Gedrag Rookverbod Minister Klink gevaarlijk en psychotisch

Laatste wijziging: dinsdag 7 juli om 16:52, 4323 keer bekeken
 
Groningen, dinsdag 7 juli 2009

 

Zoals god ooit zei, uw wil is mijn wil maar mijn wil is niet uw wil, gaat minister Klink van Volksgezondheid nu een poging doen om de wetgeving aan te passen en zijn wil aan de mensheid, in dit geval de Nederlandse burgers, opdringen.


“Verander in jezelf wat je fout vindt bij anderen”

 

Zijn gedragingen vloeien voort uit het feit dat het gerechtshof in Leeuwarden heeft bepaald dat een rookverbod in de horecazaken zonder personeel in strijd is met de wet. In plaats van Minister van Volksgezondheid te zijn kan hij beter cliënt worden bij een psycholoog en zijn functie per onmiddellijke ingang neer leggen.

 

Niet alleen gekeken naar de visie en functie van democratie waarbij hier niks van terug te vinden is en dergelijke besluiten niet kunnen worden evenaart met democratie, wordt er desondanks ook nog in gegaan tegen de rechten van de mens in zijn/haar keuze, levensstijl en bewegingsvrijheid. Er worden hier allerlei aspecten aan zijn laars gelapt en genegeerd uit bepaalde belangen. Of dit nou economische, politieke of eigen belangen zijn staat er los van als men maar inziet dat het geen menselijke c.q. maatschappelijke belangen zijn die solidariteit bevatten maar belangen die disharmonie creëren.

 

“Laat ons elkaar behoeden voor gevaar”

 

De gedragingen van Minister Klink zijn ronduit heel kinderachtig te noemen en ook nog eens gevaarlijk. Dergelijke mensen hebben een karakterstructuur waar je u tegen zegt. Zijn gedragingen vloeien voort uit maar 1 ding en dat is angst. Hoewel de (schaduw)regering ons van alle kanten probeert bang te maken en angst aan te jagen middels terreur, Mexicaanse griep, klimaatverandering of een krediet crisis vallen ze ten prooi aan hun persoonlijke angst.  Het niet accepteren van een nederlaag, mislukking, verkeerde denkwijze wat niet bestaat dus zoals ik het liever noem het niet accepteren van eerlijkheid en waarheid vallen dergelijke mensen ten prooi aan hun angst, voelen zich aangevallen en gaan ze in plaats van het accepteren van hun “tekortkoming” en het inzien van hun angst in de aanval. Want je gevoelens (woede) gebruiken is velen makkelijker dan je eigen angst en pijn (gedragingen) onder ogen te zien. In dit geval mond dit uit dat Minister Klink maar de wetgeving gaat aanpassen om zijn “gelijk” te krijgen, te rechtvaardigen en op te dringen. Gewoon heel kinderachtig.

 

“De woorden van de waarheid zijn zelden aangenaam”

 

Mensen (politici) in zijn omgeving kunnen ten prooi vallen aan zijn menselijke manipulatie die veroorzaakt worden door de angst c.q. gevoelen die Minister Klink daarbij uit. Er zijn verschillende instanties die werken met een psychologische test. Misschien dat we alle politici voordat ze in de politiek kunnen maar een psychologische test laten ondergaan. Ik ben van mening dat Minister Klink beter eens een bezoek kan brengen aan een spiritual Life coach en zijn eigen gedragingen eens onder de loep neemt. Dat hij moge inzien dat hij ons wel lief heeft maar op de verkeerde manier.

 

“De mens lijdt het meest onder de pijn die hij vreest”

 

Niet alleen Nederland heeft te kampen met het ingevoerde rookbeleid. Ook andere landen hebben problemen met de invoering en uitvoering hiervan. België is een mooi voorbeeld. Waarbij de politici in Nederland blijven roepen dat er van oneerlijke concurrentie geen sprake zou zijn zo zeggen de Belgische politici dat er wel degelijk sprake is van oneerlijke concurrentie en dat de huidige regels voor een hoop verwarring leidden. Kortom de asbakken staan in België gewoon weer op de tafel/bar.

 

“Wie goed doet, doet zichzelf ook goed, wie wreed is, kwelt ook zichzelf”

 

Wat is nou eigenlijk ook het probleem met roken in cafés? Als de overheid toch zo gedreven is in een rookverbod heb dan het lef en de ballen om alle tabaksfabrieken en exploitatie ervan te verbieden. Anders zetten ze dit toch gewoon lekker weg onder het kopje gedoogbeleid. Sigaretten alleen nog maar te koop bij de lokale koffieshop voor thuisgebruik :-) Want we weten toch wel naar welke kant dit opgaat….En dat is de Amerikaanse kant.

 

Straks mag je niet meer roken in je auto (ja dat staat al ter discussie) en dan mag je niet meer in huis roken en als ze je pakken met sigaretten op zak mag je 3 maanden de cel in. Normen en waarden  (criminelen) worden dus gemaakt net als die van Balkenende, iemand anders zijn normen en waarden behoeve niet jouw normen en waarden te zijn.

 

“Normen en waarden zijn een manier van leven”

 

Alleen de normen en waarden die komen uit de ziel van de mens en zijn aangedreven door de energie van liefde zijn ieders normen en waarden. Uit deze energie komen normen en waarden, eerlijkheid, openheid, rechtvaardigheid, schoonheid etc. voort die in overeenstemming zijn met elke ziel omdat alleen liefde zijn grondvest kent in de ziel van de mens. De rest zijn gedachten spinsels van onze hersenen die worden gemaakt en beheerst door onze geloofsovertuigingen, opvoeding, vrienden en familie (milieu), eigen ervaringen zijn/haar kijk op de wereld vanuit de illusies waarin we leven. Mijn waarheid is niet jouw waarheid.

 

“De waarheid van gisteren is de onzekerheid van vandaag en de illusie van morgen”

 

Roken in cafés is toch gewoon een vrije markt wat toch zou moeten handelen naar vraag en aanbod? Mensen die niet tegen roken kunnen gaan dan toch niet naar het café? En je hebt nog altijd het recht om een niet rokers café te beginnen en café eigenaars hebben het recht om het rookvrij te maken. Maar daar is geen markt in, niemand vraagt erna of zit daarop te wachten. Ja, misschien een handje vol mensen die wel heel hard roepen maar uiteindelijk toch niet komen opdraven. Deze mensen hebben een “schreeuw gedrag” maar daar naar handelen hebben ze veelal geen zin in. Das teveel werk, schreeuwen en de wet aanpassen is veel makkelijker dan je gevoel onder ogen te komen :-) Laat staan de eenmanszaken die geen personeel hebben. Waar gaat het over? Wie of wat breng je in gevaar? Wie schaad je hiermee? Buitensporig gedrag van de overheid. Er was totaal geen probleem maar de regering is een kei in problemen veroorzaken of ze gigantisch op te blazen als kinderen in een zandbak. Wat een negatieve gedoe om niks eigenlijk, met die negatieve energie weten sommige entiteiten wel raad mee. Hebben ze ook wat te eten :-)

 

Ach, straks zijn we allemaal misdadigers nog voordat we ook maar iets misdaan hebben. Zijn we weer allemaal gelijk :-) Viva La Revolution!

 

“Het is nooit te laat om te worden wat u had kunnen zijn”

 

Nederland heeft naast het karakterprobleem van Klink nog meer problemen of netter gezegd. verkeerd in bepaalde situaties. Zoals Balkenende liever de kont kust van China vanwege angst dan dat hij de dalai lama ontvangt. Zo zitten we gigantisch onder de plak van de EU/VN en Amerika. Dat samengepakt met allerlei vage clubjes zoals de Bilderbergers lijken we totaal onder invloed te staan van een ander soort overheid dan onze eigen regering en lijkt de democratie en alle rechten van de mens die daaraan vasthangen teniet worden gedaan door het steeds meer bepalen voor en controleren van de mensheid. Zelfs de media staat onder controle Waarom toch allemaal? U heeft toch niks te verbergen?

 

“Spreek de waarheid, leugens branden ooit op je geweten”

 

Ga nu heen en wees bang voor de rokers, bang voor terreur wees bang voor ieder mens die anders is dan jij. Wie luistert en handelt naar zijn ziel zal wijs en voorspoedig leven, zonder angst maar in liefde.

 

I AM

 

Groetjes

 

SuddenBron: star-people