Zoeken
 


Coast to Coast: Brent Miller van Horizon Project over de Poolshift inclusief videos

Laatste wijziging: maandag 22 oktober 2012 om 20:12, 3206 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 22 oktober 2012

Zoals al eerder gezegd, worden we overstroomd door informatie de laatste tijd. Zo ook dit interview op Coast to Coast met Brent Miller van Horizon Project. Brent Miller is een ex remote-viewer, iemand die in de toekomst keek in geheime regeringsprojecten. Brent heeft met anderen Project Horizon opgericht, met als doel om volledig wetenschappelijk onderbouwd naar de eindtijd te kijken. Hij heeft daartoe een team van topwetenschappers bijeen geraapt die al jaren bezig zijn om te kijken naar de aarde veranderingen, klimaatveranderingen, veranderingen in ons zonnestelsel enzovoorts. Met als doel om te kijken waar het heen gaat.

Zijn conclusie is heel in het kort dat ons zonnestelsel zeer binnenkort in de galactische equator duikt. Die galactische equator is een dunne schijf van gravitatie en straling uitgestoten door het zeer snel draaiende zwarte gat in het centrum van onze melkweg. Ons zonnestelsel reist door het heelal en gaat als het ware op en neer, waardoor het elke 26.000 jaar in deze galactische equator komt, met verwoestende effecten voor ons zonnestelsel en onze aarde. Enfin, in het onderstaande interview hoor je meer. Project Horizon is trouwens weer zo’n website die alleen maar de DVDs wil verkopen, en zijn informatie dus niet gratis deelt. Dus hoe begaan deze Brent Miller ook lijkt, houdt dat in gedachten.

Lees / kijk verder: Goto2012Voeg toe aan: