Zoeken
 


Kinder offer en handel in Nederland: Een ooggetuige spreekt (Introductie)

Laatste wijziging: donderdag 9 mei 2013 om 20:37, 7031 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 9 mei 2013

Tijdens het bezoek van Kevin Annett bij Freedom Central, zijn ze benaderd door een aantal mensen met een aantal zeer interessante verhalen.

Maak kennis met Toos; van de Familie Nijenhuis, een zeer moedige vrouw die kwam om Kevin Annett te ontmoeten op het Freedom Central evenement speciaal gehost voor hem. Naar aanleiding van de bekendmaking van enkele zeer trieste maar belangrijke feiten, hebben ze onmiddellijk een interview geregeld met Toos.

Dit is een inleidende clip van het verhaal. Er is bijna 3 uur aan opgenomen getuigenis dat binnenkort als onderdeel van het initiatief op zijn plaats wordt gezet door ITCCS Holland zal worden vrijgegeven.

Dit is naar verluid het moeilijkste interview dat ze ooit hebben gedaan en Freedom Central was erg dankbaar voor Kevin Annett's hulp bij het interviewen van deze zeer belangrijke getuige.

 

Wij sturen Toos onze harte-energie en hopen dat ze daar steun in vindt!
Moge het snel zover zijn dat de daders (waaronder Prins Bernhard en Kardinaal Alfrink) hun karma te verwerken krijgen :)

ThePilgrimBron: freedom central

Voeg toe aan: