De 9-9-9 Poort

Laatste wijziging: woensdag 9 september om 10:12, 2831 keer bekeken
 
Groningen, woensdag 9 september 2009

 

Voor diegenen die niet weten wat daar mee bedoelt wordt de volgende uitleg. Elke combinatie van gelijksoortige data zoals 7 Juli (7-7) of 8 Augustus (8-8) 9 September (9-9) zijn coderingen. Deze coderingen hebben een toegevoegde waarde aan de coderingen in je DNA. Elke codering staat ergens voor, zo kan je bijvoorbeeld op de klok kijken en dan digitaal 20.20 zien staan of 23.23, ook dat zijn coderingen.

Wat deze specifiek kunnen beteken is te achterhalen in informatie over Meester-getallen* want zo worden die dan genoemd. In de regel worden de 11, 22, 33, 44 en zo voorts gekenmerkt als de Meester-getallen, wat ze ook zijn, maar tegenwoordig worden heel veel coderingen uitgelegd via hetzelfde principe, ik zal die informatie toevoegen.

Uit de bovenstaande informatie kan je al opmaken dat de dag van morgen een hele speciale codering is. 9 September 2009. 9-9-9. Hetzelfde gold voor 7-7-7 en 8-8-8 dat waren ook heftige kosmische poorten. Waarom kosmisch? Tijdens deze dagen worden er vanuit de kosmos allerlei activatie energieën naar de Moeder Aarde en haar bewoners gestuurd.

Zij onder jullie die al aardig spiritueel bewust zijn, weten dat wij continu onderhevig zijn aan allerlei kosmische invloeden. We zijn allemaal op weg naar verlichting en op de stappen die we zelf moeten nemen, krijgen we ook nog met kosmische invloeden te maken. Deze energieën/invloeden worden Universeel aangestuurd door de kosmische Logos en in banen geleidt door de verschillende lichtwezens die daar voor worden aangewezen.

Okay dan terug naar 9-9-9, wat is er nu zo bijzonder aan 9-9-9? De 9 is het eindcijfer van de ritmieke cijferreeks, dus daar kan je eigenlijk al uit opmaken dat er een kentering in de tijd plaats zal vinden. Wat staat er morgen nu exact te gebeuren.

Alle spirituele voorlopers/poortwachters/dambouwers, en nog meer termen, zullen merken dat na deze datum veel fysieke en psychische klachten die allemaal te maken hadden met het verlichting/ascensie proces niet meer zullen optreden als voorheen. Misschien soms nog eens een flash terug, maar daar zal het mee gedaan zijn. Vele klachten die we hebben mogen doorworstelen hebben alles te maken gehad met het ‘uitlijnen’ van onze lichtlichamen. Om zo op één lijn te kunnen komen met de kosmische energiestromen. Wie mee kan stromen op deze zal van een verfijndere trillingsfrequentie zijn, deze moesten we eerst ‘behalen’.

Na de 9-9-9 is er enkel nog maar een weg vooruit en is de weg open naar 2012. Nu gaat iedereen naar 2012 natuurlijk, maar voor de lichtwerkers is er werk te doen. Zij zullen moeten dragen wat gedragen dient te worden, maar niet meer persoonlijk maar voor de massa. We zijn uitgebalanceerd EN STABIEL OM HET WERK TE DOEN. Zodoende moesten we eerst dingen doormaken die ons zwakker maakte, om te kunnen herkennen en erkennen in anderen die nog door allerlei fases moeten gaan.

Wat gebeurt er nu op etherisch gebied. Wat staat er morgen te gebeuren. Het centrum van de komende tijdlijn activatie is de piramide van Cheops*. De nieuwe tijdlijn die wordt geactiveerd, is ooit gestopt boven de Koningskamer in deze piramide. Een klein inzicht in wat details. Deze piramide is gebouwd op de Heilige Geometrie en wel op de octaëder* vorm. Specifiek gezegd kristallen octaëders.

Deze kristalvormen zijn altijd van heel grote energetische en etherische waarde geweest. Maar er waren er in de geschiedenis natuurlijk ook die daar heel slim misbruik van wisten te maken. Zo hebben verschillende groepen donkere energieën deze zo weten te misbruiken dat ze gedachten controle konden uitoefenen. Dat klinkt zwaarder als je nu voelt waarschijnlijk daarom licht ik even toe dat ANGST, DE schepping is van mind controle, als je de mensheid onder controle kunt houden met angst heb je ze onder je duim, om precies daarheen te manipuleren waar je ze hebben wilt.

Maar het kwaad was al geschiedt, echter om erger te voorkomen hebben ze vanuit de kosmos deze kristallen gedeactiveerd. Morgen, ja en daar komt het, worden deze kristallen weer voor een deel geactiveerd! Goed nieuws natuurlijk! Dit betekent dat de mensheid een enorme kwantum sprong heeft gemaakt waar het bewustzijn betreft! We zijn niet meer zo gemakkelijk te manipuleren als in de voorbije eeuwen. We laten ons niet zo snel meer beangstigen en verleiden tot massahysterie. Lichtpluim voor ons allemaal! Het is echter zaak je inderdaad NIET MEER TE LATEN BEANGSTIGEN, DOOR BIJ JEZELF TE BLIJVEN IN HET BESEF EEN LICHTWEZEN TE ZIJN EN IN DIE KRACHT TE BLIJVEN STAAN, WAT ER OOK GEBEURT!

Cheops is van oudsher een oude inwijdingsplek, en morgen gaat deze naast de Sfinx deze rol weer op zich nemen. Cheops zal weer stralen en in ere hersteld worden voor wat hij werkelijk waard is! En met de heractivatie van deze magische plek op aarde zal de mensheid, langzamerhand op het juiste pad terecht komen, begeleidt door de voorlopers die al wisten en hebben gevoeld.

 Lia Kluijtmans 2009-09.

Originele bron: http://www.cormael.comBron: aquariusage