Zoeken
 


Politieke Partij: SOPN

Laatste wijziging: dinsdag 11 september 2012 om 08:55, 5645 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 11 september 2012

Ruim 20 jaar na het faillissement van het communisme is nu ook de houdbaarheid van het kapitalisme ten einde. Dat beweert de lijsttrekker van de nieuwe politieke partij SOPN. De oude politiek blijft maar vasthouden aan bezuinigingen en hervormingen. Volgens SOPN-leider Dr. Johan Oldenkamp maken we daardoor de problemen alleen maar erger.

Het communisme en het kapitalisme zijn ideologieën uit de 19e eeuw en zijn niet meer van deze tijd. De SOPN doet mee aan de Tweede Kamerverkiezingen van woensdag om Nederland klaar te kunnen gaan maken voor de 21e eeuw. Dat kan volgens de SOPN alleen wanneer we nu de dogma’s van het kapitalisme achter ons laten. Het najagen van economische groei zorgt namelijk helemaal niet voor duurzame welvaart, want het is het ultieme recept voor een totale ecologische ineenstorting.

De SOPN wil Nederland bevrijden uit de kapitalistische wurggreep. Alle andere verkiesbare partijen zitten nog volledig opgesloten binnen de misleidende dogma’s van het kapitalisme. De SOPN is daarom de echte partij van de vrijheid, want de SOPN wil ons land bevrijden van achterhaalde ideologieën, beklemmende dogma’s en alle overige onnodige beperkingen.

Volgens SOPN-leider Oldenkamp zijn alle ‘ismen’ inmiddels dood, dus ook het socialisme, wat feitelijk een gematigde vorm van het communisme is. Wat we dan overhouden is puur samenleven in vrijheid, verantwoordelijkheid en wederzijds respect. In die nieuwe samenleving zal ook de politiek zoals we deze kennen geheel verdwijnen. Het klinkt wellicht paradoxaal, zegt allround wetenschapper Oldenkamp, maar de SOPN doet mee met de politiek om een einde te maken aan deze politiek. Stemmen op de SOPN betekent volgens hem daarom kiezen voor de bevrijding van Nederland. Woensdagavond zal duidelijk worden hoeveel Nederlanders hebben gekozen voor deze politieke bevrijding.


Klink op de afbeelding voor een grote weergave !Bron: sopn.nl

Voeg toe aan: