Zoeken
 


Oud senator VS: Witte Huis houdt bewijs buitenaardsen achter

Laatste wijziging: maandag 6 mei 2013 om 11:11, 5030 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 6 mei 2013

 

Tijdens een eerder dit jaar aangekondigde serie hoorzittingen in Washington heeft oud senator van Alaska Mike Gravel afgelopen week verklaard dat het Witte Huis de waarheid achterhoudt over 'buitenaardse invloeden die onze planeet onderzoeken'. 'Dit gaat helemaal tot aan het Witte Huis, en als die zeggen dat er niets aan de hand is, dan houdt iedereen zich daaraan.'

Gravel is één van de zes voormalige Congresleden die van Paradigm Research $ 20.000 betaald kregen om deel te nemen aan de Citizen Hearing on Disclosure, een officieuze openbare hoorzitting over de 'onthulling' van de waarheid over het bestaan van UFO's en aliens. In totaal gaven zo'n 40 tot 50 voormalige overheidsofficials hun getuigenis over het zien van buitenaardsen en hun ruimtevaartuigen.

De meest overtuigende verhalen zijn volgens Gravel afkomstig van voormalige militaire officieren, zoals de gepensioneerde luchtmachtkapitein Robert Salas, die had meegemaakt dat UFO's de kernraketten op zijn basis tijdelijk onklaar hadden gemaakt. Dit zou op meerdere raketbasis in Wyoming en South Dakota zijn gebeurd.

'Media en overheid maken getuigen belachelijk'

De oud senator beschuldigde de media ervan mee te werken met het verbergen van de waarheid over UFO's en aliens door hier niet of juist lacherig over te berichten. 'Zowel in media- als overheidskringen doen ze er alles aan om mensen met specifieke kennis te marginaliseren of belachelijk te maken.'

Gevraagd naar zijn royale vergoeding voor het bijwonen van de hoorzitting zei Gravel dat dit geen rol heeft gespeeld bij zijn besluit om zijn getuigenis te geven. 'Ik heb deze kans gegrepen om me een hele week op dit onderwerp te concentreren.' (1)

Beelden van de onofficiële hoorzitting zullen worden gebruikt voor een nieuwe documentaire over UFO's getiteld 'Ending the Truth Embargo', dat duidt op het streven om nog dit jaar van de Amerikaanse overheid volledige openheid van zaken af te dwingen.

'UFO's net zo echt als vliegtuigen'

Andere hoge officials die al vaker hun getuigenis gaven over ontmoetingen met UFO's of aliens zijn voormalig FAA (luchtvaartautoriteit) topman John Callahan, oud gouverneur van New Mexico Bill Richardson, ex-Maanastronaut Edgar Mitchell en voormalig Pentagonadviseur Timothy Good. Volgens de Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer zijn' UFO's net zo echt als overvliegende vliegtuigen.' (voor meer info zie links onder)

 

Xander

(1) Yahoo! NewsBron: xandernieuws

Voeg toe aan: