Onze vaccins het ALLERgevaarlijkst!

Laatste wijziging: woensdag 12 augustus om 12:21, 4642 keer bekeken
 
Groningen, woensdag 12 augustus 2009

Nederland wordt extra getroffen in vaccinatie-drama * Totale chaos en schimmigheid rond testen van vaccins * It’s the adjuvants, stupid! * Full scale demonisering van alternatieve middelen * Voorbereidingen voor militaire vaccinatie-operaties gaan overal door

BREAKING: OOK IN NEDERLAND BEGIN VAN MILITAIRE ‘MEDISCHE’ STAATSGREEP; NWO = NOW

De twee vaccins die door minister Ab Klink zijn ingekocht voor het Nederlandse volk (van Novartis en GSK) behoren tot de allergevaarlijkste van alle Mexicaanse griep-vaccins die wereldwijd zullen worden uitgerold. Juist deze twee producenten gebruiken namelijk de grootste hoeveelheid ‘hulpstoffen’ (adjuvanten) en het zijn deze stoffen die de vaccins ultiem schadelijk maken en in verband worden gebracht met allerlei auto-immun-stoornissen zoals het Golf-syndroom.

Niet voor niets worden deze twee vaccins in de VS buiten de officiele trials gehouden en onderworpen aan speciale geheime testen! Daar komt dan nog bij, dat Novartis in de eigen trials (in elk geval in de VS) een vaccin gebruikt zonder hulpstoffen terwijl het reeds zeker is dat hun vaccin voor de markt wel hulpstoffen zal bevatten! Nog alarmerender: op 5 augustus is Novartis begonnen met de trials in Europa, maar het is volstrekt onduideijk of hier een vaccin met of zonder hulpstoffen zal worden getest. Om het geheel helemaal absurd te maken: vast staat dat niet eens zal worden gewacht op de resultaten van de trials om het vaccin nog dit najaar te kunnen uitrollen!

De eerste 4 miljoen vaccins zouden zelfs in september al beschikbaar worden! En als klap op de vuurpijl: de WHO die de hele operatie aanstuurt heeft recent expliciet gesteld dat het beste vaccins met adjuvanten kunnen worden gebruikt, de schadelijkste soort dus! Alles gaat om de adjuvanten! Die gaan het killers-werk doen!

Als dit geen wereldwijd complot is om de bevolking uit te roeien… Het klopt allemaal gewoon niet! Via publieke bronnen is al zoveel alarmerende en tegenstrijdige informatie voorhanden, dat er maar een conclusie mogelijk is….. Maar is er nog meer! Lees de rest van bericht ‘Onze vaccins het ALLERgevaarlijkst!’



Bron: klokkenluideronline