De Kleine Elite

Laatste wijziging: vrijdag 10 juli om 13:02, 2336 keer bekeken
 
Groningen, vrijdag 10 juli 2009

Pandemie is een wetenschappelijk woord voor een zich over land of continent verbreidende ziekte. De ziekte waar ik het in dit artikel over heb is de hebzucht c.q. behoudzucht van een kleine elite die al generaties lang uitsluitend aan zich zelf denkt.

Pandemie heeft voor ‘ogen die kunnen zien’ een heel andere definitie. Het voorvoegsel PAN komt uit het Grieks en betekent alles, allesomvattend, geheel allen etc. Bijvoorbeeld: Panorama is een allesomvattend onbelemmerd uitzicht in alle richtingen…

Demie is van Franse oorsprong met de betekenis half. Pandemie is dus een code voor alles, allen of allemaal halveren, en daar wordt de wereldbevolking mee bedoeld. Er zijn namelijk geleerden en politici die het met elkaar eens zijn dat er teveel mensen op deze Aarde leven.

Door hier en daar een brandhaard te stichten kan de kleine elite een stad, een provincie of een land al halveren zonder een hand uit te steken. Infiltreer je huurlingen in een land waar een verkiezing wordt gehouden. Het resultaat is de paniek (al weer dat voorvoegsel) bij de uitslag van de verkiezingen in Iran.

Stuur berichten de wereld in die tegenstrijdig zijn, en de inwoners maken elkaar af. Broedermoord; waarbij de moordenaars van Khameiny en Ahmadinejad door de media worden omschreven als niet geüniformeerde ordetroepen! Zorg dat een dramatische foto van Neda, een jonge stervende Iraanse vrouw, door de media wordt verspreid, en je hebt meteen olie op het vuur.

Ik werd ook diep geraakt door die prachtige stervende ogen. Ik werd ook geraakt door de uiterst verwarrende en tegenstrijdige berichten omtrent haar leeftijd en de omstandigheden waaronder ze stierf. Neda's dood is met veel vraagtekens omgeven. Het is niet duidelijk wie de schoten heeft afgevuurd en waarom. Ook bestaan veel vragen over de leeftijd van het slachtoffer. Volgens sommige bronnen is ze pas 16 jaar oud, anderen hebben het over een 27-jarige studente…

Het is een kenmerk van de kleine elite, laat de mensen geloven wat ze willen geloven en ze maken elkaar af. Zo knappen de bevolkingsgroepen, waar men van af wilt, alle vuile karweitjes voor de kleine elite op. Gratis en voor niets!

In Afrika/Rwanda waren het de Hutu´s en de Tutsi´s die onbewust voor de kleine elite etnische zuiveringen ten uitvoer brachten. In Noord Ierland waren het de katholieken en protestanten die elkaar afslachtten. In Darfour, in West Soedan, hebben Islamitische milities circa 180.000 medemensen vermoord. Het begon met een conflict over olie-inkomsten, en groeide uit tot een demigenocide…

En de kleine elite lachte in haar vuistje. Internationaal vuurtje stoken is hun hobby, met een voor hen prettige bijkomstigheid; opgeruimd staat netjes. Een van de grootste successen was de uitroeiing van de joden in Europa. Voor het oog van het mensDOM vocht Nazi Duitsland tegen de geallieerden, onderhuids was er meer overeenkomst dan verschil tussen beide partijen. 

Ik zie althans geen verschil tussen WWII en een pandemie!

De kleine elite is onwaarschijnlijk knap in het organiseren van verwarring en twijfel, waarin moord en doodslag als politiek correct worden afgeschilderd, afhankelijk van het standpunt dat men inneemt. Het halveren is al begonnen, en het zal een alomvattend halveren van de wereldbevolking kunnen worden.

In Urumqi, de hoofdstad van de provincie Xinjiang in het westen van China staan Oeigoeren tegen het Chinese regime op. De opstand wordt met legaal geweld en een overmacht aan manschappen en materieel neergeslagen.

De Hanchinezen die de etnische meerderheid vormen nemen op hun beurt wraak op de Oeigoeren en de overheid moet tussenbeide komen. De staat van beleg is afgekondigd… De kleine elite heeft weer goed werk geleverd.

Naast politieke onrust en etnische zuiveringen heeft de kleine elite nog een enorm arsenaal aan mogelijkheden om een pandemie te veroorzaken, waarmee de wereldbevolking drastisch gehalveerd kan worden. Het woord pandemie kreeg ineens wereldbekendheid na het uitbreken van de Mexicaanse Varkensgriep ofwel Influenza A (H1N1), in Mexico in maart 2009.

Kijk nu eens met ogen die kunnen zien naar die codering! De bedenkers ervan weten dat ze met een mensDOM en een ChristenDOM te maken hebben. Ze lachen ons vierkant uit met die H1NI code. Weet je wat ik lees?

HEALTHY ONE? NO ONE!

Varkensgriep? Jawel, want de mensheid is voor hen een “GUINEA PIG” een proefkonijn… Er staat geschreven, en wie schrijft die blijft, dat wereldwijd bij ruim 80.000 mensen in meer dan 100 landen de infectie is vastgesteld en zijn er meer dan 380 mensen aan het virus overleden. Wie checkt zo’n bericht? Hoe weten we of dit waar is?

De Wereldgezondheidsorganisatie is bezorgd, omdat bij eerdere pandemieën is gebleken dat de agressiviteit van griepvirussen kan veranderen. Lieve mensen, de WHO is niet bezorgd dat de agressiviteit kan veranderen, deze organisatie is ervan overtuigd dat het zal gebeuren. Het addertje is namelijk de tweede vaccinatie! Lees VacciNazie…

Ik heb al eerder uitleg gegeven over deze farce die zich Wereld Gezondheid Organisatie durft te noemen. Ach, ik weet ook wel dat de meerderheid van de ambtenaren, marionetten en hofnarren die er werkzaam zijn zich niet bewust zijn van het werkelijke doel van de WHO…

 

Nomen est Omen.

Nomen est omen is een Latijnse uitdrukking voor: de naam is een voorteken.

De Romeinen waren van mening dat iemands naam iets zei over zijn lot, maar kan er iets goeds uit Rome komen? In het jaar 33 waste een Romein zijn handen in onschuld.

Er zijn hooggeplaatste Romeinen geweest met de naam Innocentius/Onschuld. Ik zal je de gruwelen besparen die deze kerkvaders, in naam van god, tegenover de mensheid hebben begaan…

Ik beweer dat een naam ook iets zegt over de missie die er mee gepaard is. De WHO is er bij gebaat de wereld gezond te houden desnoods ten koste van de mensheid.

Dokter Ghislaine Lanctôt, auteur van de Medische Maffia, heeft het belang van het proces dat een Oostenrijkse journaliste tegen enkele hooggeplaatste ambtenaren uit de WHO en de VN heeft aangespannen, onderstreept.

De journaliste, Jane Burgermeister, heeft aangetoond dat een internationaal misdaadsyndicaat (WHO) plannen heeft om een dodelijke griepvirus te verspreiden en dan wereldwijd een gedwongen antivaccin te lanceren.

Daarmee wordt een tweeledig doel gediend. De zwakken zullen het virus niet overleven, met een pandemie als gevolg. De sterkere mensen zullen graag het antivaccin laten injecteren, waarmee ze tot gewillige zombieslaven zullen transformeren… Kassa!

De WHO dient uitsluitend militaire, politieke en industriële doelen, aan mensen hebben ze geen boodschap! De implicaties van dit project zijn zo enorm dat onze hersens het niet kunnen bevatten. We zullen massaal met ongeloof reageren. Hitler wist dat en zei: "Hoe groter de leugen, des te meer mensen het geloven".

Al in 1979 waarschuwde dr. Lanctôt in een CBS/TV programma voor de gevolgen van de varkensgriep uitbraak in de VS in 1976! Ze zei toen al dat de kleine elite en hun marionetten een noodzakelijke vaccinatie, met een dodelijk virus wilden introduceren als een eugenetiek wapen voor massale en gerichte vermindering van de wereldpopulatie.

Eugenetica is wetenschappelijk onderzoek naar factoren waardoor het menselijke ras verbeterd zou kunnen worden! Ik kan me voorstellen dat er nu wenkbrauwen omhoog gaan. Ik kan me voorstellen dat er lezers zijn die nu afhalen. Weet je wat ik onlangs in ons regionale krantje las?

 

Kromme komkommers.

Kronkelige boontjes en kromme wortels mogen vanaf woensdag weer in winkels in de Europese Unie liggen. De EU heeft per 1 juli de marketingstandaarden afgeschaft voor 26 soorten groente en fruit, waaronder ook spruitjes, meloenen, paddenstoelen en knoflook.

Voor tien soorten fruit en groenten blijven de verplichte 'schoonheidsregels' nog bestaan. Vreemd gevormde appels, peren, aardbeien en tomaten mogen wel in de winkels, maar moeten dan wel een apart etiket krijgen om de consument te waarschuwen…

Als er met groot gemak en zeer legaal geknoeid wordt met genmateriaal uit het Rijk van de Bezielde Materie met het vermogen tot voortplanting; planten en dieren, is er ook geen belemmering om dat met mensen te doen. Deze mensen en hun bijna menselijke meesters zijn gewetenloos!

De uitbraak van een pandemie zal het excuus zijn voor noodwetten, het uitroepen van een politiestaat waarin concentratiekampen (alweer) mogelijk zijn voor weerspannige – en dus ontwaakte – zielen. De pandemie zal de aanleiding zijn voor het uitroepen van de Nieuwe Wereld Orde.

Ook de duistere elite kent uiteraard de numerologische betekenis van het jaar 2009. Ook zij beschouwen het als het jaar van de voltooiing van hun morbide dromen om de wereld te overheersen. Een van de belangrijkste pijlers waarop hun macht berust is de volledige controle over de media.                         

Wie de media beheerst, kan bepalen hoe de massa denkt en kan deze controleren en sturen! Ik herinner jullie aan een uitspraak van Mark Twain: “Als je geen kranten leest zijn jullie niet geïnformeerd, maar als je de kranten leest ben je verkeerd geïnformeerd!”

Het mensDOM is helaas geneigd alles te geloven wat zwart op wit staat… Daarom vraag ik je ook alles wat hier geschreven staat met je gevoel te scannen. Een van onze zelfbedachte huisregels is: “Gevoel maakt geen denkfouten!”

Wanneer je in staat bent strikte neutraliteit te handhaven omdat je zowel je linker - als je rechterhersenhelft volkomen beheerst, type dan eens woorden als Codex Alimentarius, Monsanto of NWO in op Internet. Je zult je ogen niet geloven, en dat is exact waarop men rekent.

De ziekte die hebzucht heet, is op zich een pandemie aan het worden. Het is inherent aan een werkelijkheid die op polariteit is gefundeerd. Deze werkelijkheid kan dit jaar nog een positieve wending krijgen als er genoeg mensen ontwaken uit de matrix die Leven op Aarde wordt genoemd.

Ook voor Lichtwerkers, Ontwaakte Zielen, Kinderen van het Licht en Ware Mensen kan 2009 een voltooiing zijn. De som van dat jaartal is immers een meestergetal. We zijn ooit op deze prachtige wereld, aan de uiterste grenzen van de toenmalige Schepping, begonnen aan een Spel van Licht & Duister.

Dat Spel komt ten einde, we spelen het al minstens 300 jaar in geleende tijd. We spelen als het ware in blessuretijd. De keus waar we voor staan is deze: Blijft het blessure tijd, of wordt het een tijd vol blessings/zegeningen?

Nederland schaft definitief 34 miljoen doses vaccin tegen de Mexicaanse griep aan. Minister Klink heeft de knoop daarover doorgehakt. Een dubbele prik voor iedere Nederlander komt op ongeveer 300 miljoen euro. Dat is een peulenschil vergeleken bij de winst voor de kleine elite.

Dr. John Carlo, directeur van het Dallas County Health and Human Services zegt op YouTube openlijk dat het virus in een Amerikaans laboratorium is ontwikkeld! De kleine elite is bijna niet te evenaren in het scheppen van problemen waarvoor de oplossing al bestaat.

Dat die oplossing eenzijdige winst genereert is de opzet. Elke oplossing ontneemt de mensen steeds meer autonomie. We hebben, als hun list en bedrog overwint, over enige tijd alleen nog plichten en geen rechten.

Laten wij als medescheppers in dit Universum geen kwaad met kwaad vergelden. Visualiseer dat er een Wereldwijd Ontwaken zal plaatsvinden, waarbij de kleine elite de kans krijgt alsnog de weg van het Hart te vinden. Laten we een win-win situatie creëren; zij ontwaken uit het Duister en wij ontwaken in het Licht!Bron: www.assayya.com