Zoeken
 


Documentaire toont voor het eerst alien aan de wereld

Laatste wijziging: dinsdag 9 april 2013 om 08:51, 4294 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 9 april 2013

documentaire Sirius, die later deze maand uitkomt, belooft heel wat stof te doen opwaaien. Voor het eerst zullen beelden getoond worden van een kleine alien. De humanoïde werd naar verluidt jaren geleden gevonden in de Chileense Atacama woestijn.

Wetenschapper Steven Greer, grondlegger van het Disclosure Project en het Studiecentrum voor Buitenaardse Intelligentie, werkte samen met regisseur en Emmy-winnaar Amardeep Kaleka om te film te realiseren. Acteur Thomas Jane (van de HBO-serie 'Hung') sprak de documentaire in. De fondsen werden gegenereerd door middel van crowdfunding.

Getuigenverklaringen
De documentaire onthult dat onze Aarde al meermaals is bezocht door buitenaardse wezens maar dat dit steeds werd geheimgehouden onder druk van een militaire, industriële en financiële elite. Getuigenverklaringen van vooraanstaande wetenschappers en officiële documenten, die het bestaan van aliens aantonen, passeren de revue.

DNA-onderzoek
Uit röntgenfoto's en DNA-onderzoek zou blijken dat een vreemd wezen dat aangetroffen werd in Chili, een piepkleine alien is waarvan de structuur gelijkt op die van de mens. Daarnaast claimen de vorsers achterhaald te hebben welke alternatieve energie buitenaardsen gebruiken om op korte tijd immense afstanden af te leggen. Volgens Steven Greer kan die technologie zelfs door de mensheid worden aangewend.

Olie als energiebron overbodig
"Dit is het belangrijkste verhaal ooit dat nooit verteld werd", aldus de documentairemaker. "Dankzij deze kennis over de werking van UFO's, die door overheden systematisch is verborgen gehouden, zal olie en nucleaire energie overbodig worden. Dat is meteen ook de belangrijkste reden waarom regeringen deze informatie nooit publiek maakten."

Of het wezen dat gevonden werd daadwerkelijk een alien is of gewoon weer een hoax, zal natuurlijk nog moeten blijken. Op 22 april, de dag waarop Sirius in première gaat, weten we wellicht meer. In afwachting kan u alvast hieronder de trailer bekijken.

Lees ook
Witte Huis ontkent geruchten over 'alien bodyguards' nietBron: hln.be

Voeg toe aan: