Stedelijke Oorlogvoering verbonden met Economische Rellen (+video)

Laatste wijziging: dinsdag 24 februari om 23:39, 4097 keer bekeken
 
Groningen, dinsdag 24 februari 2009

De militaire trainingen in stedelijk gebied zijn verbonden met de Komende Economische Woede uitbarstingen.

De verwachting voor rellen zet autoriteiten ertoe aan om voorbereidingen te treffen om massale burgerlijke uitbarstingen te behandelen.
 
Militaire trainingen in stedelijk gebied vinden plaats door het hele land terwijl top analisten evenals ambtenaren een potentiële “zomer van woede“ door heel Europa en Amerika voorspellen aangezien burgerlijke onrust door de economische crisis opbouwt.
 
Eerder deze maand, waren 150 VS troepen van de special operations Command actief in de straten van New Orléans. Zij gebruikten leger helikopters en lieten zelfs bommen vallen. Ambtenaren beschreven dit als een “opleiding gebeurtenis.”
 
Een Nationale Garde opleidingsoefening in Arcadia Iowa, gepland voor april werd oorspronkelijk beschreven als een “invasie“ voordat de openbare oppositie veroorzaakte dat de training werd geschrapt. De oefening omvatte Garde troepen, patrouillerend door de straten, het doorzoeken van huizen en het in beslag nemen van vuurwapens.
 
Niet minder dan 2.200 Mariniers waren ook betrokken in stedelijke operaties in Richmond, Virginia gedurende januari. Het waren trainingen met landende troepen in bevolkte gebieden om militaire piloten vertrouwd te maken met het gebied.“
 
Leger helikopters hingen laag over parkeerterreinen, terwijl burgers werden geacclimatiseerd door het zien van actieve militaire operaties belast met stijl activiteiten van wetshandhaving.
 
Bekijk de videoclip van een geschrokken burger uit Richmond die zich niet bewust was dat Mariniers een training uitvoerden. Dit was toe te schrijven aan de karige aankondiging van de autoriteiten en media.
 
Zijn deze trainingen werkelijk om troepen voor te bereiden op buitenlandse gevechtsterreinen? Ongetwijfeld - maar andere factoren wijzen erop dat de trainingen ook zeer goed zijn in het voorbereiden van de troepen bij burgerlijke onrust aangezien de economische crisis verergert.
 
Er is geen twijfel mogelijk dat de VS autoriteiten de rellen hebben waargenomen die overheden in IJsland en Letland omver hebben geworpen en dit ook dreigen te doen in verscheidene andere Europese landen. Het feit dat rampenplannen klaar liggen om dergelijke scenario's te behandelen indien de rellen in Amerika openbaren kan niet betwist worden.
 
Inderdaad, voordat een media exposé hen in ontkenning dwong, openbaarde Northcom dat één van de plichten van de minstens 20.000 actieve diensttroepen binnen de Verenigde Staten, het behandelen van “burgelijke onrust en menigtecontrole ” is.
 
Ondertussen, zijn miljoenen dollars die als deel van de zogenaamde Bailout terzijde werden gelegd in feite overhandigd aan lokale politie departementen en uitgegeven aan militaire hulpmiddelen zoals pantserwagens, onbemande luchttoezicht drones en krachtige vuurwapens voor SWAT teams.
 
Bovendien, met de vele voorspellingen dat Mexico op de rand van instorten staat als resultaat van de economische crisis en de onbeheersbare drugsoorlog, hebben ambtenaren in Texas al rampenplannen ingevoerd om de toestroom van immigranten te behandelen, een programma dat “slechts gericht is op de zorgen van de wetshandhaving“ en niet de humanitaire behoeften.
 
HR 645, ook bekent als de National Emergency Centers Establishment Act, zal de uitbreiding van FEMA detentiekampen verplicht stellen en waarschijnlijk worden gebruikt om illegale immigranten evenals herrie schoppende Amerikaanse burgers vast te houden.
 
Het perspectief op wijdverspreide rellen in een bepaald stadium van dit jaar is een scenario dat door velen wordt gevreesd.
 
De politie in Engeland treft voorbereidingen voor een “zomer van woede“ en massaprotesten voor het verkeert behandelen van de economische crisis door de overheid.
De VS Army War College publiceerde in november een document genaamd Known Unknowns: Unconventional ‘Strategic Shocks’ in Defense Strategy Development.
 
Het rapport waarschuwde ervoor dat het leger moet worden voorbereid op een “hevige, strategische dislocatie binnen de Verenigde Staten,“ dat door de “onvoorziene economische instorting zou kunnen worden veroorzaakt,“ “vastberaden binnenlandse weerstand,“ „doordringende volksgezondheid noodsituaties“ of “verlies van goed werkende politieke en wettelijke orde.“
 
Het “wijdverspreide burgerlijke geweld,“ zal “de defensieonderneming dwingen om prioriteiten in het extreme te heroriënteren om fundamentele binnenlandse orde en menselijke veiligheid te verdedigen“ verklaarde het rapport.
 
Veel andere publieke figuren, inclusief Senator Christopher Dodd, top econoom Nouriel Roubini, top trend onderzoeker Gerald Celente, het hoofd van het Internationale Monetaire Fonds (IMF), het hoofd van de Wereldhandelsorganisatie (WTO), de voorzitter van de Gezamenlijke Stafchefs, voormalige nationale veiligheid directeur Zbigniew Brzezinski en de Directeur van de Nationale Intelligence Dennis C. Blair hebben allen gewaarschuwd voor komende burgerlijke onrust en globale instabiliteit.
 
Gezien de verwachting voor rellen, zou het naïef zijn om het begrip te verwerpen dat de groeiende hoeveelheid trainingen in stedelijke oorlogvoering die door heel de VS plaatsvinden, niet gedeeltelijk bedoelt zijn om de troepen voor te bereiden op wetshandhaving plichten indien de burgerlijke onrust ten gevolge van de economische crisis de ineenstorting van de sociale orde bedreigt.Bron: endtimes