagen. Dit denkt men niet zomaar, want er zijn meer aanwijzingen dat het hier om een "inside job" ging dan aanwijzingen dat er een terroristische organisatie achter heeft gezeten.

In het tweede uur praten we over The New World Order die elke dag dichterbij komt. Het gaat hier al lang niet meer om een complottheorie, want George Bush Senior heeft hier al verschillende keren openlijk over gesproken. Wat zijn de gevolgen voor ons als wereldburger? We gaan jullie er alles over vertellen!

De gevaren van vaccinaties
Zaterdag 7 november tussen 19.30 en 22.00 uur stond ons radioprogramma The Voice Of NWO in het teken van de gevaren van vaccinaties. Dit omdat er momenteel veel om te doen is en we jullie meer informatie willen geven. Waarom moeten we massaal gevaccineerd worden als er nog zoveel onduidelijk is over de bijwerkingen?
De uitzending werd deze keer door bArT en Jeroen gepresenteerd. Patrick was verhinderd.

De uitzending is tot 21 november te streamen via deze link.
Als je geen verbinding krijgt, klik dan HIER voor een oplossing op maat!

 Bron: thevoiceofnwo