Een volks-opstand: dat wordt toch niet elke dag afgekondigd

Laatste wijziging: woensdag 2 september om 16:31, 5354 keer bekeken
 
Groningen, woensdag 2 september 2009

 

Twee weken geleden heb ik klacht neergelegd bij de onderzoeksrechter Claeys te Gent in verband met het schanddalige fenomeen van de chemtrails. Eerstdaag zal ik uitgenodigd worden bij de federale politie, die dit onderzoek in een eerste fase zal leiden. Ik volg dit dossier van zeer nabij op en hou jullie op de hoogte.

Tegelijkertijd lanceerde ik een oproep voor een bijeenkomst onder de titel Come together om na te gaan of de klachten niet konden gebundeld worden. Ik had een zaaltje gehuurd met een capaciteit van 30 man...

In de dagen erop kreeg ik een tsunami van reacties van over heel het land ! en om een heel drukke periode samen te vatten: eergisteren heeft zich een mirakel voltrokken...

Op 30 augustus - de laatste zonnige zondag van de vakantie nota bene - heeft deze vergadering plaatsgevonden in de congresruimte van hotel Gent Belfort in aanwezigheid van ongeveer 200 mensen!

Als je er de vele tientallen bij neemt die zich verontschuldigd hebben, dan kan je niet anders dan concluderen dat deze problematiek wel erg leeft in de geesten en de harten van de mensen.

Over welke problematiek gaat het ? Meer en meer worden wij allemaal geconfronteerd met een aantal fenomenen die in heel belangrijke mate een bedreiging zijn voor ons mens-zijn : de chemtrails, de collectieve vaccinatie, de codex alimentarius .

Het zijn drie symbooldossiers die aantonen dat we in de verkeerde richting evolueren.

Onze politici, onze overheidsinstanties, de 'klassieke' verenigingen en belangengroeperingen, enz. kortom 'de goegemeente' is er zich nauwelijks bewust van.

Daar willen wij verandering in brengen. Van onderuit. Waar het wordt aangevoeld. Waar de verontwaardiging en de verontrusting héél groot is.

Zondag is er beslist om een volks-opstand te organiseren. Dit betekent letterlijk het volk dat terug recht op gaat staan uit de geknielde houding van onderdanigheid, angst, blind vertrouwen, enz...

Zondag is ook beslist om dit SAMEN te doen : de BELFORT-group is opgericht met als onderlijn ' cia' wat staat voor 'citizens in action' ! Er heeft zich ook een 'kernkoppencomité' gevormd van vijf gedreven mannen en vrouwen, die zich hiervoor full time willen inzetten.

In bijlage vindt u de oprichtingsakte met het beknopte verslag.

Het is uw verantwoordelijkheid en uitdaging om verslag uit te brengen over wat er leeft in de maatschappij.

Het is onze 'heilige' overtuiging dat hier iets gigantisch aan het gebeuren is.

Het is aan u om hierover te oordelen.

 

mvg,

 

Peter VereeckeBron: aquariusage