Zielenwens

Laatste wijziging: zaterdag 6 december om 02:16, 2730 keer bekeken
 
Groningen, zaterdag 6 december 2008

Iedere ziel gaat momenteel door zijn eigen ziels evolutie groei proces heen. Mensen zijn vaak onrustig en ontevreden en dit is onmacht, want de Mens begrijpt niet wat zijn eigen zielen wens is. De Mens heeft voor zijn geboorte geweten wat zijn zielen wens was en is dit nu vergeten. De zielenwens is, weer naar binnen keren, is bewust worden voor je eigen inner zelf.

Onze ZIEL is onze eigen binnenste kern en dit zijn wij ook zelf. In onze Ziel zit ons Hoge Zelf bewustzijn en onze Engelbewaarder en levensbegeleidster en ons innerlijk kind en ook onze persoonlijkheid en EGO zit in onze ziel. Onze Ziel is onze binnenste zelf, daar zit ook onze GEEST met ons 10delig 5de Bewustzijn in, dit hebben wij ook allemaal meegekregen bij ons allereerste bestaan. Alles wat wij denken en doen wordt opgevangen in onze ziel. Iedere ziel gaat momenteel door zijn eigen ziels evolutie groei proces heen. Mensen zijn vaak onrustig en ontevreden en dit is onmacht, want de Mens begrijpt niet wat zijn eigen zielen wens is. De Mens heeft voor zijn geboorte geweten wat zijn zielen wens was en is dit nu vergeten. De zielenwens is, weer naar binnen keren, is bewust worden van je eigen innerlijke zelf. Iedereen heeft een zuivere fundering in zich, dit kunnen wij activeren door erop te vertrouwen, want dit komt uit onze binnenste KERN.

Onze waardevolle zintuigen zijn:

 1. zien = inzien.
 2. horen = luisteren.
 3. spreken = verstandig communiceren.
 4. denken = gedachtekrachten.
 5. verstand = logisch begrijpen.
 6. voelen = eerlijk ''instinct'' direct de waarheid voelen dus ook weten.
 7. weten = eerlijke ''intuïtie'', direct de waarheid doorkrijgen is het zesde zintuig.
 8. inzichten = direct begrijpen.
 9. waarheid = eerlijke innerlijke oerkracht.
 10. begrijpen = bevestiging.
 11. vertrouwen = daar activeren wij werkelijk alles mee ook ons eigen oervertrouwen.
 12. vergeving = reinigen wij onze eigen onder-bewustzijn mee en dit kunnen wijzelf doen.
 13. geloven = datgene dat wij niet kunnen zien gaan geloven = oergeloven.
 14. perfectie = 'controle los laten' vertrouw weer op jezelf.
 15. transformeren = doen wij met onze sterke gedachtekrachten = negatief omzetten naar positief.
 16. immuniteit = vertrouwen op onze eigen Christusbewustzijn is oervertrouwen, bescherming voor onze gezondheid.
 17. wijsheid = kennis dat al in onszelf zit.
 18. bewustzijns = geestelijk eerlijk weten zit al ons.
 19. Godsbewustzijn = geestelijke /spirituele kennis in ons.
 20. bewustwording = begrijpen dat de Mensheid ook multifunctioneel is, want wij zijn ook één deel van de FAMILIE van het LICHT.

Oerlicht + oerkracht + oervertrouwen + oerwaarheid + oergeloven + oerweten vanuit het LICHT, dit heeft de Mensheid meegekregen bij zijn eerste bestaan. Als wij onze zintuigen vertrouwen en geloven activeren wij IN ons een oerkracht. Dit laat ons de waarheid weten dat al in ons zit. Vertrouw op je oergevoelens dit zit ook in onze ziel/ hart en dit is instinctvoelend is direct de oerwaarheid voelen en weten, dit krijgen wij door als intuïtief weten komt uit ons hart/ziel.

De eerste prioriteit van onze ZIEL is zijn onderbewustzijn zuiveren. Onze Ziel weet alles, want in ons ver verleden is er veel gebeurd dat wij niet meer weten. Bijvoorbeeld wij geloofden en vertrouwden wel anderen, of de sterren of de tarot maar niet ons zelf. Kom in contact met je eigen hart-ziel, daar zit onze oerwaarheid in vertrouw hierop dan krijgen wij antwoorden op onze vragen. Als onze ZIELEN rust + vrede heeft, zijn wij zelf ook VERLICHT van negativiteiten dan hebben wij ook ons eigen levensdoel bereikt, daarom is het belangrijk om weer contact te maken met je eigen ZIEL, zit in je hart.

Vertrouw op ons OERKRACHT, wij hebben een multifunctioneel binnenste in ons. Wij hebben creërende dus scheppende energetische krachten in ons, vertrouw erop dan kunnen wij een beter leven voor onszelf realiseren. Met onze eigen creërende scheppende krachten kunnen wij onze eigen wensen kenbaar maken en onze ZIEL met oerkracht hoort dit. Zeg wel heel duidelijk wat je wensen zijn dan krijgen wij ook hulp van binnen. Onze ZIELEN wens is een zuivering, om misverstanden die niet de ''waarheid'' zijn los te laten. Dan krijgt onze ziel dus ook wijzelf rust en vrede en kunnen wij onze creëerde krachten beter gebruiken.

Wij geloofden en vertrouwden niet meer in een werkelijke waarheid, daarom zijn er ook miljoenen ''onwaarheden'' ontstaan. Begrijp dat er een werkelijke waarheid bestaat, de oerwaarheid is altijd beschermd gebleven door de Heilige Geometrie. Daarom is het nodig dat wij een vergeving doen, om onze ZIEL en ons zelf te zuiveren van onwaarheden die wij geloofden en zit in ons onder bewustzijn. Dit is ons allen overkomen, de Mensheid is onbewust in een lager bewustzijn gekomen. Wij hebben een zuiver geweten nodig en krijgen wij door een vergeving, die wij zelf kunnen doen. Dan creëren wij innerlijke rust en vrede en dit geeft ons weer innerlijke oerkracht die al in ons zit. Durf open te staan, onze kracht komt uit onze diepste zelf en geeft ons innerlijke rijkdom dit zijn natuurlijke krachten.

Onze grootste zielswens is om ons onderbewustzijn te zuiveren en dit kunnen wij zelf doen, want wij zijn multifunctioneel. Dus een vergeving doen wij altijd voor ons zelf. ZEG ik vergeef mijzelf voor alle onwaarheden die nog in mijn onder bewustzijn zitten. Als ons onderbewustzijn gezuiverd is, komen wij ook weer in contact met onze eigen Hoge Zelf Bewustzijn, daar zit kennis is weten in en komt uit onze ZIEL. Daarom is een zuivering zo hard nodig, dan komen wij alles weer te weten wat er in ons zit. Wij kunnen ook alles transformeren, dit doen wij met onze eigen gedachtekrachten. Zeg 25 X alle onwaarheden / negativiteiten die in mij zitten wil ik transformeren zodat mijn eigen GEWETEN weer zuiver wordt. Alles doen wij voor onszelf, dit is verantwoording nemen voor onszelf en is bewustwording en iedereen kan dit voor zichzelf doen en het zal je leven ook gezonder en gelukkiger maken.Bron: spiritualwisdom