Zoeken
 


Grote overwinning in zaak 9/11: rechter vindt het aannemelijk dat BBC met voorkennis handelde

Laatste wijziging: woensdag 17 april 2013 om 11:18, 3448 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 17 april 2013

Forbiden Knowledge tv | vertaling voor Earth Matters door Natasja Depassé) Tony Rooke weigerde een TV licentie (verplichte omroepbijdrage) te betalen omdat de BBC, zo beweerde hij, opzettelijk feiten over de aanslagen van 9/11 verkeerd had weergegeven.

Het is algemeen bekend dat de BBC melding maakte van de instorting van het World Trade Center Gebouw 7, meer dan 20 minuten voordat het daadwerkelijk plaatsvond. WTC 7 was een 47 verdiepingen tellende wolkenkrabber die niet werd geraakt door een vliegtuig op 9/11, maar later die dag instortte op vrije val snelheid.

Dus Rooke zei dat de BBC voorkennis moet hebben gehad over een terreuraanslag waardoor ze medeplichtig zijn aan de aanval. Hij presenteerde de BBC beelden aan de rechter samen met een hele reeks andere bewijzen. De rechter was het erover eens dat Rooke een aannemelijke zaak had om te protesteren. Rooke werd niet schuldig bevonden en hij werd niet beboet wegens het niet betalen van de licentiekosten.

Video (ongeveer 8 en een halve minuut):

BBC meldt instorting van WTC Building 7 meer dan 20 minuten te vroeg

Bron: www.forbiddenknowledgetv.comBron: earth-matters.nl

Voeg toe aan: