Zoeken
 


Snowden komt vanuit Moskou met schokkende onthullingen over 9/11

Laatste wijziging: maandag 1 december 2014 om 08:40, 4039 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 1 december 2014

 

‘Deze 9/11 data dump is zó radioactief dat de US Government in één klap onderuit gaat. De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn als alle landen dit rapport onder ogen krijgen’.

De Anerikaanse website “SateOfTheNation.org” is momenteel bezig informatie over de aanslagen van 9/11, afkomstig van klokkenluider Edward Snowden en de de Russische geheime diensten, in afzonderlijke documenten op het internet te dumpen. De bewijzen zijn duidelijk aanwezig en het is onweerlegbaar dat er een valse vlag-operatie is uitgevoerd op 11 september 2001 en dat het een complot was met een multinationaal karakter. Bewezen is dat Amerika, Israël, Engeland en Saudi-Arabië allen direct betrokken zijn geweest bij de uitvoering en bij de cover up van deze misdaad tegen de mensheid.

Er zijn daarnaast uit andere staten ‘acteurs, inlichtingen- en veiligheidsdiensten bij betrokken zoals ISI uit Pakistan, maar de US Federal Government en de Israëlische veiligheidsdiensten zijn veruit het meest medeplichtig. De omvangrijke hoeveelheid uitvoerig bewijsmateriaal betekent dat zowel de aanklacht als de veroordeling van de US Government onomstotelijk vaststaat na het plegen van deze criminele daad tegen de eigen bevolking. Tegelijkertijd is ook de betrokkenheid van Israël ruimschoots bewezen en leiden er diverse sporen naar hun misdadige activiteiten voorafgaand aan en tijdens deze aanval.

Voeg samen: Rusland, Edward Snowden en de alternatieve nieuws media

Toen Edward Snowden besloot in Rusland te blijven nadat hij uit de VS gevlucht was, wist hij dat hij een schat aan bewijsmateriaal had meegenomen vanuit de NSA welke zou dienen als basis voor de onthulling van de waarheid rond deze ramp. Het bestaan van dit buitengewone dossier met geheime NSA-documenten levert de bewijzen dat deze criminele daad voorbereid is vanuit de hoogste regeringskringen en dit heeft Rusland de onbetwistbare autoriteit opgeleverd om de waarheid rond 9/11 te onthullen. Dientengevolge voert het Kremlin momenteel periodieke en strategische data dumps uit met betrekking tot alle feiten.

Zo lang als Amerika, Engeland, de EU en de NATO maar doorgaan met Rusland te vervolgen en het land tegen zich in het harnas te jagen door een oorlog uit te lokken, waarom zou het Kremlin dan stoppen met het downloaden van alle bewijsstukken die leiden tot het aanklagen van de daders die ook nu weer een coup uitvoeren onder leiding van de CIA, MI6 en de MOSSAD in Kiev? Deze is alleen maar bedoeld om de vlam in de pan te laten slaan en dit vuur nog eens extra aan te wakkeren voor Rusland dat al uitgedaagd en beschuldigd wordt.

Terwijl de USA en kompanen de een na de andere sanctie uitvaardigen, is het Poetin die de ene na de andere kritieke zet doet op het geopolitieke schaakbord. Rusland kan niet alleen de economie van Oekraïne in 24 uur totaal stopzetten, maar is ook in staat om een groot deel van Europa in de kou te zetten in de komende winter.

Maar nog veel belangrijker is, dat Rusland in één minuut enorme hoeveelheden bewijsmateriaal op het sociale netwerk kan zetten die voor iedereen in de wereld toegankelijk is met betrekking tot de ware toedracht en de misdadigers van de 9/11 valse vlag-operatie.
Terwijl men in Rusland momenteel daar mee bezig is, heeft het Kremlin toestemming gegeven om dit wereldschokkende materiaal vrij te geven, dat reeds bekend staat op het internet onder de naam 9/11 Truth. Men zit er onderhand wel op te wachten dat de ware toedracht en de waarheid naar buiten komt, temeer vanwege het feit dat deze valse vlag-tactieken telkens weer worden toegepast om oorlogen te beginnen tegen andere landen of staten.

Dat zal allemaal veranderen in 2014

Met de verspreiding van de meest recente ‘waarheden rond 9/11, zijn de schuldige staten al in de hoek gedreven (denk aan de opgevoerde druk voor declassificatie van de 28 pagina’s uit het zogenaamde officiële rapport die geheim moesten blijven) en is er geen ontsnappen meer mogelijk. Wanneer een land als Rusland, met een geheime dienst die nauwelijks onder doet voor die van de VS, zéér betrouwbare informatie gaat verspreiden betreffende 9/11, terwijl Edward Snowden dit volledig ondersteunt met alle NSA- documenten welke keiharde de bewijzen laten zien, hoe zullen deze misdadigers dan nog denken te kunnen ontsnappen?

Het internet heeft in 2014 bewezen dat er niets meer geheim gehouden kan worden en zeker in de periode hierna niet meer.

Vertaling: Irma Schiffers.

Bron: StateOfTheNation2012.com

Lees meer op: IrmaSchiffers.nlBron: www.gewoon-nieuws.nl

Voeg toe aan: