Zoeken
 


Immuniteit activeren

Laatste wijziging: donderdag 5 februari 2009 om 23:24, 2599 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 5 februari 2009

Voor 2012 is er een MEGA Energetisch 'geestelijk' Transformatie immunisatie. De Mens hoeft niet te wachten, wij kunnen ons immuniteitsysteem activeren. Door te vertrouwen op ons eigen ziekenhuis in onszelf, worden wij ook een gelover van ons eigen immuniteit, dit werkt positief voor ons eigen gezondheid. Immuniteit beschermt de Mens voor ons eigen gevoelsleven en innerlijke onrust en onvrede, want dan wordt de Mens weer rustig van binnen. Dit werkt goed voor onze geest, dan maken wij weer kontact met onze innerlijk zelf. Als je niet geloofd of vertrouwd in de beschermde voorzieningen ''zorg'' in onze energetische innerlijke zelf, betekent dat de Mens afgekeerd is van zich zelf. Dan is er ook geen eenheid, dan zijn wij niet van binnen beschermd. Bescherming ''immuniteit'' hebben wij nodig voor gevoelige inmengingen van buitenaf. Immuniteitsysteem zijn de filters die beschermen en reinigen en zuiveren ons, daarom wordt ook een gelover van je eigen immuniteit dan werkt je afweermechanisme beter. Geest en lichaam horen een te zijn, immuun filters beschermen ons dan. De Mensheid komt in evenwicht als wij geloven + vertrouwen, want de Mensheid geloofde en vertrouwde niets, want wij moesten eerst kunnen zien om iets te kunnen geloven?

Ons eigen ''zware'' Aardse fysieke lichaam, hebben wij tijdelijk. De Aarde is lang geleden in een te laag negatief 3de dimensie bewustzijn gekomen. Toen kon de Mens niet meer met zijn eigen Lichtlichaam op Aarde blijven, het was te Licht van constructie. Dit duurt jaren voordat de Aarde terug is in haar 5de Dimensie. De Mens mag eerst in zijn 5deBewustzijn zijn en daarna komt de Aarde ook. Dan kunnen wij op Aarde doorleven met ons eigen Lichtlichaam dat al in ons eigen Aardse lichaam zit. Dan begrijpen wij dat iedereen een Fijnstoffelijk Kosmisch Lichtlichaam in dit Aardse lichaam heeft zitten. In ons Licht lichaam daar zit ook al onze Energetisch Multifunctioneel 10delig Bewustzijns + 10delig chakra systeem + 10delig DNA systeem + 10 Master-cellen + zintuigen + immuun systeem + ziel/hart + Geest + Hoge Zelfbewustzijn + verstand + herinneringen in. De Mens is niet nieuw, deze informatie is niet nieuw, wij hebben al vele levens gehad. De Mens wordt weer bewust van zijn eigen fijnstoffelijk lichtlichaam.

Als de Aarde terug is in haar 5de Bewustzijn, kan de Mens weer met zijn eigen Lichtlichaam op Aarde leven. Dan hoeft de Mens niet ''dood'' te gaan om zijn Aardse lichaam achter te laten. Dan kan de Mens op Aarde blijven, dan hoeven wij niet te sterven om ons Aardse ''vermoeide'' zware lichaam achter te laten. De Mens kan naar hogere Dimensies met zijn energetisch ''geestelijk'' Licht lichaam, die de Mens al had voordat de Aarde door de 'Big Bang'' in de 3de Dimensie kwam.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: