Nieuw begin

Laatste wijziging: vrijdag 14 augustus om 10:43, 3212 keer bekeken
 
Groningen, vrijdag 14 augustus 2009

Geboorte en de dood blijven een mysterie. Het maakt niet uit hoe wij dit noemen als wij naar de Hemel, de Kosmos of een Dimensie in het Universum gaan. Begrijp dit het heeft niets met een religie te maken, het Universum is voor ons allemaal en niet alleen voor een bepaalde religie. Als wij geloven dat wij iedere keer weer teruggaan naar huis naar onze spirituele families daar boven, want daar is onze thuis basis. Iedere keer als wij de Aarde verlaten gaan wij weer terug naar huis.

Het Universum is heel groot en daar zijn verschillende dimensies waar wij kunnen leven en als wij 'overgaan' gaan wij terug naar huis waar onze spirituele familie leeft. Onze GEEST en ZIEL weten waar onze thuisbasis is en als wij daarboven aankomen, herinneren wij ons alles weer, ons leven stopt echt niet nadat wij de Aarde verlaten hebben. Het is zo jammer dat er toch nog mensen zijn die dit nog steeds denken. Het maakt hen bang om over de dood na te denken, maar als wij de waarheid weten, hoeft er geen angst meer te bestaan. Wij zien iedereen weer terug en als wij dit gaan begrijpen, hoeven wij er niet meer bang voor te zijn.

Als onze geliefden de Aarde hebben verlaten betekent dit niet dat ze dood zijn. Wij laten alleen maar ons Aards ''jasje'' fysieke (vel en beentjes) lichaam achter en gaan door naar de geestelijke wereld met ons LICHT lichaam dat wij al IN ons Aardse lichaam hebben zitten. De dood betekent telkens weer een nieuw begin. Wij hebben de dood zelf negatief gemaakt in onze gedachten, door te denken dat dit het einde is van alles. De dood betekent, een nieuw leven en dat ons leven doorgaat in een andere licht sfeer, en zo blijven wij doorleven in een ander licht lichaam, wij verlaten alleen de Aarde. De Aarde is niet de enige planeet waar wij kunnen leven, er zijn ontelbare plaatsen waar wij kunnen leven. Dit is gebrek aan de juiste informatie, denk eens realistisch, zou de Schepper ons maar voor 1 leven hebben geschapen, het WETEN zit nog in ons alleen zijn wij dit vergeten.

Teruggaan naar huis heeft niets met leeftijd te maken en alles heeft een reden.
Als jonge kinderen gaan, komen ze nog iets leren, hebben ze dit geleerd, gaan ze weer terug naar huis. Accepteer dit, wij kunnen er zelf toch niets aan veranderen, want als wij verdrietig blijven, begrijpen wij niet waarom dit gebeurd is. Omdat wij onze geliefde zijn verloren, betekent dat onze geliefde daarboven dit ook voelen en dit hen ook heel verdrietig maakt, omdat wij hier verdrietig zijn. Dit is een wisselwerking. ZEG in gedachten, dat je heel veel van hen houdt en dat je hen mist, weet voor jezelf dat zij daar OOK gelukkig zijn.

Dan pas kunnen zij daarboven ook verder leven en wij zien hen weer terug. Wij zijn meestal zelf zo verdrietig, omdat wij hen zo erg missen, maar denk ook eens aan hen die ons hebben achtergelaten. Het geeft dan een beter gevoel om ons verdriet los te laten, wij laten daar niet onze overledenen mee los, nee alleen onze verdrietige gedachten en gevoelens LATEN we LOS. Want anders blokkeren wij ons eigen leven, dit IS dan onze eigen LEVENSLES. Stuur liefde want liefde is positieve energie, alles wat wij naar hen sturen krijgen wij terug en vergeet niet, waar zij nu zijn daar is een gevoel van vrede en rustgevende gevoelens en zij WETEN dat zij hun geliefde terug zien, alleen wij ZELF zijn onwetend hierover.

De Aarde is nog steeds IN een lage 3de Dimensie trillingen, dus wij hebben hier op Aarde ook een zwaarder lichaam nodig, omdat ons lichtlichaam dat wij hebben vanaf het allereerste begin, nu te licht is en IN ons aardse lichaam zit. Begrijp waarom wij ons ''jasje'' het aardse fysieke lichaam achter moeten laten. Omdat waar wij naar toegaan als wij de Aarde verlaten, naar hogere Dimensies gaan en dat wij dit zware Aardse lichaam daar niet naar toe mee kunnen nemen.

Wij gaan alles weer herinneren wat wij al geweten hebben en dit is EVOLUTIE.
Wij maken allemaal deel uit van een spirituele familie groep in hogere sferen en wij zien hen iedere keer weer als wij zelf terug naar HUIS gaan. Tegenwoordig herkennen wij onze familieleden hier op Aarde, dit geeft een heel goed gevoel.

Als er iemand van de familie terug naar de Aarde gaat, helpen de familieleden elkaar. Het zou mooi zijn als wij dit konden begrijpen dat onze geliefde daar boven ons kunnen helpen. Jammer dat wij er niet open voor kunnen staan. Angst voor iets onbekends en daardoor ontstaat er al angst. Als er iemand terug gaat naar de Aarde, is dit bijna altijd om nog wat te leren en dit is een persoonlijke missie. Dit gebeurd vaak, daarom is het zo overbevolkt hier op Aarde, dus NU begrijpen wij ook dat wij allemaal onze eigen persoonlijke missie hier hebben. De Aarde IS de beste realistische school. Iedereen mag hier op Aarde wakker worden om zichzelf beter te leren kennen, van wie ben ik.

Overleden mensen komen nu vlugger terug naar de Aarde, dan voorheen. Dit is heel persoonlijk voor hen omdat dit voor 1 kort individueel zielen groeiproces is, dit moeten wij ook allemaal zelf doen. Dit groeiproces is doorgedrongen bij iedereen, dus ook daarboven omdat dit individuele zielen evolutie groei is.

In de geestelijke wereld zijn ook zielen - mensen die een lang ziekbed achter de rug hebben voordat zij de Aarde verlieten. Deze mensen worden opgevangen door hun familie daar boven en zij worden heel goed verzorgd.

Er zijn nog heel veel familieleden die al lang dood zijn en achter zijn gebleven bij hun geliefde of in een huis. Mochten wij iemand voelen, ruiken of schimmen zien, zeg hun dan, het is goed, en zeg hen kijk naar boven daar is mooi LICHT, ga daar naar toe en kom later terug, je familie wacht daar op je. Wij helpen hen er echt mee, anders vraag eens rond er zijn mensen die je hiermee kunnen helpen.

Het is heel goed om juist Nu hier op Aarde te zijn. Er gebeuren geweldige mooie dingen hier. De Aarde zelf komt in de toekomst ook weer terug in de 4de en daarna in de 5de Dimensie van Bewustzijn. Dan hoeven wij geen ander zwaarder fysieke lichaam 'voertuig' over ons lichtlichaam te hebben om op Aarde te kunnen vertoeven. Wij kunnen dan op en neer, zo vaak wij willen van de Kosmos of ander Dimensies naar de Aarde toe, dan gaan wij niet meer ''dood'' en dan hebben wij een eeuwigdurend leven, daar zijn wij nu met ons allen hard voor aan het werken. Dit gebeurt dan als de Aarde weer terug is de 5de Dimensie en dit zou zo geweldig zijn en wat een evolutie dit met zich meebrengt. Zodra wij mensen in een hoger bewustzijn zijn, helpen wij de Aarde er ook mee om naar een hoger bewustzijn te komen. Wij mensen kunnen echt de Aarde helpen en dan is er geen verschil meer tussen boven en onder Dimensies.

Wij gaan meer herinneren en dan zijn wij nog verder in ons bewustzijn dan wij ooit geweest zijn. Hier op Aarde kunnen wij ons bewustzijn uitbreiden en alles begrijpen. Bij onze geboorte waren wij ons bijna nergens bewust van en NU komen wij alles weer te weten, want dit hoort bij onze menselijke EVOLUTIE. Dit betekent als wij iets willen BEGRIJPEN dus echt willen WETEN dat wij dit ook kunnen uitzoeken en voor alles IS een reden en niets gebeurd voor niets.Bron: spiritualwisdom.nl