Zoeken
 


Zijn de complottheorieën over Reptilians waar?

Laatste wijziging: zaterdag 10 november 2012 om 01:32, 4369 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 10 november 2012

Sommigen geloven stellig dat de ware machthebbers op aarde Reptilians zijn die politici aansturen om over de wereld te heersen.

Het verhaal gaat dat de beroemde tempels in de jungle van Cambodja net als de oude piramides zijn gebouwd door vroege Reptilians om met de sterren te kunnen communiceren.

Deze tempels zouden centra zijn waar genetische experimenten werden gedaan. In de vijfde eeuw na Christus zouden de Reptilians de val van het Romeinse Rijk hebben gebruikt om de Merovingische dynastie te stichten, een lijn der koningen die eerst Karel de Grote voortbracht en uiteindelijk de rest van de Europese koninklijke families.

Zondeval

Tijdens de middeleeuwen zouden de Reptilians ook kinderen hebben gestolen. Om de schuld af te kunnen schuiven riepen zij in die tijd de antisemitische mythe die bekend staat als ‘bloedbeschuldiging’ in het leven, een gerucht dat joden het bloed van christelijke baby’s nodig hadden om hun matses te kunnen bakken.

Vele eeuwen zouden de Reptilians verantwoordelijk zijn geweest voor de gewelddadige Jodenvervolging. Sommige complotdenkers geloven dat de Reptilians kinderen stelen voor hun rituelen.

Is het niet toevallig dat een reptiel verantwoordelijk was voor de zondeval van Adam en Eva? Sommigen geloven dat het verhaal over het Hof van Eden in feite gaat over de Reptilians die naar de aarde kwamen, de mensen manipuleerden en de planeet tot hun territorium verklaarden.

Bloedlijn

De Reptilians zouden verder geobsedeerd zijn door genetica omdat ze hun bloedlijn puur willen houden. Al het geld dat wordt geïnvesteerd in het menselijk genoomproject is in feite afkomstig van de Reptilians, zo wordt gezegd.

Jennie Gosbell schreef naar verluidt onder haar alias Susan Reed een onthullend artikel over de Reptilians, waarna ze levenloos in haar zwembad op de Bahama’s werd aangetroffen. Volgens RINF News zouden de bevindingen van de lijkschouwer er niet toe doen ‘omdat bij het gebruik van psychotronische wapens geen sporen worden nagelaten’.

In de jaren 1780 zouden de Reptilians bovendien hebben meegeholpen om een regeringsvorm te ontwikkelen waarbij het grootste deel van de macht in handen valt van één persoon, of in dit geval één Reptilian.

Illuminati

De Britse schrijver en voormalig BBC-verslaggever David Icke heeft geschreven dat ‘Reptilians en andere entiteiten onze wereld manipuleren door menselijke lichamen aan te nemen. Ze opereren tussen de derde en vierde dichtheid, verborgen plekken en rijken waar de mens niet bekend mee is’.

Icke stelt dat de wereld in werkelijkheid wordt geregeerd door de Illuminati, een soort elite. In zijn boek The Biggest Secret beweert hij dat een aantal machtige leiders in de wereld zouden afstammen van de Reptilians. Als voorbeelden van afstammelingen van deze buitenaardsen noemde hij onder meer: George W. Bush, George H.W. Bush, koningin Elizabeth, koningin Beatrix, Bill Clinton, Hillary Clinton, Dick Cheney, Henry Kissinger, Al Gore en Tony Blair.

Bron Trutv.com Foto: TruTV

Lees ook: Obama saddled with mythology of 9/11Bron: niburu.nl

Voeg toe aan: