Zoeken
 


Ligt er een buitenaardse genetische code verscholen in ons DNA?

Laatste wijziging: donderdag 11 april 2013 om 09:11, 3981 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 11 april 2013

Schrik niet want in ons DNA zou er wel eens een genetische code van aliens kunnen zitten. Wetenschappers van Kazachstan zijn er ten stelligste van overtuigd dat het menselijk DNA door een oude buitenaardse beschaving werd gecodeerd, meldt Discovery.com

Volgens de onderzoekers van de universiteit van Kazachstan en het Fesenkvo Astrofysisch Instituut kan de mathematische code van het menselijk DNA niet louter verklaard worden door de evolutietheorie van Darwin. Het draagt een buitenaardse 'stempel'.

De wetenschappers suggereren dat een oude beschaving van aliens eons geleden (de grootste eenheid voor tijd, nvdr) in onze melkweg een buitenaards signaal hebben aangebracht, dat uiteindelijk de weg naar de Aarde vond en een als dusdanig een genetische code in het DNA van mensen 'implanteerde'.

"Eens geïnstalleerd kan de code gedurende ettelijke kosmologische tijdperken onveranderd blijven; het is de meest duurzame constructie die we kennen", schreven de Kazakken in het wetenschappijk tijdschrift Icarus. "We werden miljarden jaren geleden buiten het zonnestelsel gefabriceerd", concludeerden ze. "De mensheid speurt de ruimte af met telescopen op zoek naar aliens maar een buitenaardse boodschap kan even goed al in onszelf vervat zitten".

Maar indien wij een creatie zijn van de aliens, wie creëerde dan de aliens?

In een YouTube, die u hieronder kan bekijken, vertelde astrofysicus Paul Davies alvast dat we zeker met een open blik zulke theorieën moeten onderzoeken. "Het lijkt een gek idee, maar misschien hebben we dat wel nodig om onze research te verfijnen."

Lees ook

Documentaire toont voor het eerst 'alien' aan de wereldBron: hln.be

Voeg toe aan: