Zoeken
 


Doelgericht

Laatste wijziging: woensdag 28 januari 2009 om 15:04, 2794 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 28 januari 2009

Wereldwijd worden er nu verbindingen gevormd, zodat positieve veranderingen via menselijke samenhorigheid en hun inzichten NU verspreiden en door deze samenhorigheid dit EVENWICHT brengt en verbinding legt voor wereld VREDE.

Het zijn inzichten en kennis die iedereen kan begrijpen, het heeft logische opvattingen die de gehele wereld positief kan veranderen en iedereen krijgt er mee te maken, of ze willen of niet, want iedereen is een schakel met het Grote Geheel, daarom zal iedereen er ook kennis meemaken, dit is een ENERGIE die de Wereld en de gehele Mensheid positief zal veranderen. Dit is niet meer terug te draaien, of te stoppen dit IS nodig, dit gebeurt NU en je mag er open voorstaan.

Vele mensen weten NIET wat hun TAAK in dit leven is en verliezen daarom veel tijd met onbenullige dingen om dit leven een INvulling te geven. Hier een paar 'opdrachtjes' om je leven ermee IN te vullen. Dit mag je zelf bepalen of dit ook bij je past, je hebt een vrije wil, niets moet alles mag.

Je eigen missie of taak of opdracht kan zijn: dit gaat NIET over RELIGIE. Dit is een simpele manier van DENKEN + VOELEN en dit zal ons allemaal veel gelukkiger maken, omdat ons denken dan WETEN wordt en ons voelen wordt instinctieve gevoelens dit wordt samengevoegd. Wij gaan beter voelen of iets de waarheid is. Dit kunnen wij NIET weten of voelen met onze oude denkpatroon.

Je eigen opdracht kan zijn: Spiritualiteit = geestelijke ontwikkeling = wijsheid. Wat betekent spiritualiteit, heb je dit nodig, je kunt dit uitzoeken op Internet? Iedereen heeft meer geestelijke fundering nodig is dit een MISSIE of TAAK?

Je eigen opdracht kan zijn: alles DELEN en dat betekent elkaar te helpen waar je kunt, kan dit je opdracht zijn? Als iemand er niet klaar voor is, stimuleer deze persoon toch en geef hun liefde, het is heel belangrijk dat je eigen zielsverwanten ook geestelijk beter OP elkaar zijn afgestemd. Als een verwant nog in een laag bewustzijn is, herkennen ze jou niet. Het is dan nodig om hen positief te stimuleren en te steunen. Zou dit een hartenwens van je kunnen zijn?

Je eigen opdracht kan zijn: om opnieuw je eigen Kundalini energie kanaal schoon te maken, met REIKI komt je energie en je chakras in balans? Of wil je weer verbonden worden met je hart? Dan kun je ook je eigen onderbewustzijn leegmaken, dat betekent dat je dan ook je eigen GEWETEN kunt schoonmaken?

Je eigen opdracht kan zijn: dat je nu weet dat je ook een KRISTAL bewustzijn IN je zelf hebt. Door hierin te geloven en op te vertrouwen ACTIVEER je alles IN jezelf. In dit kristalbewustzijn zit Het Christusbewustzijn voor LIEFDE; het Waarheidbewustzijn voor de WAARHEID; het Godbewustzijn voor INZICHTEN en geestelijke spirituele wijsheid; Je HOGE ZELF bewustzijn IS je eigen ENGEL die je altijd helpt, vraag om hulp. Het is de tijd om OP jezelf te concentreren, dan ontvang je antwoorden die je nodig hebt, om alles te kunnen herinneren. Als je onjuistheden/onwaarheden vasthoudt werkt dit als een REM, daarom activeer je waarheidbewustzijn, dit activeer je als je erin geloofd en erop vertrouwd en dan pas kun je ook je eigen GEWETEN schoonmaken.

Je eigen opdracht kan zijn: ontrafel eerst je eigen problemen, door naar je eigen ZIEL te luister, neem NIET alles aan wat een ander SCHRIJFT of ZEGT. Je kunt je eigen opdracht eerder voltooien als je, je eigen kleine lesjes gaat begrijpen. Sta in je KRACHT, sta in je eigen LICHT, je was al een LICHTWEZEN voordat je naar de Aarde kwam. EIS je herinneringen op, ze zijn van jou. VERTROUW meer op je ZELF. Maak verbinding MET je zelf. Luister naar je ZIEL dan maak je ook je eigen geweten schoon, dit voelt als een wedergeboorte dat je terugbrengt naar jezelf en dit geeft recht op IMMUNITEIT en recht op een gelukkig leven, geeft recht op een gezond leven en geeft recht op vrijheid.

Je eigen opdracht kan zijn: als een relatie mislukt, weet dan dat dit de bedoeling was, omdat ieder apart zijn eigen opdrachten in mag vullen. Een samenwerking met een eigenwijze persoon bezorgt harten leed. Werk eerst aan je zelf, dat is het allerbelangrijkste, luister naar je eigen wensen, je ziel kent je problemen heel goed, want als je in balans bent dan voel je, je óók heel goed.

Je eigen opdracht kan zijn: ga begrijpen wie je telkens aanspoort dingen te doen, je eigen ZIEL laat je spiegels zien, waar je van kunt leren. Je ZIEL is je REIS leider in dit leven en laat je eigen lesjes zien, zodat je niet meer bang hoeft te zijn. Als je NIET meer ergens op gewezen wordt, dan ben je IN balans, dan ben je vrij en verlicht. Luister naar je eigen ziel, hoe eerder je dit begrijpt, dan ben je vrij. VERTROUWEN is een TEGENPOOL en brengt ANGSTEN teweeg, heb ZELF vertrouwen, dan heb je geen angsten meer, dan ben je VRIJ.

Je eigen opdracht en wens kan zijn: VEGEEF jezelf als dit ook nodig mocht zijn, als je iets NIET meer kunt veranderen, is een vergeving de mooiste manier om je geweten te reinigen. Met een vergeving kun je alle negativiteiten ermee loslaten, je kunt dit zelf doen. ''Vergeef hen die zichzelf niet kunnen vergeven''.

Je eigen hartenwens kan zijn: begrijpen waarom je afgesloten bent van je eigen HART gevoelens en zo overgevoelig bent. Als je NIET in verbinding bent met je hart + ziel blijf je overgevoelig, want je kunt niets loslaten of veranderen. Dit zijn dan je eigen onverwerkte gevoelens of emoties die blijven IN je onderbewustzijn zitten en daarom blijf je deze onverwerkte gevoelens ook voelen. Je kunt geen liefde geven als je dit nog niet in jezelf hebt geactiveerd. Daarom VERGEEF jezelf of een ander, want je doet dit altijd voor jezelf, dan kun je zelf weer verder gaan met je eigen leven, dan kun je die nare negativiteit ervan LOS laten. Als je iets NIET meer kunt veranderen, met VERGEVING creëer je al liefde, want liefde is al positieve energie en dit is misschien ook je eigen hartenwens?

Je eigen opdracht kan zijn: beter voor jezelf opkomen en jezelf kunnen zijn: wordt wakker en dit is bewust worden, want zolang je nog fouten IN een ander ziet, zit deze fout OOK nog steeds IN jezelf, want het zijn je eigen spiegels, waar jij je aan ergert IS ook voor jezelf bedoeld, kijk erna. Ben je in balans zie je die fouten van een ander niet meer, want dan zie je alleen LIEFDE en dat is positief. Iedereen heeft behoefte aan HART liefde, luister naar je ZIEL dan kun je ook je eigen zielenopdracht herkennen, want dit is NU een wereldgebeurtenis.

Je eigen hartenwens is: dat niets je wordt opgedrongen, deze stroming heeft NIETS te maken met een RELIGIE het betekent voor jezelf een goede investering en belegging, want je sluit je aan op een andere ENERGIE. Deze oude (negatieve REVOLUTIE) wordt weer positieve EVOLUTIE, wordt er bewust van.

Je eigen hartenwens kan zijn: om je eigen zielsverwanten van je eigen spirituele familie te herkennen die langgeleden uit elkaar zijn gegaan, IS dit je zielenwens?

Voor iedereen: maak het toch NIET zo moeilijk, want als je gaat geloven en vertrouwen dit zijn de 2 sterkste TOOLS + GEREEDSCHAP die wij nodig hebben en IN onszelf kunnen activeren, geloof daarin. Dan pas vallen puzzel stukjes langzaam IN elkaar. Geloven IN je zelf + vertrouwen IN je zelf, zijn de verbindingsschakels die wij hard NODIG hebben. Daarom verander EERST je eigen denkpatroon en blijf niet zo eigenwijs vasthouden aan oude denkpatronen die toch NIET meer werken, dan pas kun je ook je eigen geweten schoonmaken?



Bron: spiritualwisdom.nl/

Voeg toe aan: