De Poolse minister spreekt zich wél uit meneer Klink..

Laatste wijziging: zaterdag 14 november om 13:48, 4232 keer bekeken
 
Groningen, zaterdag 14 november 2009

En weer is het een vrouw, ditmaal Ewa Kopacz, de Poolse minister van Gezondheid, die de stemming bepaald. Ewa is huisarts met meer dan twintig jaar ervaring en weigert toestemming te geven om het vaccin tegen de Mexicaanse griep aan miljoenen Polen te verstrekken.

Volgens haar verhaal in het Poolse parlement is er vrijwel niets bekend over de veiligheid en bijwerkingen van de vaccins. Bovendien blijkt wereldwijd dat de Mexicaanse griep véél milder is dan een normale seizoensgriep en ook dat is in Nederland door de autoriteiten bevestigd.. Zij maakte er melding van, dat van alle 193 Polen die de Mexicaanse griep hadden hebben gekregen, er niet één overleden is.

Volgens Dr. Ewa Kopecz is niet het gewoon niet duidelijk wat er precies in de griepprikken zit en ook vind ze dat het vaccin onvoldoende getest is.

Ook vindt ze het vreemd dat maar 13% van de Duitsers zich laat inenten tegen het Mexicaanse griepvaccin en dat farmaceutische bedrijven weigeren om verantwoordelijkheid voor hun producten te nemen. Minister Kopacz verklaarde tevens publiekelijk (!!) dat in het geheime contract dat de Poolse regering had moeten sluiten de farmaceutische INDUSTRIE die het vaccin produceren, meer dan 20 clausules stonden die volledig in strijd zijn met de Poolse wet. (In de VS zijn zowel de overheid als de farmaceutische bedrijven wettelijk gevrijwaard van schadeclaims. Wie er dan verantwoordelijk is voor fouten? Wat denk je zelf?)

Onomwonden maakt deze vrouw haar Poolse bevolking duidelijk dat voor haar de gezondheid belangrijker zijn dan de financiële resultaten van de farmaceutische INDUSTRIE.

Maar nog eens wat anders.. Het lijkt wel oorlogstijd..
Het onderstaande filmpje staat op YouTube. Heb jij het al gezien bij de WereldDraaitDoor? Of bij Pauw & Witteman..? Of nog erger: waarom is dit niet op het journaal. Het lijkt wel oorlogstijd  met een radio onder de trap; stiekem naar Radio Oranje luisteren..
Want hieronder -hou je vast-  een opname van een Poolse TV-uitzending vanaf een TV-toestel!!! Vervolgens heeft deze man of vrouw het filmpje op YouTube gezet. Wij plaatsen het hier weer op de site, zodat jij, via het internet het filmpje tóch kunt zien.  Inderdaad: De Wereld Draait Door..

Bron / Lees verder: WantToKnow.nl