Zoeken
 


Nazi Duitsland: Verboden voor jod...ongevaccineerden.

Laatste wijziging: zaterdag 16 oktober 2021 om 17:42, 1592 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 16 oktober 2021

 

Duitsland is het verleden allang weer vergeten. Vroeger werden joden overal geweerd en nu is het aan de beurt voor de ongevaccineerden. Deze groep worden/zijn de nieuwe joden.

Hesse, een staat in duitsland, geeft toestemming en het recht aan winkels en supermarkten om ongevaccineerden te weigeren voor het kopen van voedsel en overige essentiële producten.

Minister-President Volker Bouffier hoopt dat de nieuwe regel niet massaal word ingevoerd.

De wereld elite wil hoe dan ook, door directe of indirecte dwang, iedereen gevaccineerd hebben. Waarom? Het hele vaccinatie beleidt is 1 dikke grote onzin en ik denk de grootste leugen en misleiding tot nu toe.

De overheid heeft nog nooit het beste met jou of je gezondheid voor gehad. Wat zit er in de vaccinatie? Wat doet het met je lichaan en geest?

Een nieuwe wereldoorlog is allang begonnen. Mensen hebben het nog niet door echter alle wereldburgers zijn op dit moment in oorlog met hun eigen overheid. Politici horen de doodstraf te krijgen, ze hebben geen enkel recht meer van leven. Wat een dood, verderf en menselijke ellende brengen ze toch op de wereld. Het vierde rijk, een new world order, de vierde industrial revolutie. Wat gezellig gaat het worden. Bereid u voor op een ongekende tijd.Voeg toe aan: