Zoeken
 


Politici zijn in dienst van George Soros ipv de burgers

Laatste wijziging: vrijdag 15 oktober 2021 om 13:11, 1676 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 15 oktober 2021

Demissionair premier Mark Rutte is fors in aanvaring gekomen met zijn Sloveense collega Janez Janša. 

De twee regeringsleiders botsten nadat Janša onder meer een tweet had gedeeld van iemand anders waarin D66'er In 't Veld voor "marionet van George Soros" wordt uitgemaakt. Janša beschouwt de rijke filantroop Soros, die bekendstaat om zijn donaties aan progressieve pro-EU-projecten, als grote aanjager van een linkse samenzwering. Vroegere en huidige Europarlementariërs van PvdA, GroenLinks en VVD en wijlen VVD-Europarlementariër Hans van Baalen zouden ook in Soros' zak zitten.

 

 

Noot redactie;

Natuurlijk zijn de politici in dienst van de rijken. Heb je ooit een politici horen roepen of vragen aan de burgers, wat willen jullie nou eigenlijk?

Nee de meeste politici zijn, zoals duidelijk is te zien in hun gedragingen, corrupt en hebben andere belangen dan de belangen van de burgers behartigen. Politici varen de weg van het geld, van macht, van invloed en worden aangestuurd door elitaire mensen.

De huidige politici hebben Nederland verkocht en hun burgers verraden. 

Deze politici horen als het aan mij ligt maar 1 straf te krijgen. De doodstraf.Bron: www.msn.com

Voeg toe aan: