Zoeken
 


Internationaal onderzoeksteam concludeert dat geen enkel griepvaccin werkt

Laatste wijziging: zaterdag 20 oktober 2012 om 19:35, 3618 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 20 oktober 2012

Wellicht wist u het nog niet: al enige tijd geleden heeft een international team van de hoog in aanzien staande onafhankelijke Cochrane Collaboration na grondig onderzoek de conclusie getrokken dat niet één bestaand griepvaccin ook maar enige bescherming biedt tegen de griep. De miljarden die de farmaceutische industrie met de productie van deze volkomen nutteloze vaccins verdient zijn dan ook gebaseerd op regelrechte leugens. De theorie over hoe en waarom vaccinaties zouden werken wordt hiermee verder aan het wankelen gebracht.

Kudde immuniteit is 'sprookje'

De overheid houdt ons samen met de het door hen gesubsidieerde deel van de wetenschappelijke wereld al decennia voor dat de stoffen die in vaccins zitten ons immuunsysteem aanzetten tot het aanmaken van antilichamen, waardoor ons lichaam vroegtijdig schadelijke indringers kan herkennen en uitschakelen.

Aangezien geen enkel griepvaccin de griep blijkt tegen te houden, ook niet als deze van mens op mens wordt overgedragen, begint dit door vrijwel iedereen voor waar gehouden 'feit' steeds meer op een sprookje te lijken. Ook het concept van de 'kudde immuniteit', die zou ontstaan als (bijna) iedereen zich laat inenten, komt hiermee op de helling te staan. Immers, hoe kan een groep mensen of complete bevolking immuun zijn als de vaccins niet eens kunnen verhinderen dat ziektekiemen van de ene op de andere mens worden overgedragen?

Officiële onderzoeken bevoordelen industrie
Het onderzoek van de Cochrane Collaboration was zeer grondig en omvatte alle toonaangevende studies over vaccins die het maar te pakken konden krijgen. Schokkend: de overgrote meerderheid bleken slechte uitgevoerde studies die concludeerden dat vaccins wél werkten, maar enkel om de farmaceutische industrie te bevoordelen (2). Deze onderzoeken werden daarom linea recta in de prullenbak gegooid. In enkele gevallen werd er contact opgenomen met de wetenschappers die bepaalde onderzoeken hadden verricht, om zo meer informatie te verkrijgen.

Betrouwbaarheid vs. Manipulatie
Om deze reden levert het onderzoek van Cochrane het tot op heden meest betrouwbare beeld op over de werking van vaccins. Omdat de researchers -in tegenstelling tot de wetenschappers die doorgaans de studies naar vaccins uitvoeren- geen banden hebben met de farmaceutische industrie en dus niet door hen gesponsord en gefinancierd worden, konden ze de bestaande literatuur en wetenschappelijke onderzoeken nuchter en onbevooroordeeld bestuderen.

Bovendien stelt Cochrane dat 'uit het onderzoek blijkt dat betrouwbare bewijzen over griepvaccins dun gezaaid zijn en dat er daarnaast aanwijzingen zijn voor wijd verspreide manipulatie van de conclusies (van de officiële wetenschappelijke studies)...' Ook zijn er aantoonbare gevallen van zeer ernstige bijwerkingen van vaccins, waar echter nauwelijks melding van wordt gemaakt.


Overheid negeert resultaten
Het resultaten van het Cochrane onderzoek zijn extra wrang als bedacht wordt dat deze al op 7 juli 2010 werden gepubliceerd - ruim 2 jaar geleden dus. Sindsdien blijkt er helemaal niets veranderd te zijn en gaat de overheid, in samenwerking met de farmaceutische industrie en de door hen gesubsidieerde wetenschappers, vrolijk door het het massaal verstrekken van volstrekt nutteloze griepvaccins aan de burgerbevolking. (1)

Op 28 september berichtten we dat uit een recente Canadees wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat mensen die zich lieten inenten tegen de jaarlijkse seizoensgriep zelfs een hogere kans hadden de Mexicaanse griep te krijgen. Bovendien blijkt uit diverse andere onafhankelijke onderzoeken dat de soms zeer giftige hulpstoffen die in vaccins worden verwerkt -zoals kwik- buitengewoon schadelijke gevolgen voor de gezondheid kunnen hebben. Zo wordt bijvoorbeeld de autisme 'epidemie' van de laatste 20 jaar toegeschreven aan deze hulpstoffen.


XanderBron: xandernieuws

Voeg toe aan: