Zoeken
 


Pleidooi voor meer Co2 uitstoot om mensheid te redden

Laatste wijziging: maandag 15 april 2013 om 09:00, 2571 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 15 april 2013

 


Veel politici en de door hen gesubsidieerde wetenschappers en milieuclubs doen nog steeds overkomen alsof Co2 zo'n beetje de grootste vijand van de mensheid is en de uitstoot hiervan daarom fors moet worden teruggedrongen. De waarheid is echter precies omgekeerd. Co2 is geen gif, maar een onmiskenbare voedingsstof voor planten en gewassen. Mike Adams van Amerika's grootste 'groene site' pleit dan ook juist voor meer Co2 uitstoot, en niet minder. Anders dreigt de halve planeet te verhongeren - iets dat nu juist de bedoeling lijkt als gekeken wordt naar de klimaat- en bevolkingdoelstellingen van de VN.

Veel te weinig Co2 in atmosfeer

Op het ogenblik kampt onze atmosfeer met een veel te laag gehalte Co2, betoogt Adams. Tuinders kopen voor hun kassen niet voor niets Co2 in, omdat planten alleen dan optimaal kunnen groeien. Dit is een onbetwistbaar wetenschappelijk feit. De minister van Landbouw van de Canadese staat Ontario bevestigt dat 'Co2 de productiviteit verhoogt door snellere groei en sterkere planten. Co2 leidt tot vroegere bloei, meer vruchten, minder afvallende knoppen, sterkere stengels en grotere bloesems. Producenten zouden Co2 als voedingsstof moeten beschouwen.'

Hoe meer Co2 planten tot hun beschikking hebben, des te sneller verloopt het proces van fotosynthese. Op dit moment bevat de atmosfeer slechts 340 ppm (parts per million) Co2. Planten en gewassen zouden veel sneller groeien met 1000 ppm, dus ongeveer drie keer zo veel als nu. Bovendien blijkt dat planten het percentage Co2 in dat geval fors verminderen:

(Uit het vakblad Carbon Dioxide in Greenhouses):"Iedere actief groeiende plant in een goed geïsoleerde kas zonder of met slechts weinig ventilatie kan het Co2 niveau in één dag tot 200 ppm laten dalen.'

Gewassen hongeren naar Co2

Planten en gewassen hongeren letterlijk naar Co2. Hoe meer ze krijgen, hoe sterker ze worden, hoe korter de bloeitijd en hoe hoger de opbrengst. Ook de smaak verbetert door meer Co2. Uit de geologie blijkt dat de atmosfeer in een ver verleden maar liefst 4000 ppm Co2 bevatte, en toen was er van mensen -laat staan door mensen veroorzaakte opwarming- nog geen enkele sprake.

Wat moeten we dus doen met de Co2 die door energiecentrales en gebouwen wordt uitgestoten? Het antwoord: naast deze gebouwen kassen bouwen waar deze Co2 ingepompt wordt. Een kolencentrale zou dus omgeven moeten worden door kassen, want de meeste uitstoot uit de schoorsteen bestaat uit waterdamp en Co2. De planten verwerken de Co2 vervolgens op een volstrekt natuurlijke wijze en profiteren daar enorm van. Ook wordt er zo meer zuurstof geproduceerd.

Briljante oplossing voor niet-bestaande opwarming

Vooropgesteld dat de VN en de Westerse overheden nog steeds inzetten op minder Co2 uitstoot om de al 15 jaar niet bestaande opwarming van de Aarde tegen te gaan, is dit een briljante oplossing. Het wordt daarom de hoogste tijd de jarenlange misleidende milieupropaganda te ontkrachten met de echte wetenschappelijke feiten, zodat Co2 uit het verdomhoekje wordt gehaald en als broodnodige voedingsstof wordt erkend. Inderdaad: broodnodig, want met nog minder Co2 in de atmosfeer dreigt de halve planeet straks te verhongeren door steeds kleinere en meer mislukte oogsten.

Obama vernietigt VS met stilleggen kolencentrales

In de VS gebeurt echter het tegendeel. President Obama gaat volgens Adams door met zijn programma Amerika stap voor stap te vernietigen. Zo heeft hij al honderden kolencentrales laten stilleggen omdat ze teveel Co2 zouden uitstoten. Het gevolg is dat stroomstoringen aan de orde van de dag zijn. 'Zelfs een vijandige invasie met een vloot bommenwerpers had niet zo'n schade kunnen aanrichten aan onze energie infrastructuur,' betoogt Adams.

'Met het smoesje de planeet te willen redden wordt onze energie infrastructuur vernietigd en krijgen we Derde Wereldachtige toestanden waarin de energielevering slecht en onregelmatig is. Dit is blijkbaar onderdeel van een algemeen plan om de Amerikaanse economie uit te hollen, miljoenen arbeidsplaatsen naar elders te verplaatsen, iedereen afhankelijk te maken van overheidsuitkeringen en kleine bedrijven kapot te maken.'

Kolencentrales inzetten als Co2 generatoren

Kolencentrales moeten volgens Adams juist gebruikt worden als enorme Co2 generatoren, zodat er snel grote hoeveelheden hoog kwalitatieve gewassen kunnen worden geproduceerd. Hetzelfde systeem is te gebruiken voor het kweken van vissen. Planten (op het water: aquaponiek) en vissen kunnen zo zonder grond, zonder omstreden genetisch gemanipuleerde zaden en met slechts één tiende van de nu door de landbouw gebruikte hoeveelheid water worden geteeld.

'Samenleving die leugens gelooft zal instorten'

De oplossing voor alle problemen is dus voorhanden. 'Als het nu slecht gaat komt dit alleen omdat politieke marionetten ons hersenspoelen, zodat wij totaal valse dingen geloven, bijvoorbeeld dat Co2 slecht voor het milieu zou zijn, of dat wij mensen gebaat zijn bij zoveel mogelijk inentingen en medicijnen. Een samenleving die in valse dingen gelooft zal instorten.'

'Agenda-21' van VN vernietigt het leven

Dat is precies waar Amerika -en ook de EU, met een nog strenger Co2 beleid- op afstevent, waarschuwt Adams. Bureaucraten van allerlei internationale instellingen en milieubewegingen hebben de mensheid doen geloven dat Co2 de vijand is, ja, dat zelfs de mens zélf de vijand is omdat wij Co2 uitademen - een voedingsstof waar planten, gewassen en regenwouden naar snakken. Meer Co2 in de atmosfeer betekent betere oogsten en meer leven.

En leven is nu juist iets wat de VN middels het 'Agenda-21' programma massaal wil vernietigen. Volgens Agenda-21, dat ook door Nederland werd ondertekend, moet 85% van de mensheid verdwijnen om de planeet leefbaar te houden. Het is één van de grootste, grofste leugens die ooit op deze planeet werden verkondigd, en dient alleen het doel van de globalisten om het grootste deel van de wereldbevolking uit te roeien en de rest totaal te controleren.

Onomstotelijk bewezen: geen Global Warming

Niet Co2, maar de VN en al zijn spreekbuizen in de milieubewegingen, de politiek en delen van de zichzelf 'wetenschappelijk' noemende wereld, zijn daarom de echte vijanden van de mensheid en van onze planeet. Mede gezien het feit dat het inmiddels onomstotelijk vaststaat dat er - in schril contrast met alle voorspellingen- al 15 jaar geen opwarming is geweest** -wat nog steeds de belangrijkste drogreden is om tientallen miljarden weg te gooien aan maatregelen om Co2 terug te dringen- en de planeet juist op een periode met afkoeling lijkt af te stevenen(2)(3), wordt het de hoogste tijd dat de gewone man ook op dit vlak gaat weigeren om nog langer mee te werken aan zijn eigen ondergang.

** Klimaatexperts veranderen van mening

Enkele klimaat- en milieuexperts die totaal van mening zijn veranderd:

'De wereldwijde temperaturen zijn in 15 jaar niet gestegen. Dit zorgt ervoor dat de hoge schattingen zeer onwaarschijnlijk zijn.' (Piers Forster, professor Klimaat Verandering, universiteit van Leeds).

'Dit verandert alles. Global Warming zou niet langer de beslissende factor van het economische- en energiebeleid moeten zijn.' (Dr. David Whitehouse, Global Warming Policy Foundation.)

'De klimaatmodellen zijn te heet... de huidige gelijkmatige trend kan nog wel twee decennia voortduren.' (Professor Judith Curry, Georgia Institute of Technology.)

'De hoge schattingen ten aanzien van klimaatgevoeligheid (voor Co2) lijken toenemend onhoudbaar te zijn.' (James Annan, Frontier Research for Global Change, tot voor kort een prominente Co2/Global-Warming aanhanger). (3)

 

Xander

(1) Natural News (via KOPP)
(2) KOPP
(3) Daily MailBron: xandernieuws.punt.nl

Voeg toe aan: