Zoeken
 


Politieke Partij: Anti Europa partij

Laatste wijziging: dinsdag 11 september 2012 om 08:55, 3665 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 11 september 2012

In 2005 heeft U, de Nederlandse kiezer, een duidelijk NEE gestemd tegen een verdere uitbreiding van de bevoegdheden van de EU door TEGEN de Europese grondwet te stemmen.

De Nederlandse politiek heeft hier niet naar geluisterd en is gewoon doorgegaan met het ondersteunen van de Europese regering in hun zucht naar meer macht en zeggenschap over alle lidstaten. DE POLITIEK HEEFT ONS GENEGEERD!

Inmiddels is pijnlijk duidelijk gebleken hoe goed de Nederlandse kiezer het destijds heeft aangevoeld. Enorme hoeveelheden geld gaan van de noordelijke landen binnen de EU naar de zuidelijke landen.

De WELVAARTSSTAAT die alle Nederlanders hebben opgebouwd in de afgelopen eeuw staat ONDER DRUK. Onze pensioenen zijn in gevaar. De kwaliteit van de zorg zal moeilijker op nivo te houden zijn. De Europese bemoeizucht zorgt voor inefficiency en irritatie.

Daarom zeggen wij:
STEM TEGEN DE EURO ! ALS UW GELD U LIEF IS…

Wij hebben het goed in Nederland. Het Nederlands welvaartsniveau is 30% hoger dan Het Europees gemiddelde. Daar moeten we blij mee zijn!

MAAR... met dank aan de Euro zal dit niet lang meer duren. De geldstroom zal door blijven stromen van Noord naar Zuid totdat Nederland op het Europees gemiddelde zit. Wij allen zullen in de komende jaren veel inleveren op onze welvaartsstaat. Daarom treuzel niet.

Stap uit de Euro. Stem tegen de Euro. Stem De Anti Europa Partij.Bron: antieuropapartij

Voeg toe aan: