Zoeken
 


Televisie verandert westerse mens in monster

Laatste wijziging: dinsdag 18 september 2012 om 09:13, 3654 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 18 september 2012

De westerse cultuur is gericht tegen de mens en haar vermogen om te denken en te voelen. De maatschappij begrijpt de wapens die worden ingezet niet en dus beseft zij zich niet dat ze wordt aangevallen, en gehoorzaamt.

Uit de zaak tegen Pussy Riot is gebleken dat satanisme een officiële cultuur is geworden in het Westen.

Boodschappen van het satanisme worden op nauwkeurige wijze in elkaar gezet, zo betoogt Nicolas Bonnal in de Russische krant Pravda. Onze hele geschiedenis is gecodeerd in Tolkiens The Lord of the Rings. De vloeibare samenleving, zoals de Pools-Britse filosoof Zygmunt Bauman die omschrijft, wil ieder spoor van puurheid en spiritualiteit uitbannen. Het wil het geheugen compleet vernietigen. Want de perfecte consument is de consument die vergeet wat hij of zij zojuist heeft gekocht.

Zwarte magie

De huidige cultuur heeft weinig meer te maken met cultuurgoed. Hedendaagse muziek zou mensen gek moeten maken, zo zei de Duitse filosoof en componist Theodor Adorno.

Tijdens zijn Harvard-toespraak wees de Russische schrijver Aleksandr Solzjenitsyn erop dat de wereld was veroverd door onuitstaanbare muziek en dat mensen vergaten dat ze leefden. Zwarte magie is overal om ons heen aan het werk, u hoeft de televisie maar aan te zetten.

De Russische schrijver Daniel Estulin, bekend van zijn boek De ware geschiedenis van de Bilderbergconferentie, schreef over een occult plan van de verborgen kant van de hedendaagse subcultuur. Door de onttroning van drugs kwamen mensen in aanraking met de politie en politieke projecten als MK-Ultra, Cointelpro en Artichoke, die Hollywood gebruikten als inspiratiebron.

Conditionering

Het is gemakkelijker om parallelle werelden te beheersen dan het oprichten van politieke partijen, aldus de Amerikaanse schrijver Ken Kesey. Er wordt sciencefiction in omloop gebracht die riekt naar de Scientology-kerk. De seksuele revolutie verzekerde dat pornografie overal beschikbaar kwam. Terwijl intussen meer mensen dan ooit lijden aan seksuele stoornissen, willen miljoenen de Katholieke Kerk aanklagen wegens pedofilie.

De conditionering van het massabewustzijn begint al in de kindertijd. Zelfs nog daarvoor. De Teletubbies werden in het leven geroepen om het bewustzijn van baby’s te beïnvloeden. Antiracisme, socialisatie, het aanbidden van de zon en dieren.

Harde schijf

Een kind verandert in een harde schijf en moet functioneren als een bepaald softwareprogramma. Tieners staren de hele dag naar hun iPod en spelen gewelddadige videogames. De culturele invloed op het bewustzijn van de mens wordt geassocieerd met de invloed van voedsel, wat resulteert in obesitas, inactiviteit en oneindig herkauwen. Daar is uitvoerig onderzoek naar gedaan in laboratoria.

In de kinderliteratuur en hedendaagse popcultuur wordt satanisme vaak tot uitdrukking gebracht door mensen als Madonna, Rihanna, Gaga en Beyoncé, die choqueren met hun zelfbedieningszaak vol maçonnieke symboliek. Berouwvolle rappers leggen op YouTube uit hoe het werkt. Muziek dient als een onzichtbaar stuk gereedschap om mensen naar winkelcentra te lokken. Door de Duitse nazicomponist Richard Wagner weten we hoe hypnotisch en verdovend muziek werkt.

Bauman omschreef als gezegd de vloeibare westerse maatschappij. Alles in die maatschappij is op de achtergrond doordrenkt met speels satanisme, met name de Amerikaanse broederschappen. Zij aanbidden de duivel, skeletten, schedels, tovenaars en magische krachten. Zij vormen de basis van de samenleving en bevorderen een transhumane wereld.

Pronken

Op de Amerikaanse universiteiten worden mensen omgevormd tot mentaal instabiele Nietzscheanen. Het is niet toevallig dat de bioscoopschutter, net als velen voor hem, toebehoorde aan een berucht broederschap met een kabbalistische naam.

De codes, rituelen en satanische boodschappen van de geheime genootschappen zijn niet langer verborgen. Zij kwamen in de Verenigde Staten aan de macht en pronken met hun elites en zichzelf in deze Luciferiaanse kruistocht.

Bron: Pravda.ruBron: niburu.nl

Voeg toe aan: