Zoeken
 


De misleiding van Cabal en de Galactic Federation verhalen

Laatste wijziging: dinsdag 9 mei 2017 om 18:38, 7347 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 9 mei 2017

 

Yeah hoera de cabal is verslagen, de Galactic federation heeft gewonnen.

Wat dacht je nou zelf dan?

Waar hebben de mensen toch last van. Worden ze net een beetje bewust, trappen ze wederom in de illusies.

In deze tijd zijn er valse profeten en het is goed om waakzaam te zijn in welke verhaal jij gelooft, wie jij nu weer op een voetstuk zet, wie ga jij nu weer achterna lopen en voor welke illusie ga jij nou weer vallen?

Een aantal jaren geleden was de Galactic federation nog heel hot. Misschien nu nog wel echter blijkbaar werkt mijn filter goed en kom ik weinig meer tegen. Er zullen ongetwijfeld veel mensen de Galactic  federation aanhangen en volgen. Ik heb vroeger wel een paar berichten gelezen. Het klinkt allemaal mooi en positief. En dat is de grote reden waarom mensen in deze illusie vallen. Zelf geloof ik niet dat de Galactic federation zegt wie ze is of doet beweren die ze is.

In alle berichtgevingen hadden ze wel de boodschap van het is bijna zover, de mensheid is er klaar voor en wij zullen binnenkort gaan landen op jullie prachtige planeet en jullie helpen met de transformatie. Wat erg opvalt, is dat ze heel erg gehamerd zijn op een uitnodiging. Mensen moeten hun hart van de GF openzetten, hen uitnodigen en mensen moeten echt willen dat ze gaan landen op aarde om hun te helpen en bij te staan.

Wat mij gelijk laat denken aan negatieve wezens die alleen op uitnodiging "binnen" kunnen komen. In mijn optiek kunnen alleen bepaalde duistere wezens door middel van een uitnodiging pas binnen komen, je moet ze letterlijk uitnodigen. Dit is wat de Galactic Federation doet en graag zou willen.

Mensen, ik waarschuw hierbij, pas op met wie je uitnodigt en binnenlaat. Er zijn vele valse profeten die komen in zijn naam. Een mooi prachtige schaap in wolfskleren.

Waarom slaat het concept van de GF dan zou goed aan bij de mensen. Mensen zijn veelal emotionele mensen en berusten daar hun acties op. Heel veel mensen zijn hun eigen leed zat en nog meer die van anderen. De wereld is ziek en iedereen word zwaar gedupeerd door de systemen die ze op aarde hebben bedacht. Mensen zitten letterlijk in hun eigen gevangenis en binnenin die gevangenis is heel wat leed ontstaan. Er is ook haast geen ontkomen aan, er valt weinig te doen. Mensen snakken naar vrijheid en liefde. Mensen worden wat bewust en lezen dan de verhalen van de GF wat ze verkondigen. En ja als je dat leest dan klinkt dat heel mooi. Iets te mooi, en als iets te mooi is om waar te zijn pas dan op. Mensen willen zo graag die verandering dat ze zichzelf weer verliezen. Op deze manier is het heel simpel om mensen wederom te misleiden. Het is hetzelfde wat er gebeurt als je "verliefd" word. Je word echt blind en focust je zo op datgene wat je wilt dat je niet meer inziet dat je word bedrogen, opgelicht en misleid.

Er is heel veel misleiding in de wereld, helaas. Ook waarvan jij nu denkt van dat zit wel goed, dat voelt zo goed, bedenk dan of je toch geen valkuil bent van je eigen behoefte. Kan het zijn dat je weer de illusie niet ziet? Daarnaast is het ook weer lekker natuurlijk om de verantwoordelijkheid weer extern neer te leggen. De GF gaat het wel fixen. Nou nee.

Sorry, Galactic Federation als mijn bewering onjuist is. Kom dan gezellig straks even bij mij op visite en laat maar zien dat je van het licht bent. Nee, dat dacht ik al. De GF zal zich alleen kunnen manifesteren aan de mensen die in hun geloven, mensen die vatbaar zijn. Als ze die mensen 1maal hebben zullen ze worden misleid zonder dat ze het überhaupt zelf doorhebben. Veel "lichtwerkers" zeggen het goede te doen en nemen mooie worden in hun mond, terwijl ze worden aangestuurd door negatieve krachten. Zonder dat ze het door hebben werken ze voor een andere energielijn dan ze daadwerkelijk zelf denken. Voor hen voelt het alsof ze voor het goede bezig zijn.

De misleiding is groot, heel groot. De "duivel" kan een prachtige witte gewaad dragen en gevuld zijn met het puurste licht wat je ooit hebt gezien. Tenminste, alleen als hij jouw ogen kan misleiden.

Ze kunnen zich heel mooi voordoen in hun uiterlijke voorkomen echter een open derde oog kan nooit misleid worden. Een derde oog dat open staat overziet alles en kijkt door alles heen. Leugens en misleiding worden direct blootgelegd en waarneembaar.

Nee, ik ben zelf geen Galactic federation fan. Toch gaat het er naar uitzien dat de mensen straks, en nog steeds, in de illusie gaan trappen.

Bestaat er dan zoiets als een Galactic federation? Ja, dat zeker. Net als op aarde zijn er op andere planeten ook wat men regeringen kan noemen. En zo heb je overkoepelende organisaties en federaties die belangen behartigen van diverse planeten. Ook planeet aarde wordt beschermd en geobserveerd door verschillende groepen en organisaties. Echter het spel is aan planeet aarde en haar bewoners. Dit is iets van de mensen, dit is hun weg, hun pad, hun keuzes, zij bepalen nog steeds en er zal voorlopig op geen enkele manier ingegrepen worden. Natuurlijk is er steun en hulp vanaf andere dimensies/werelden en worden de mensen geholpen door verschillende wezens. Echter dit zijn kleine aansturingen. Er zullen geen aliens naar beneden komen en zeggen van goh aardbewoners en nu is het party en hemel op aarde. Helaas, mensen hebben dit zelf veroorzaakt en mogen in eerst instantie deze zooi zelf gaan opruimen. Eerlijk is eerlijk toch, waarom zouden ze de troep van de mensen gaan opruimen. Nou? Kom eerst zelf maar in actie.

Wat ik eerder al aan gaf, ik heb geen idee hoe actief de GF nog is. Ik lees er niks over echter dat kan door mijn eigen wereld komen. Naar mijn inziens heeft de FG nog velen aanbidders en aanhangers.

CABAL

Momenteel zie en hoor ik wel mensen het hebben over de cabal. Er komen regelmatig updates van ene Benjamin Fulford en David wilcock. In deze berichten hebben ze het erover dat de cabal op het punt staat om verslaan te worden. Al enige tijd lees ik van ja we zijn er bijna, de cabal is bijna uitgeschakeld en opgepakt.

Sorry mensen. Dat is 1 grote illusie en leugen. De cabal is nog steeds actief zoals ze actief waren. Er zal wel wat veranderd zijn echter ze hebben nog steeds alle touwtjes in handen en er is niemand opgepakt.

Benjamin fulford en David wil piemel worden in mijn inziens gebruikt om de mensen richting de grote misleiding te krijgen. En ik geloof zelf dat dit ook gaat gebeuren.

Het gevaar

De ware schaduw is al duizenden jaren bezig om naar dit punt te werken. Ze hebben naar deze tijd gewerkt om de planeet hun thuis te maken en de mensen als werkras. Wat zou jij doen als je hun was en mensen werden bewuster en bewuster. Je zou niet eens hoeven te infiltreren je weet dat deze tijd komt dus zorg je dat je de vijand van jezelf creëert. En stel je eens voor dat we dat zien bij David wilcock en benjamin fullford. En misschien de New Age gehalte wel of misschien Gandhi zelf wel. Stel je eens voor dat dit zo is. Hou dat vast

We komen nu in een tijd van afsplitsing, de wakkere en de onwakkere. De ware schaduw wil zowel de wakkere als de onwakkere in hun plan. En hoe krijg je de wakkere mensen mee? De onwakkere is voor hen geen gevaar of probleem.

Stel dat al die bewuste mensen denken dat de cabal is opgepakt, stel je voor dat de cabal echt word opgepakt. Dat de elite, politici en complete regeringen worden opgepakt. En stel dat in die tijd ook nog de GF aankomt en ze brengt allemaal mooi spulletjes mee en prachtige oplossingen.

Zou dat gewoon de misleiding der misleidingen kunnen zijn? Allemaal van te voren al bedacht.

Wellicht kunnen we wat afspreken misschien.

Er is zoveel onzin op het internet en alternatieve sites. Mensen lopen weer te snel achter andere mensen aan. Daarom is het zo belangrijk jezelf te zoeken. Alleen jij, je hart, je ziel voelt de resonantie van waarheid en onzin. En om je hoofd bezig te houden of af te leiden is het wellicht handig om 3 woorden te zeggen bij alles wat je leest hoort en ziet... de 3 tover woorden zijn; het zou kunnen

Als je weer een nieuw verhaal leest of hoort van iemand zeg je alleen maar van, het zou kunnen. Niks ontkrachten en ook niks bevestigen. Hiermee voorkom je dat je hoofd direct iets als waarheid of als onzin af doet en voorkomt dat je (valse) gevoelens ergens mee op de loop gaat. Alles wat je leest is een verhaal, niemand weet het echt, benjamin niet, David niet, niemand niet, en ik al helemaal niet. Alles is een verhaal en staat vaak ver van je bed show. En het gaat meer om jouw persoonlijke transformatie, dus hou je alleen met jezelf bezig en laat de buitenwereld voor wat hij is. In jou liggen de antwoorden.

Ook zijn alternatieve nieuws sites meer sensatie sites geworden. Blijf bij jezelf, blijf uit de chaos, blijf uit de misleiding en zeg met alles, het zou kunnen. Woorden zijn maar woorden, woorden zijn van zichzelf totaal nutteloos. Het is de intentie de kern waarmee je iets zegt. Het gaat allemaal om vibraties.

 


Sudden

Star-people

 Bron: Star-people

Voeg toe aan: