Zoeken
 


Reiniging

Laatste wijziging: vrijdag 6 februari 2009 om 19:22, 2558 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 6 februari 2009

 

Er is nu een positieve EVOLUTIE energie om de mensheid van het 3de lage EGO mentaliteit dimensie bewustzijn waarin we nu in leven, naar een 4de hogere dimensie van bewustzijn te gaan en dit gebeurt op je geestelijk niveau en dit brengt lichamelijke veranderingen met zich mee, omdat eerst je LICHT lichaam dat IN je zit gereinigd wordt en daarna wordt je Aards lichaam gereinigd en dit veroorzaakt pijnen en gelukkig is dit voor even. Daarom probeer boven die pijnen te staan, geloof erin dat dit tijdelijk is, ga niet IN de pijn mee laat het LOS.

Na deze veranderingen gaat je Aardse lichaam ook beter werken, heb vertrouwen dat alles goed komt en blijf geloven en vertrouwen dus raak niet in paniek het komt goed, denk positief. Onwetendheid is ontstaan omdat je niet IN jezelf en in je GEEST vertrouwde, maar vertrouwen is wel je ''motor'' en je oerkracht. Je Geest gaat nooit dood, als je je Aardse lichaam hier op Aarde achterlaat, leef je verder met je Geest en je ZIEL en dat ben jezelf met je lichtlichaam. Geloven + vertrouwen IS de juiste SLEUTEL, daardoor activeer je kennis uit je Geest het is je geboorterecht. Je hebt kennis en wijsheid in je 5de basis bewustzijn zitten. Herkenningen dat zijn bevestigingen van wat je hoort of leest en daar komt weer je eigen kennis mee naar boven en dan herinner je weer wat je vergeten was. Door vertrouwen + geloven activeer je weer je eigen 6de ZINTUIG en dit is ook weer je eigen OER WETEN en de sleutel hiervoor is je eigen zelfvertrouwen.

Door jezelf geestelijk of bewust te accepteren, weet je dat je er mag ZIJN, je bent het WAARD. Eventuele leegte VUL je op met liefde voor jezelf. Inzichten komen ook uit jezelf, LUISTER erna en het wordt tijd dat je beter voor jezelf gaat zorgen en liever voor jezelf wordt. Rust heb je nodig, zachte mooie muziek IS daarom ook balsem voor je ziel en hart. Wandelen en fietsen is gezond voor je mind. Familiekarma is gereinigd je bent er klaar mee. Weet wat je overkomen is, iedereen zowat overkomen is, maar laat dit LOS en geef je zelf weer een nieuwe kans. Als je problemen met anderen hebt, vergeef hen je doet dit weer vóór je eigen gemoedsrust. Zorg eerst goed voor jezelf voordat je een ander wezentje wilt gaan voeden, want verlangen naar een kindje IS vooral een verlangen van je ziel om EERST je eigen inner kindje IN je te gaan VOEDEN.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: