Zoeken
 


Star-people: Mededeling

Laatste wijziging: woensdag 24 juli 2013 om 12:33, 9911 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 24 juli 2013

Zo beste mensen,

Leven jullie nog allemaal? Ik wel hoor, we zijn alweer tijdje terug van onze werkvakantie in Portugal en ben daar gelukkig niet opgegeten door de wolven ofzo.

Ondanks dat ik weer terug ben is het bijzonder stil geweest op Star-people. Er waren al een paar mailtjes binnen gekomen van mensen die zich afvragen waarom er geen nieuws meer wordt geplaatst. Dit heeft een aantal redenen.

Bij terugkomst van Portugal lagen er een paar brieven op de deurmat waar ik direct even actie op moest ondernemen. De rechtszaak van Star-people die is aangespannen door Cozzmoss/Banning loopt momenteel nog. De tegenpartij had de rechtbank gevraagd voor een doorhaling van de rechtszaak echter namens Star-people heb ik daar geen akkoord voor gegeven. Hierdoor moest ik nogmaals een brief schrijven met de motivatie en bewegingsredenen etc. De uitspraak van de Rechtbank zou 4 juli zijn. Dus vandaag of morgen zal er wel een briefje op de deurmat liggen van de rechtbank met een uitspraak. Het zou mij benieuwen...

De volgende reden ligt in persoonlijke sferen. Mijn hele leven kijk ik al naar de wereld en volg de gedragingen van mensen, bedrijven en overheid. Ongeveer 10 jaar heb ik het nieuws verzorgd, eerst bij niburu en later Star-people opgericht om daar verder te gaan. In al die jaren hebben we de ontwikkelingen gezien om ons heen. In al die jaren hebben we veel verhalen, theorieën en gebeurtenissen gezien en gelezen die de reguliere media nooit vertonen.  In de huidige tijd zien we steeds meer complotten en visies werkelijkheid te worden. De mensheid is verkocht aan het bedrijfsleven en machthebbers. Er is een klein groepje die het verpest voor heel veel mensen.

Het is een leuke en spannende tijd. De mensheid zit nog vol in haar bewustwording en gelukkig zien we in het buitenland de demonstraties toenemen en mogen we blij zijn dat mensen op staan en het niet meer pikken. De gedragingen van instanties, de gedragingen van bedrijven en de gedragingen van de overheid zijn doorgeslagen. Soms is het nodig om te zeggen van en nu is het genoeg. Ze zetten mensen vast in het leven, vrijheid is ver te zoeken en zien we steeds meer verplichtingen, regeltjes en wetgevingen erbij komen. Deze "mensen", deze bedrijven, deze overheden hanteren onmenselijke en onnatuurlijke gedragingen die andere mensen en de natuur schaden.

Al die schandalen zoals met de banken en pensioenfondsen waren echt wel bekend. Maar ja het waren gouden tijden en alles mocht en alles kon. Jarenlang hebben ze er een zooitje van gemaakt. En nu laten ze de burgers opdraaien voor hun wanbeleid.

In al die jaren hebben we groeperingen gezien die verre van menselijk zijn. Deze groeperingen met een combinatie van hele rijke mensen, politici, overheden en grote multinational bedrijven bepalen wat er gebeurt en wat wij wel en niet mogen. Het klootjesvolk heeft haar macht verloren, democratie is een sprookje waar veel mensen in geloven. Mensen geloven blijkbaar in democratie omdat ze mogen stemmen. Ze hebben de mensen gehersenspoeld en zoveel onzin wijsgemaakt.

Mensen zijn zo dom gemaakt dat politici kunnen zeggen wat ze willen bij de verkiezingen, er nooit enig iets van waar maken (zoek maar op) en toch bij de volgende verkiezingen steun krijgen van dezelfde mensen. Mensen worden geprogrammeerd, geïndoctrineerd, gehersenspoeld, zo mak gemaakt als een lammetje, mensen slapen en zijn blind. Volgens mij zien weinigen wat er gebeurd, of het kwartje valt gewoon niet, het komt niet binnen, ze horen het, ze zien het en ze gaan weer verder met hun boodschapjes, met hun werk, met hun sport, heel burgerlijk gedreven als vee van het begin tot het eind van de dag voorbestemd en bepalend wat jij doet.

Dit hebben ze zo goed gedaan dat veel mensen in de buitenwereld zijn gaan leven, erin zijn geloven, vastgeroest in een systeem, een patroon, een bepaalde manier van leven, en de hedendaagse praktijken van deze groeperingen, overheden en bedrijven als normaal zijn beschouwen. Deze mensen zien niet wat er gebeurt, en hebben geen flauw benul waar deze groeperingen mee bezig zijn. Mensen zijn heel doelbewust gemanipuleerd en ze pogen nog steeds om de mensen te manipuleren en te onderdrukken.

Na alle jaren mag en kan ik wel zeggen dat niets is wat het lijkt. Het is eigenlijk bizar dat de mensheid zoveel heeft geaccepteerd van hun "leiders", de gedragingen van bedrijven en instanties. Iedereen doet maar mee, iedereen vindt het maar normaal. Nou naar mijn mening is er helemaal niks normaals aan. De maatschappij net zo, de maatschappij dat ben jij, nou uhh vindt je het goed dat ik deze religie even oversla. Een kapitalistische maatschappij, gedreven door het ego van geld, macht, hebzucht, status, uiterlijk en dan de negatieve gevolgen hier van moeten accepteren. Nee, daar geloof ik niet in. De bijkomende ziektes, de stress, al dat gehaast van mensen met hun drukke agenda's, haat en nijd, afgunst en jaloezie. Alles doet het contact met jezelf en de verbinding met de natuur verliezen.

Ik weet niet of het jullie misschien is opgevallen maar ze zijn de natuur echt aan het verkloten, vernietigen, helemaal aan het leegzuigen. Nee, echt ik meen het, hoeveel voorbeelden wil je hebben?, hoeveel artikelen wil je nog lezen?, hoeveel wil jij nog zien? Beter de vraag hoeveel sta jij nog toe?

De maatschappij heeft een economische wetgeving. Bizar en absurd dat men dat Recht of Rechtvaardig noemt. De gezondheidszorg is een economisch stelsel, en deze gaat letterlijk over lijken. Mensen worden onthouden van medicijnen en operaties vanwege de kosten. De mensen in NL hadden geloof ik ooit de keus uit goedkope en dure medicijnen. De onbekende fabrikant en het merk fabrikant, ach onbekend goedkoop chinees namaakt spul werkt vaak net zo goed als het dure merk producten. Echter hou toch op over de keuze tussen goedkope of dure medicijnen, je wilt gewoon beter worden toch? Dus doe gewoon de beste medicijn die voor jou geschikt is. En soms is het een dure en soms een goedkope, maar altijd krijg je de beste die voor jou geschikt is. Maar nee men hangt kwaliteit van gezondheid af van geld. En ondertussen klagen dat het zo duur is. Volgens mij kunnen we ondertussen toch wel aannemen dat commercialiseren geen goede uitwerking heeft. Nuts bedrijven net zo. Ik wordt echt aan alle kanten genaaid en rekeningen toegestuurd waarvan ik geen enkel idee heb waar ik voor betaal of waar dat heen gaat.  Je wordt echt genaaid aan alle kanten, het is gewoon echt brutaal. Zelfs over je eigen geld, zelfs als er iemand doodgaat, staan ze om de hoek, ze staan tegenwoordig op elke hoek. Of ze bedenken wel weer iets waar mensen intrappen.

Al dat onnodige lijden van mensen en de natuur, dat wordt je toch een keer zat? Als er iemand hier durft te beweren dat de overheid het beste voor heeft met haar burgers of natuur komt bedrogen uit.

Hoe kun je nog langer achter een overheid staan die alleen met zelfverrijking bezig is. Waar wetgeving wordt misbruikt, deals met bedrijven worden gesloten. Een democratie waarin het geen reet uitmaakt waar je op stemt gezien in de achtertoren toch alles al wordt besloten en de hoge heren inmiddels de bilridders zijn van Amerika en de EU. Onze "leiders" hebben haar burgers gewoon verkocht. Een overheid die banden hebben met criminele landen en leiders. Een overheid die bedrijven zoals Monsanto hun gang laten gaan en zelfs stimuleren. Een overheid met een Koninklijke Oliebedrijf die verwoesting aan mens en natuur veroorzaakt voor, tijdens en na de boringen. Een overheid die de ouderen laat stikken, onze voorouders die alles hebben opgebouwd weten de hoge heren in een paar jaar geheel te verwoesten. Er is niks meer sociaals aan dit beleid,  deze manier van handelen, deze gedragingen zijn gewoon om te kotsen.

En daarmee komen we wat in mijn persoonlijke sferen. De grens van mijn persoonlijke normen en waarden zijn wel bereikt. Het is duidelijk dat je je eigen verantwoordelijkheid dient te nemen in de rol die je op dit moment op aarde hebt.

Ik weiger direct of indirect mee te werken aan de verdere vernietiging van de natuur en het in stand houden en het verergeren van het menselijk lijden in de breedste zin van het woord.

Dit houdt voor mij in controle en vrijheid over mijn eigen leven. Mijn eigen keuzen en beslissingen. Gezien de overheid naar rechts gaat in alle ellende wil ik heel graag naar links daar waar ik veel meer liefde zie en ervaar.

Door de bewustwording, de huidige tijd en het overschrijven van mijn normen en waarden, mijn verantwoordelijkheid jegens mens en natuur heb ik onlangs besloten om dit op een hoger niveau te bewerkstellen.

De overheid is het eerste waarmee ik mij wil ontbinden. Deze acht ik ongeschikt om als regeerders te hebben over de burgers van Nederland en over mijn leven als mens. Het beperkt mij, het onderdrukt mij als mens in mijn bestaan, mijn levensvrijheid en mijn streven naar geluk.

Energievoorziening kan niet alleen gratis het had ook allang gratis moeten zijn. En over die vage belastingen maar niet te spreken die je daarover betaald. Energievoorziening is een maatschappelijk en menselijk belang, een primaire levensbehoefte is het inmiddels geworden. In een mooie tijd zou telefonie en basis pakket internet en tv ook al gratis geweest zijn.

Het wordt tijd om te voorzien in eigen energie. Dat worden voor mij zonnepanelen en een kleine windmolen. Mijn energieverbruik is 800kwh per jaar. Das bar weinig en met een middelmatig systeem zou ik in theorie in mijn eigen energie kunnen voorzien. Gratis en schone energie, een kleine investering is het wel echter je kunt weer jaren vooruit. En je bent onafhankelijk van je energie leverancier, mocht de stroom uitvallen dan heb jij altijd nog stroom. Behalve als we straks daadwerkelijk 3 dagen zonsverduistering krijgen. Dat wordt primitief vuurtje stoken.

Het voedsel van tegenwoordig zit vol met rotzooi. Ik wil kunnen genieten van gezonde natuurlijke producten. Daarom ben ik me aan het verdiepen in en begonnen met het kweken van voedsel. Een groente tuintje voor een groente tuintje achter en in huis zelf kun je ook genoeg kweken. Gezonde natuurlijke voeding voor ieder mens, en zelfs dat kan gratis. Ondertussen zijn er veel groepen mensen die gezamenlijk voedsel kweken en voedsel met elkaar delen. Ik denk dat we die kant weer op gaan, tenminste daar wil ik graag weer heen. Voedsel voor iedereen beschikbaar en toegankelijk. Gewoon omdat het kan.

De huidige economische crisis is zeker wel ergens goed voor. Men laat materialisme steeds meer los en gaan meer dingen met elkaar delen. Het doet hen de waarden opnieuw beoordelen en inzien. Lang leve de crisis, wie niet horen wil moest maar voelen ofzo, daar was iets mee.

Door mijn persoonlijke activiteiten, mijn visie, mijn nieuwe levensweg, door het volgen van mijn gevoel en mijn intuïtie ben ik genoodzaakt om mijn werkzaamheden bij Star-people stop te zetten. Deze passen niet meer in mijn schema van bezigheden.

Bij dezen moet ik jullie dus vertellen dat voor mij het tijdperk van nieuws publiceren voorbij is. Na jarenlang nieuws te hebben gepubliceerd is het tijd voor een verandering die hoort bij mijn innerlijke ontwikkeling, tijd voor mij om een afslag te maken en een nieuwe weg in te slaan. Voor mijzelf is het een onbekende weg waarvan ik geen idee heb waar hij naartoe gaat. Met het volgen van mijn gevoel, mijn intuïtie en doses goed vertrouwen in de kosmos gaan we het pad gewoon bewandelen en ervaren.

Gelukkig leven we in een leuke tijd, een tijd van ontwaking, innerlijke groei en zelfreflectie. Men heeft al die jaren en eeuwen naar buiten gekeken. Nu zijn de mensen naar zichzelf aan het keren, terug naar het innerlijke daar waar alles vandaan komt. Men gaat gedragingen en patronen zien,  en verbanden leggen. Men gaat anders kijken, men verliest oordeel en veroordeel omdat hijzelf niet (ver)oordeelt wil worden. Hij gaat de liefde in zichzelf vinden en een ander niet haten omdat hijzelf niet wil haten. Men gaat de natuur koesteren en beschermen zoals de natuur hen beschermd. Een prachtige ontwaking en ik hoop dat vele nog mogen ontwaken.

Doe jij ook mee?

Wat er momenteel op aarde gebeurd is een wereld gebeurtenis. Al het oude zal afsterven en de mensheid zal opnieuw worden geboren en krijgt de term mensheid een geheel andere definitie.

De tijd is gekomen, de sluier staat open.

Ik wil jullie bij deze hartelijke danken voor jullie bezoeken aan Star-people. Liever nog hoop ik dat het heeft bijgedragen aan een informatie voorziening die aanspoorden tot meer onderzoek en bewustwording. Het was in ieder geval mijn eer om op deze manier een steentje bij te kunnen dragen aan het geheel. Nu zal ik het in een andere vorm gaan doen op een voor mij leuke en vooral spannende niveau.

Om al datgene wat ik doe bij te houden en dat mensen het kunnen volgen zal ik op Starpeople af en toe zelf een artikel schrijven. Tevens zit ik te denken aan een andere website om al mijn brieven, informatie, visie, gedachten etc. te verzamelen en ter informatie, kennisgeving en ondersteuning aan te bieden.

Zondag ga ik eerst weer een weekje op vakantie. Ja, wel ondertussen genieten blijven van het leven hé, ook al stort de hele boel straks in, ook al vliegen de aliens om je oren, ook al scheurt de aarde of wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen en genieten.

Als ik terugkom zal ik een artikel publiceren in diepere mate waar ik mee bezig ben. En misschien ook wel leuk om iets te filosoferen waar het heen gaat. Er is genoeg beweging bezig in de wereld. Tevens zal ik even de websites erbij zetten die ik regelmatig volgde voor nieuws. Voor mij is het volgen van nieuws onder geschoven, dat is voor mij relatief geworden, we weten het ondertussen wel. Maar voor wie het nieuws nog graag wilt volgen zal ik de websites even vermelden die interessant zijn om te raadplagen.

Het lijkt mij in ieder geval verstandig dat ieder zich goed beseft en bewust is van waar hij of zij mee bezig is en of men dit nog langer wil ondersteunen. Nederland is aardig soft wat dat betreft alleen vroeg of laat zal er iets gebeuren waardoor iedereen wordt geraakt zodat ook hier mensen de straat op gaan. Maar waarom langer wachten? Waarop wachten eigenlijk? Waar is je eer? Waar is je waardigheid? Waar is jouw verantwoordelijkheid? Waar is de liefde? Waar is jouw liefde? Laat het zien dan! Ga ervoor dan!Sta ervoor dan! En als het moet vecht er voor dan!

Geloof jij in een wereld waarin iedereen in vrede naast elkaar kan leven? In harmonie met de natuur? Dat iedereen kan genieten van alle overvloede die de aarde te bieden heeft? Iedereen in innerlijke rijkdom kan leven? Of ben je gewoon de gedragingen en praktijken van overheden, semi overheden, instellingen, bedrijven of verenigingen zat? De eerste grote revolutie en opkomst van mensen in Nederland staat gepland op 20 September.

Dus iedereen die het zat is, iedereen die wat heeft te zeuren, te klagen of wat te zeiken, als mens, als natuurlijk persoon, als werknemer of als werkgever als bedrijf als stichting of als vereniging of wat dan ook. Be there! It's time for a human interference.


Niks doen en de andere kant opkijken is net zo erg. Wij zijn groter en sterker dan de overheid.

Bij dezen wil ik iedereen nogmaals bedanken voor de bezoekjes aan de site, de leuke mailtjes en persoonlijke contacten. De email adressen van Star-people worden binnenkort gesloten. Tijd voor actie mensen, zorg voor jezelf, zorg voor anderen.

Tot ziens en tot horens, het was mijn plezier en wellicht tot een volgende keer, tot ooit.

 

Sudden

peter koers

 

** REVOLUTIE ** REVOLUTIE ** REVOLUTIE ** REVOLUTIE **

De datum zal zijn vrijdag 20 September 17.00 uur Plaats: Den Haag, Locatie nog onbekend.

SYSTEM FAILS!!!

Doe mee met de strijd tegen de overheid, dit wordt GEEN DEMONSTRATIE, dit gaat verder

 

http://anonymousnetherlands.nl/revolutie-2013-20-september-2013-den-haag/

http://www.oprevolutie2013.tk/

http://imagine2b.com/nieuws/waar-is-dat-feestje/

 

 Voeg toe aan: