Zoeken
 


coronamaatregelen óf een vaccinatieplichting? Wat zegt u?

Laatste wijziging: donderdag 21 oktober 2021 om 19:10, 1576 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 21 oktober 2021

Psychopaat en onmenselijke monster Diederik Gommers vind dat we moeten nadenken over een vaccinatie verplichting of weer coronamaatregelen?

Hoezo een vaccinatie verplichting?

Er waren toch maar 2 miljoen ongevaccineerden?
En deze ongevaccineerden zijn vaak gewoon gezonde mensen die bijna geen enkele risico hebben om in het ziekenhuis te belanden. Alle cijfers zijn gewoon openbaar en toch zaaien ze een enorme paniek. Het is 1 dikke bullshit en elke wetenschapper, dokter die anders denkt word genegeerd en monddood gemaakt. De gehele wereld injecteren met een experimentele vaccinatie haha ongelofelijk. Je kan de hele mensheid wel uitroeien, ze weten helemaal niks van het lange termijn effect. Ik wens al die gevaccineerden veel geluk toe en hopelijk krijgen ze niks. Echter voor miljoenen mensen is het al te laat en ondervinden ze al last van bijwerkingen. Over de vaccinatie doden nog niet gesproken, dat zijn er ook al tienduizenden. Het middel is echt gevaarlijker dan de kwaal.

Maar kort gezegt kunnen we concluderen dat ziekenhuizen vol liggen met gevaccineerden.

Waarschijnlijk hebben de meesten gewoon de griep en laten ze het voordoen alsof het allemaal corona is.
Waarschijnlijk gaan er extra mensen sterven gezien vorig jaar milde griep seizoen.
En dan gaan ze moord en brand schreeuwen. Vaccinaties verder verplichten en de QR code maatschappij verder uitrollen, economie laten klappen en overgaan op digitaal geld systeem. Prachtig.... de WEF heeft al een prachtige nieuwe toekomst met ons voor met onzijdige mensjes, ze hebben alleen nog maar een mogelijkheid en een manier nodig om hun wereld in te voeren. Corona is de excuus voor deze mogelijkheid... 

Het engste is eigenlijk dat ik nooit had geloofd dat mensen zo simpel en goedkoop te manipuleren c.q. te hersenspoelen c.q. te misleiden zijn. Te goedkoop dit, alle common sense en realiteit is weg bij de mensen. Zullen ze ook van mij zeggen wellicht. De werelden scheiden zich.

NWO, nazi's, build back better... ze doen maar... We gaan de aarde even goed reinigen en schoonmaken, beter dan de vorige keer.

Goed gaan jullie maar verder met een nieuwe aflevering van de squit games.... het niveau daalt met de dag.

Deze wereld is echt ondoorgrondelijk ...Voeg toe aan: