Zoeken
 


Revolutie! ...De hoogste tijd! Wake up!

Laatste wijziging: woensdag 26 september 2012 om 09:48, 3606 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 26 september 2012

Wie naar het wereldtoneel kijkt ziet dat er van alles aan het veranderen is. Wereldwijd zijn er protesten gaande tegen de gevestigde orde. Gedonder om de centen. Geschreeuw om gerechtigheid. Goede voornemens en snode plannen, ze worden gesmeedt. Maar ergens, heeft het wel zin? Uiteindelijk ruil je de ene boerderij voor de andere in. Of beter gezegd welke ellende komt er hierna?

Heeft het zin om je druk te maken om bezigheden van een ander? Ik bedoel, zo'n politici, hij of zij zal altijd zeggen dat die het beste voorheeft. Alles doet met de beste bedoelingen en wanneer het misgaat. Een excuus van zijn zijde is dan al snel gemaakt om vervolgens direct weer over te gaan tot de orde van de dag alsof er niets gebeurd is. Ik sta versteld van de manier waarop de brutaliteit de overhand heeft genomen in de arrogantie naar de burgerij toe! Niets ontziend en vooral leugenachtig is het optreden van politici te noemen wanneer weer eens blijkt dat ze er alleen maar voor hun eigen boterham zitten. En daarvoor zitten zijzelf er ook. Sommige ook om 'naam' te maken over de ruggen van minderheden. Andere proberen dat weer op een iets slinksere wijze te doen, dat naam willen maken.

Maar in alle gevallen vullen ze hun zaken op een manier die zo laag bij de grond is. Ze presteren het ook om hun werk af te schilderen als allerbelangrijkst want immers, jouw en mijn centen zijn ermee gemoeid. En daar willen ze best wel zuinig op zijn. Zodat jij al dat geld niet kan misbruiken! Nee, dat doen zij wel voor ons. Vele tientallen jaren lang heeft er een ongekende leugen plaats gehad doordat de wereld vertelt is dat er voor iedereen voorspoed in het verschiet ligt als je maar... Maar enkele tientallen jaren later is het daar nog steeds wachten op! En vele mensen in Europa en de rest van de wereld, zijn het zat. Maar wat je zomaar ontgaat is misschien wel dat de MSM niks over de veranderende wereld vertelt... Alleen dat wat hen uitkomt! Terwijl zij juist de aangewezen 'discipline' is om daarover te berichten maar op enge wijze wordt ons al dat soort nieuws onthouden! Nou, ook weer niet echt... maar wat ze vertellen nu!?
 
Ik vertel al vaker dat je helemaal niets te vertellen hebt over je eigen leven. En wanneer je er nu eens overgaat nadenken, zal je ook kunnen bedenken dat je er alleen maar slechter van wordt! Bedenk vooral dat alle pijntjes die je erbij oploopt, afgekocht worden met een schijntje. En iedereen heeft het ook maar te pikken! Alsof we keuze's maken mogen, is hetgeen we aangereikt krijgen als keuze natuurlijk nooit geen keuze! Wanneer je steeds mag kiezen, niet uit vrije wil maar uit hetgeen al bepaald is, je kunt dan niet spreken over een keuze! Maar velen zien het verschil niet en zijn er natuurlijk ook nooit mee 'opgegroeid'. Ik bedoel, hoe kun je nu keuze's maken wanneer je in de eerste instantie al niet doorhebt dat je helemaal geen keuze maakt maar iets doet dat vooraf al bepaald is.

Wil jij ook niet eens een keuze uit eigen vrije wil maken? Ik bedoel, we worden aan alle kanten afgericht en binnen en denkbeeldige 'wei' gehouden die onze belevingswereld is. Maar daarbuiten, ja die is er ook... maar daarvan ben je nooit op de hoogte gebracht! Altijd maar onderdrukt én wijsgemaakt dat er allerlei soorten gevaren dreigen... Maar anno 2011 wordt het duidelijker en duidelijker dat de mensheid uitgemolken wordt. Maar vooral wordt duidelijk dat ze voorgelogen is.

Voorgelogen over haarzelf en de wereld waarop ze leeft. Voorgelogen over de afkomst van het menselijke ras. Wijsgemaakt dat ze alleen in het universum is weliswaar samen met God maar wanneer is die er nu? Met een financiële crises zou je toch verwachten dat de almachtige een keertje gaat ingrijpen... Nou, dat doet die waarschijnlijk ook, althans dat waarschijnlijk volgens vele gelovigen. Tenminste dat zijn ze aan het hopen! Maar voordat het zover is zal de mens haar eigen boontjes moeten doppen. En hoe dat gaat? Vooral via een heleboel openbaring waarin duidelijk wordt hoeveel 'mens' je onthouden wordt! Helaas gaan een heleboel mensen dat ervaringen op een vervelende manier. Een manier die allang bepaald is mijns inziens. Ik bedoel, die hele centen business, dat is een vooropgezet spel met niet kloppende spelregels.
Nou, de spelregels kloppen wel, maar dat dan alleen voor een klein clubje mensen.

Ik wil best de barricade op voor vrijheid. Sterker nog, het is noodzakelijk om je vrijheid weer terug te eisen. Je eigen leven weer bepalen zoals jij het goed dunkt! Maar helaas zal dat nooit lukken in deze maatschappij waar je een fascistoïde levensstijl wordt aangemeten. Is het je opgevallen dat er van je verwacht wordt dat je je buren gaat verlinken bij de politie wanneer je vermoed dat ze criminelen 'dingen' doen. Je wordt zelfs aangespoord om verklikker te spellen. Want pas dan ben je een eerzame burger! Denk je eens in hoe de sfeer in de buurt zal worden wanneer blijkt dat er een buurtje is die 'niets vermoedend' zijn 'burgerplicht' doet! Hoe zal dat uitpakken denk je?

Zou hij de held van de buurt worden, bij elke vermoeden die hij gaat uitspreken? Ik bedoel, wanneer je met je dumbdown state of mind je buren gaat verlinken omdat je denkt dat het zo hoort! Het is een zielige wereld geworden waar mensen totaal niet meer weten wat voor noch achter is! Elk moment van de dag wordt je misleid met de berichtgeving op de t.v. omtrent het wereldbeeld. Het Midden-Oosten is weer zo'n vooropgezette leugen die onze levensstijl moet waarborgen. En dat over de ruggen van onschuldige burgers. Ja, onze regering is mij er eentje om steeds maar weer als een zielig meelopertje op het wereldtoneel te verschijnen, wat een leugenachtige houding! En dat alles wordt ons gepresenteerd als noodzaak... Daar waar ik alleen maar hebberigheid constateer en veel dodelijke slachtoffers. Nou, eetsmakelijk minister president! Jij bent zo'n leugenaar die er alleen maar zit voor zichzelf! Niet echt eervol, man!
Maar dat is, niemand die weet dat er 'leugens geleefd' worden en er vervolgens van profiteert!

Het is nu eenmaal niet eervol om mensen te bedonderen en voor te liegen. En dat weten ze natuurlijk, vandaar de vele losse eindjes... die jouw gepresenteerd worden als 'moeilijk te doorbreken vraagstukken'. M.a.w. 'Oei, we weten het ook niet maar de centen zijn zo lekker!'. En die centen daarvan moet jij een deel van jouw arbeid afstaan. Arbeid waar jij keihard voor moet werken en hij gooit er met zijn kornuiten met de pet naar!
Vrijheid is ons afgepakt, dat al een poosje geleden gebeurd toen zogenaamde terroristen de Twin Towers invlogen met twee vliegtuigen! Hoe vooropgezet blijkt dat evenement wel niet te zijn?

Een insidejob die de wereldbevolking haar vrijheid ontnam onder het mom van veiligheid! Een duivelsspelletje waarvan bijna iedereen de dupe is geworden. Sindsdien lijkt het wel alsof elke politieagent verplicht paranoia moet zijn. Tenminste, iedere burger wordt nu aangezien voor een crimineel. Je moet met een ausweiss rondlopen elke keer wanneer je buiten bent. Dat lijkt ernstig veel op hetgeen de Duitse bezetters in '40 - '45 hebben ingesteld. Oude tijde herleven weer, want er wordt ook van je verwacht dat je je buurman gaat verlinken! Zie je hoe fascistisch onze samenleving daadwerkelijk is? En dat alles voor jouw en mijn veiligheid.

Op straat is het risico om 'overvallen' te worden plotsklaps verdubbeld nu oom agent je zomaar staande kan houden... dag vrijheid! Ow, je bent een crimineel die opgesloten is in z'n eigen land waar hem een 'democratie' is voorgeschoteld die een ware illusie blijkt. En niet dat 'men' ertegen in opstand kwam/komt, toen al die maatregelen ingesteld werden. Valse wetten, die het mogelijk maken om een staat van beleg af te kondigen, zijn toen uitgevaardigd waardoor 'men' die ineens kan afkondigen. En dat zelfs zonder duidelijke noodzaak. Ze kunnen ons van alles wijsmaken wat dat betreft! Ze maken ons van alles wijs en ze doen alles waar ze zelf 'zin' in hebben. Nou, eigenlijk dansen ze ook maar naar de pijpen van de puppeteer... wie dat ook maar mag zijn. De duivel? Of misschien toch een buitenaards wezen?

Eentje dan met een kwade inborst... Hmm, de duivel dus! Hahaha, tja hoe je die ook maar zien wilt, en hoe al di heilige verhalen zich ook maar mogen uitpakken. Vandaagdedag wordt het klootjesvolk mooi opgescheept met het gekloot van onze 'machthebbers'. En langzaam gaan we met z'n allen naar de kloten door al het gelieg rond het gekloot! Oude tijden herleven. En velen denken dat al die linkse gedachten veel goeds zou brengen... Net zomin dus als rechts dat deed in '40 - '45. Afijn, de mensheid wordt op onheuse wijze beziggehouden met elkaar... Opgezet tegen elkaar! Wanneer gaan we het stoppen?Bron: kruimelsvoordearmen.blogspot.nl

Voeg toe aan: