Zoeken
 


Autopsiefoto alien komt uit het jaar van ufo-incident

Laatste wijziging: dinsdag 25 november 2014 om 09:17, 3259 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 25 november 2014

 

 

 

 

 
Tom Carey, een onderzoeker naar ufo's en buitenaardse wezens, claimt een authentieke foto te hebben van een alien waar autopsie op wordt uitgevoerd in het geheime gebied Area 51. Volgens de Daily Mirror is inmiddels bevestigd dat de film, waarmee de foto gemaakt is, dateert uit 1947. Dit is hetzelfde jaar waarin de beroemde 'Roswellcrash' plaatsvond in New Mexico.

 De Roswellcrash, ook het Rosswellincident genoemd, staat bekend als het beroemdste ufo-incident ooit. Op 8 juli 1947 zou een zogenaamde vliegende schotel zijn neergestort en zouden er meerdere buitenaardse lijken geborgen zijn. Ondanks dat eerst bekend werd gemaakt dat het om een buitenaards object zou gaan, werd dit bericht later afgezwakt tot het verhaal dat er een weerballon neergestort zou zijn. Hierna werd het dertig jaar lang stil, tot enkele officieren van het Amerikaanse leger alsnog claimden dat er sprake was van een buitenaards object dat ter aarde was gestort.

Onderzoek
In de loop der jaren zijn er meerdere foto's uitgelekt van vermeende aliens. In het meest recente geval zou het om een authentieke foto gaan waarbij autopsie wordt uitgevoerd op een buitenaards wezen. Tom Carey, de eigenaar van de foto's, heeft de beelden inmiddels laten onderzoeken  door de historicus van filmgigant Kodak. Daar kreeg hij de bevestiging: de film waarmee de beelden zijn geschoten komen inderdaad uit 1947. De samenstelling van de foto zou er op duiden dat het gaat om een originele foto, waar niet mee is gerotzooid via Photoshop.

Volgens Carey is op de foto te zien dat de alien gedeeltelijk is onderzocht. Zo zouden de ingewanden zijn verwijderd en het kadaver gebalsemd zijn.Bron: www.hln.be

Voeg toe aan: